Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Peste la gratar
Last Updated: Apr 20 2020 19:12, Started by
business11
, Mar 08 2019 10:10
·
0
#37
Posted 09 March 2019 - 04:36
Nu te aventura in acuzații fără rost....
Am ajuns la ea și nu îmi place punct Viorelsolar, on 09 martie 2019 - 03:47, said:
Aș da toți peștii din lume pe o scrumbia de primăvară făcută pe grătar, pentru gustul meu este de departe cel mai delicios pește pe care l-am consumat ever ! Deh unii dacă n-ajung la ea, cu siguranță are oase prea multe ! |
#38
Posted 09 March 2019 - 06:02
Nu îmi place scrumbia nici mie. E prea grasa și prea puternic gustul. De miros când o faci, nu mai zic.
Nevasta-mea e fan. |
#39
Posted 09 March 2019 - 06:36
Depinde ce peste vrei sa faci la gratar. Eu de obicei fac pastrav, cam la 250-300 gr in viu.
Edited by jafo, 09 March 2019 - 06:38. |
#41
Posted 09 March 2019 - 10:37
#42
Posted 09 March 2019 - 12:26
Eu am acasă un heleșteu mic unde bag cam 500 bucăți păstrăv primăvara și îi scot toamna cam de 500 grame.
Îi fac la foc mic aproape spre afumat . Mic și domol până se inegresc tot. |
#43
Posted 09 March 2019 - 12:28
#44
Posted 09 March 2019 - 12:35
De anul trecut.
ioppo, on 09 martie 2019 - 12:28, said: de unde il iei si cu ce il hranesti? E o afacere buna. Eu am un pârâu captat și cumpăr puiet primăvara. De hranit ii dau granule de la o fabrică din Brașov, și resturi de acasă , brânză , carne fiarta , oua fierte și date pe răzătoare . Rame când am timp, mormoloci de broasca , viermi etc. Attached Files |
#45
Posted 09 March 2019 - 12:41
Scrumbia de Dunăre se adresează profesioniștilor celor care au crescut lângă acest fluviu, printre care mă număr, nu celor care nu le place peștele că are oase ! Dacă scrumbia nu vă place că-i grasă și că emană miros de pește, atunci eu zic să rămâneți la cartofi prăjiți că-i mai la îndemână !!! Aici nu-i vorba de gust ci de faptul că se vede clar din discursurile voastre că nu sunteți consumatori de pește, ci doar ocazional vă intersectați cu peștele la grătar !!!
|
#47
Posted 09 March 2019 - 22:45
#48
Posted 10 March 2019 - 15:33
Viorelsolar, on 09 martie 2019 - 12:41, said:
Scrumbia de Dunăre se adresează profesioniștilor Ma simt exact ca pe SL unde profesionisti cu cosuri pe fata imi explica cum e treaba cu fomeile. On ; Am gasit astazi la kaufland buterfish proaspat la promotie cu vreo 35 de lei kg. L-am mirosit,era ok, am luat 1 kg. file, fara oase deloc, de amatori. E perfect pe gratar, are o consistenta ferma si nu miroase ca somonu. |
#49
Posted 11 March 2019 - 09:23
Chiar ca e de amatori ăla. Zici ca-i slănina de porc. Ce peste dom’le? 🙄
|
#50
Posted 11 March 2019 - 10:24
Revin cu un update, se pare ca a functionat excelent. Am avut o bucata de dorada si o bucata de macrou care le-am pus pe foc abea cand gratarul a atins 300 de grade. Am lasat pestii vreo 5-10 minute pe o singura parte, dupa care s-au desprins singuri fara cea mai mica problema. A fost foarte gustos!
|
#51
Posted 11 March 2019 - 13:05
I2O, on 08 martie 2019 - 22:17, said:
...scrumbie nici atat ca aia are patura de oase.... aici te ajut io; privește cu atenție fotografiile mele, acolo ai să vezi că scrumbia a fost crestată destul de des crestând astfel, oasele se vor mărunți, iar dogoarea jarului va ajunge repede în interior, oasele devenind ușor casante pt servire se „decojește” carnea până la șiră, iar șira se va desprinde cu tot cu oasele burții... (imaginează-ți că io dau acele oase jăbeilor...) încearcă și dacă nu reușești, ia alea 3 kg și vino la mine! (io dau ottonelu'!) richelieu, on 09 martie 2019 - 06:02, said:
Nu îmi place scrumbia nici mie. E prea grasa și prea puternic gustul. scrumbia făcută pe jar păstrează EXACT atâta grăsime cât trebuie, excesul pleacă în jar după ce o frigi pe cele 2 părți, așează scrumbia pe spate (sprijinite unele de altele) pentru încă 5 minute astfel zona dorsalei - care e destul de grasă - va lăsa grăsimea să cadă în jar la servire folosește lămâie, iar dacă ești fan usturoi fă un tzatziki mai usturoiat (iaurt+usturoi+castravete+ulei de măsline+sare) scrumbia la jar, îmbălsămată cu acest sos, udată cu ottonel îți va schimba părerea despre obezitatea scrumbiei PS: am mai auzit că unii o pun în folie de Al și apoi pe grătar... CEA MAI MARE greșeală!!!) |
|
#52
Posted 11 March 2019 - 13:13
Cand voi mai pune mana pe scrumbie o sa mai fac o incercare
|
#54
Posted 11 March 2019 - 13:34
Pentru a-i scurge grăsimea, scrumbia poate fi facuta si la grill-ul cuptorului doar ca in tava se pune un pat de felii de cartofi. La fel se poate prepara si macroul ori heringul.Il lasi pana se rumenesc deasupra, apoi ii întorci si ii mai lasi sa se rumeneasca si pe partea cealalta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users