Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Unde gasesc jujube?
Last Updated: Feb 27 2019 16:59, Started by
destrug
, Feb 26 2019 14:38
·
0
#1
Posted 26 February 2019 - 14:38
De vreo 10 zile sunt setat pe bucataria chinezeasca. In principiu gasesti aproape orice ingredient ai nevoie pentru ea. Doar nesuferitele astea de curmale chinezesti imi pun probleme. Am incercat in dragon si nimic. Bine aici este posibil ca sa nu ma fi facut inteles cum am patit cu petalele de crin. Habar nu aveau ce le cer, nici in romana nici in engleza iar eu chineza nu stiu. Noroc cu fata romanca de la magazinul ala mai mic de la etaj care a inteles si mi-a adus petalele de crin, se uita baba chinezoaica la pachet ca taranul la sofran. Mi-e greu sa cred ca magazinul mare de pe dreapta pana sa intri in dragon nu aveau. In concluzie a vazut sau folosit cineva jujube aka curmale chinezesti aka chinese red dates?
|
#2
Posted 26 February 2019 - 14:49
#3
Posted 26 February 2019 - 15:02
Nu stiu la ce te referi cu dar daca este vorba de Peking Duck Sauce, da, am gasit anul trecut la magazinul de la intrarea in Dragon. Banuiesc ca mai au si acum.
|
#8
Posted 26 February 2019 - 15:26
Multumesc, le-am vazut si eu acolo doar ca am o chestie cu produsele astea bio. Cu transportul cred ca le platesc dublu fata de cat fac. Probabil ca o sa le iau de acolo daca nu le gasesc la un magazin fizic in Bucuresti.
|
#10
Posted 26 February 2019 - 16:11
destrug, on 26 februarie 2019 - 14:38, said:
De vreo 10 zile sunt setat pe bucataria chinezeasca. In principiu gasesti aproape orice ingredient ai nevoie pentru ea. Doar nesuferitele astea de curmale chinezesti imi pun probleme. Am incercat in dragon si nimic. Bine aici este posibil ca sa nu ma fi facut inteles cum am patit cu petalele de crin. Habar nu aveau ce le cer, nici in romana nici in engleza iar eu chineza nu stiu. Noroc cu fata romanca de la magazinul ala mai mic de la etaj care a inteles si mi-a adus petalele de crin, se uita baba chinezoaica la pachet ca taranul la sofran. Mi-e greu sa cred ca magazinul mare de pe dreapta pana sa intri in dragon nu aveau. In concluzie a vazut sau folosit cineva jujube aka curmale chinezesti aka chinese red dates? Quote Uz alimentar Fructele se pot consuma proaspete sau zaharisite. În China și Coreea sunt afumate sau glazurate și se mănânca ca gustare. Tot aici se fac ceai, siropuri, suc sau băuturi fermentate pe bază de jujuba. Uneori, fructele se păstrează în alcool și se folosesc iarna în diferite preparate. Fructele mature, de pe plantații comerciale, sunt comercializate ca atare în toată Asia de sud est, în Vietnam, Taiwan și China. În India, fructele de jujuba sunt uscate, apoi făcute pudră și amestecate cu alte condimente în mixuri populare. În Levant din ele se făceau sucuri, siropuri și gemuri. La noi, ele rămân virtual necunoscute și rar apreciate de către ciobani sau locuitorii zonelor unde se întâlnesc în stare naturală, tratate cu aceeași indiferență pe care o avem față de omniprezentele corcodușe, de exemplu. Măslinul dobrogean |
|
#11
Posted 26 February 2019 - 17:07
rumegus, on 26 februarie 2019 - 15:03, said:
Caree diferenta intre jujube si jojoba? [ https://i.pinimg.com/originals/0a/eb/a7/0aeba7370d3f6db673a94b87d6381af9.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.vichy-lb.com/en/site/pages/showImageResized.aspx?EncMediaId=YXhGbGpvUUtoZXRqUEhPcHJHUzdCQT09&ImageFormatAppCode=IMAGEFORMAT_VMAG_W670_H347&v=20171024072919 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#12
Posted 26 February 2019 - 17:45
#13
Posted 26 February 2019 - 18:55
#14
Posted 26 February 2019 - 19:14
Pentru Hot and Sour Soup. Banuiesc ca este un anumit soi de crini.
|
#15
Posted 27 February 2019 - 15:55
Printezi poza si mergi cu ea la magazine si nu mai trebuie sa sti chineza
|
|
#16
Posted 27 February 2019 - 16:59
Eu ma gandisem sa ma duc cu poza pe telefon, dar e bine si cum zici tu!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users