![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare endocrinolog in Cluj (de preferat pentru copii)
Last Updated: Apr 22 2019 12:33, Started by
vRusu
, Mar 05 2019 12:32
·
0

Posted 05 March 2019 - 12:32

Salut,
Cu astia de la Parhon Bucuresti m-am lamurit, ziua trece, salariul merge, dam retete cu medicamente care nu se mai gasesc pe piata (nici in RO, nici in UE), descurca-te si la revedere. Asa ca as vrea o alta opinie, sperand ca in Cluj sunt oamenii in relatii cu alti medici din Occident si au vederile mai largi. Este ceva asemanator Parhonului in Cluj? Sfaturi?... |
Posted 05 March 2019 - 12:57

Pop George Dorin Acum am vazut mentiunea din titlu. Pentru endocrinologie pediatrica nu stiu pe nimeni, personal. Edited by Velareya, 05 March 2019 - 13:04. |
Posted 22 April 2019 - 12:33

D-na dr Adam Mariela stiu ca se ocupa si de copii cu probleme endocrinologice. Poate va ajuta dansa.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users