![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ghid Reziliere Telecom - aprilie 2019 - majorare tarife pentru toate serviciile
Last Updated: Sep 17 2019 19:04, Started by
mirabcd
, Mar 08 2019 01:07
·
0

Posted 08 March 2019 - 01:07

Probabil stiti deja, Telekom Romania a decis sa majoreze tarifele pentru toate serviciile dar si utilizeze cursul EUR/RON existent la ING pentru cumparare (semnificativ mai mare decat cursul EUR/RON de la BNR, utilizat pana acum).
Informarea este urmatoarea: Astfel, începând cu data de 15 aprilie 2019, vor interveni urmãtoarele modificãri ale condițiilor contractuale: 1. Modificãri privind prețul serviciilor În cazul serviciilor fixe achiziționate (Voce, Internet sau TV), prețul pentru fiecare serviciu fix va fi majorat cu 0,42 euro TVA inclus (0,35 euro fãrã TVA). Dacã beneficiați de un pachet de servicii alcãtuit din douã sau mai multe servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare serviciu fix inclus în pachet. Aceastã majorare se adaugã la prețul serviciului fix/prețul pachetului de servicii calculat în urma aplicãrii tuturor reducerilor și promoțiilor de care beneficiați conform contractului, prețul final fiind determinat prin însumarea acestora. În cazul serviciilor mobile achiziționate, prețul pentru fiecare abonament de servicii mobile va fi majorat cu 0,42 euro TVA inclus (0,35 euro fãrã TVA). Aceastã majorare se adaugã la prețul abonamentului calculat în urma aplicãrii tuturor reducerilor și promoțiilor de care beneficiați conform contractului, prețul final fiind determinat prin însumarea acestora. 2. Modificãri privind facturarea și plata Facturile se emit în Lei, la ultimul curs de vânzare EUR/RON pentru persoane juridice al ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București (ING Bank România) din ziua lucrãtoare anterioarã începutului perioadei de facturare. Informații actualizate privind cursul de schimb valutar vor fi disponibile pe www.telekom.ro. TKR își rezervã dreptul sã modifice cursul de schimb valutar utilizat, cu informare prealabilã, în cazul în care se aflã în imposibilitate, din orice motiv, de a continua utilizarea acestuia. În mãsura în care nu sunt modificate expres sau implicit conform punctelor 1 și 2 din prezenta notificare, restul prevederilor contractului nu se modificã. Dacã nu sunteți de acord cu modificãrile de mai sus aveți dreptul de a denunța unilateral contractul privind furnizarea serviciilor în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificãri. În caz de denunțare a contractului ca urmare a prezentei notificãri, nu veți fi obligat la plata vreunor despãgubiri. Dacã ați achiziționat un Pachet Promoțional, tranșele lunare neplãtite aferente terminalului achiziționat devin automat scadente și exigibile. Denunțarea unilateralã a contractului se poate face prin notificare scrisã, transmisã cãtre Telekom Romania Communications S.A. la sediul din București, Piața Presei Libere nr. 3-5, Clãdirea City Gate, Turnul de Nord, Etajele 7-18, sector 1, cod poștal 013702, conform prevederilor contractului. Atentie mare !!! Se accepta rezilieri trimise doar prin Posta Romana la adresa mentionata de Telekom. Trebuie sa aveti grija sa completati cererea atasata si la motiv sa completati optiunea: Alt motiv: __doresc denuntarea unilaterala a contractului privind furnizarea serviciilor datorita majorarii tarifelor incepand cu 15 Aprilie___ Documentul se trimite doar cu confirmare de primire, altfel nu este sigur ca vor lua in calcul notificarea de reziliere. Plicul trebuie sa contina si o copie dupa buletin (C.I) a titularului contractului. Attached FilesEdited by mirabcd, 08 March 2019 - 01:08. |
Posted 08 March 2019 - 03:19

Ce faci, ce nu faci...e discutabil. Conteaza ca au ocazia unii sa scape de contracte,
ocazie pe care poate n-ar fi avut-o atat de "la indemana" fara magaria astora. Oricum, asa zisele conditii impuse mai sus de Telekom mi se par aberante si usor de maturat cu ele pe jos. Nu intru in detalii la ora asta, dar trust me...sunt aberante rau de tot. |
Posted 08 March 2019 - 06:32

Și pana acum era scris ca doar prin scrisoare se putea rezilia. Însă eu am trimis notificare prin mail de fiecare data și de fiecare data am primit reducerea respectiva.
Oricum am trimis de ieri o notificare scrisa olograf și scanata împreună cu copia CI |
Posted 08 March 2019 - 07:02

Da.. Va urma din nou un val de rezilieri, cum a fost in 2018 cand au ciuruit grila TV. Au mai aplicat o scumpire si anul trecut in noiembrie, parca, deci scumpiri peste scumpiri, mai ceva ca la mancare.
Niste jegosi !!! Edited by rosix, 08 March 2019 - 07:03. |
Posted 08 March 2019 - 07:42

Posted 08 March 2019 - 07:56

Nu stiu.. la Telekom s-au petrecut mai multe lucruri laolalta.. toate descurajante pentru client: in 2018 au jumulti grila de vreo 3 ori si au marit preturile de 1-2 ori spre sfarsitul anului..
Acum din nou, din aprilie... Nu stiu.. nene... E jumuleala totala la buzunarul romanului cu corporatiile astea capitaliste. Mana in buzunar pana la cot. |
Posted 08 March 2019 - 08:14

eu am de la ei internet si un mobil, nu ma apuc sa reziliez fiindca sunt multumit de servicii. nu e mai verde iarba in alta parte.
|
Posted 08 March 2019 - 08:43

se poate face portare? sa nu pierzi nr. de telefon?
sau sa renunti la Tv si internet și sa păstrezi fixul? Edited by rzv74, 08 March 2019 - 08:46. |
Posted 08 March 2019 - 08:51

Sa pastrezi fixul? Sper ca te referi din aparat si ca in 2019 nu mai exista posturi telefonice fix, dischete (nu demachiante) ori net prin dialup.
Sigur ca se poate. Oricum toti au marit sau urmeaza sa o faca. La serviciu am primit instiintare de la Euroweb pentru internet. |
Posted 08 March 2019 - 09:11

se poate face portare? sa nu pierzi nr. de telefon? sau sa renunti la Tv si internet și sa păstrezi fixul? |
|
Posted 08 March 2019 - 09:55

Scumpirea ca scumpirea, dar magaria mare este la cursul EUR/RON luat de la ING.
|
Posted 08 March 2019 - 10:08

De la ING - Persoane Juridice, probabil cel de vânzare.
Cum rămâne cu formularea: Moneda oficială în România este [ https://www.bnro.ro/files/d/Monede%20si%20bancnote/RON_001_f.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ], iar subdiviziunea acestuia este banul. |
Posted 08 March 2019 - 10:09

Posted 08 March 2019 - 10:10

0,42€ pentru fiecare serviciu.
Care ar mai fi obiectul de activitate al BNR dacă toți se ascund după €? Edited by Gif2D, 08 March 2019 - 10:10. |
Posted 08 March 2019 - 10:11

Da.
Azi e 4,8084 https://ing.ro/ing-i...le/curs-valutar (nus daca a pe pers fizica sau juridica) ![]() |
|
Posted 08 March 2019 - 10:29

Dacă întorceai săgeata invers, se vedea clar că e pentru Persoane fizice.
![]() |
Posted 08 March 2019 - 10:35

La "Companii" nu dau de cursul valutar. Tot revine la "pers fizice".
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users