Caracteristici de calitate la mobilier de bucatarie?
Last Updated: Apr 06 2020 20:41, Started by
cinsem
, Feb 28 2019 18:46
·
0
#37
Posted 05 March 2019 - 17:54
cinsem, on 05 martie 2019 - 15:06, said:
Multumesc. Hota e in corpul suspendat de deasupra plitei, presupun. Cat despre electrocasnice, am citit reviewuri ok. Sunt facute de Whirlpool pt Ikea si, mai important, ikea iti da 5 ani garantie la ele. La marii retaileri garantia standard e de 2 ani cam la toti producatorii (cu mici exceptii) Si am vazut ca sunt "la zi" cu tehnologia (ma rog, cea de bun simt nu OZN-uri). Daca vrei curatare pirolotica la cuptor, gasesti, spre exemplu. Nu am hota. Nu fac mega ciorbe si sarmale. Initial am cumparat una si cind am auzit ca trebuie sa scot burlane prin dulapuri am zis pas Io-s fan Bosch si sint extrem de multumit de toate. Aproape 4 ani, nici o problema. Odata o uitat sotia niste apa la fiert pe plita, s-a evaporat apa si s-a incins oala de nebuna, nu se vede nimic pe sticla, nu pot sa-mi imaginez din ce e facuta. Din pacate costa ca dracu si nici n-am luat cele mai scumpe vata_pa_batz, on 05 martie 2019 - 17:43, said:
Mosotii a folosit lemn la blaturi. O fi avut probleme cu ele? |
#38
Posted 05 March 2019 - 18:05
Depinde ulei... Sper ca n-ai pus din ala de masline
Sticla de la plita este o ceramica. De aia si se numeste "Ceran" |
#39
Posted 05 March 2019 - 18:35
Era sa uit, mai ales ca nu mi-am batut capul personal vizavi de impregnare. Daca imi plimb degetul pe blaturi, simt cu aluneca. Tin minte ca impregnarea a fost un proces, care s-a intins pe doua zile. Nevasta mea a dat cu pensula, a lsat sa se usuce niste ore, dupa care a dat iar. Treaba s-a repetat de 3 ori. Dupa cum am zis, insa, cu 3 ani in urma. De atunci nu s-a mai intimplat nimic. Cirpa cu apa sterge tot , uneori zilnic de citeva ori, alteori deloc citeva zile. Pata de cafea a fost o intimplare. Ar trebui sa se observe din pozele de mai sus ca era efectiv uscata. Iese, la fel ca vinul rosu. Betiv fiind, ar trebui sa stiu exact
|
#40
Posted 05 March 2019 - 18:53
Hota...mda...daca e din aia care se termina cu un filtru si atit, atunci deznodamintul este grasime amestecata cu praf de doua degete pe suprafata superioara, intr-un dulap si pe pereti. Ori are iesire in afara, ori este degeaba.
Mare atentie, insa, desi pare fara legatura, la combinatia hota si seminee intr-o incapere deschisa |
#41
Posted 05 March 2019 - 19:14
Exista si Hote fara iesire afara? Asta nu stiam.
Si fara hota, chair daca nu gatesti ciorba sau sarmale, in timp, fundul de la corpul suspendat nu se duce (umfla sau exfoliaza de la caldura) sau se face ca dracu? Si ce protectie pentru lemn ati folosit? Sadolin (ca am auzit ca astea ar fi bunicele)? |
#42
Posted 05 March 2019 - 19:22
cinsem, on 05 martie 2019 - 19:14, said:
Exista si Hote fara iesire afara? Asta nu stiam. Si fara hota, chair daca nu gatesti ciorba sau sarmale, in timp, fundul de la corpul suspendat nu se duce (umfla sau exfoliaza de la caldura) sau se face ca dracu? Si ce protectie pentru lemn ati folosit? Sadolin (ca am auzit ca astea ar fi bunicele)? Exista. O mizerie. Nu stiu ce fel de protectie pentru lemn am folosit. Pot sa aflu, daca te intereseaza. Era o consistenta si culoare precum laptele. Se da cu pensula. O operatie, o data, costa 2...3 minute. Uscatul dureaza niste ore, iar repetarea procedurii in total o zi doua. Dar, cum ziceam, o data s-a facut pina acum. Am indoieli ca as face-o inca o data, chestia asta este de natura teoretica. Mai degraba as schimba blaturile de tot. Si, deoarece nu prea ma intereseaza costurile, cred ca as trece pe bucata integrala din lemn |
#43
Posted 05 March 2019 - 22:01
cinsem, on 05 martie 2019 - 19:14, said:
Si fara hota, chair daca nu gatesti ciorba sau sarmale, in timp, fundul de la corpul suspendat nu se duce (umfla sau exfoliaza de la caldura) sau se face ca dracu? Probabil ca da, daca ai aragaz sau daca nu folosesti capac si sare ulei si nu-l cureti niciodata La mine dupa 6 luni e ca nou. Oricum nu conteaza, fiind Ikea as putea sa schimb corpul, iese mai ieftin decit hota + filtru, nu mai vorbesc de imbicseala din hota si curatarea ei. Maica-mea imi spune din cind in cind ca o curatat toata ziua la hota. Mult sugces in continuare De-aia mi-am si luat inductie in loc de aragaz, o spal in 5 minute daca vreau sa fiu extrem de meticulos, altfel este maxim 90 de secunde. Cu aragazul trebuia sa iau gratarul in vana si un cutit, plus o perie de sirma, plus solutie Triumf, din-aia de topeste diamantele. Dupa care sa frec aplecat pina crap, las la inmuiat, ma intorc la aragaz, dau cu Triumf, las sa se inmoaie, frec cu perii, sirme, bureti abrazivi, la sfirsit eram teminat si nici nu era perfect curat. Fuck life |
#44
Posted 05 March 2019 - 22:13
#45
Posted 27 September 2019 - 12:31
cel mai bun material pentru bucatarie este de departe CORIAN-ul. Blatul avand chiuveta incastrata rezista fara probleme de 5 ani. Da, evident ca se zgarie insa l-am finisat odata si arata iar ca nou. Plus de asta calitatea de a avea suprafata continua, fara rosturi ca la alte materiale m-a cucerit. eu mi-am facut blatul la un baiat Adrian in Constanta, compozitdesign parca e site-ul si sunt foarte multumit.
|
#46
Posted 06 April 2020 - 20:41
Buna ziua,poate ma puteti ajuta cu niste sugestii,trebuie sa montez o plita incorporabila Hansa -cu 2 ochiuri-electrica.Spatiul este redus,am optat pentru o placa de lemn incleiat de 27 mm (40cm latime) in locul blatului clasic din Pal(60cm latime) si stau sa ma gandesc daca nu ar putea exista probleme-gen incalzirea in exces a plitei care ar putea duce la arderea lemnului...E palul de baza pentru incorporabile de genul asta?Multumesc
|
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users