Cum este apa de lux voss?
Last Updated: Mar 19 2019 00:28, Started by
Jon97
, Feb 24 2019 15:11
·
0

Posted 25 February 2019 - 17:01

Ce urmeaza? Cum sunt icrele de manciuria ... lasati, lasati, ca deja au aparut ... caviarul din oo de melc zis si iepure de mare .. astia ar fi in stare sa spuna caviar si la mazlinele de capra, doar sa gaseasca intelectokani care sa le cumpere. Attached Files |
Posted 18 March 2019 - 15:06

Posted 18 March 2019 - 22:38

Tot Borsec e cea mai bună și Bucovina,restul marketing.Daca n-aveti ce face cu banii,dati-i pe Voss,Perrier sau Evian.Au ajuns toți "cercetătorii" făcuți la apelul de seara,sa arunce cu noroi in mărcile noastre și să spuna că tot ce vine de la străini e bun,nu conteaza prețul,iar ce producem noi,sunt de o calitate slabă.
https://en.wikipedia...iki/Voss_(water) Eram la Tokio, la o expozitie, iar Voss dadeau gratuit aceasta apa, la pret de hAUR. Pe atunci nu imi spunea nimic brandul, iar la gust nu m-a impresionat cu nimic, dimpotriva, avea o usoara tenta de praf, ca atunci cand mananci zapada.
In viitor ...
Făcut din ce au adunat ăia de pe tălpi după ce au călcat strugurii. Bio, ce mai... Altfel - cu apa sĂźnt de acord. Ăi batem pe mulți la fund cu ce curge prin munții locali. Edited by Vlad_22, 18 March 2019 - 22:34. |
Posted 18 March 2019 - 23:23

^ Mie imi place cel mai mult Tusnad. Borsec e mult supraevaluata (singurul merit e ca are CO2 natural si nu adaugat la imbuteliere), iar Dorna si mai ales Poiana Negri sunt prea alcaline (de-a dreptul salcii), nu pot sa le beau.
Dar fiecare bea ce apa vrea. Si "apa Cabala" pe care o promova Madonna acum ceva ani). Daca iti permiti, poti sa bei si apa adusa de pe Marte (sunt sigur ca se va gasi vreunul sa vanda asa ceva). Nu inteleg ce-aveti cu oamenii care nu au aceleasi preferinte ca si voi... |
Posted 18 March 2019 - 23:30

^ Mie imi place cel mai mult Tusnad. Borsec e mult supraevaluata (singurul merit e ca are CO2 natural si nu adaugat la imbuteliere), iar Dorna si mai ales Poiana Negri sunt prea alcaline (de-a dreptul salcii), nu pot sa le beau. Dar fiecare bea ce apa vrea. Si "apa Cabala" pe care o promova Madonna acum ceva ani). Daca iti permiti, poti sa bei si apa adusa de pe Marte (sunt sigur ca se va gasi vreunul sa vanda asa ceva). Nu inteleg ce-aveti cu oamenii care nu au aceleasi preferinte ca si voi... Ciudat este ca mie imi place Poiana Negri, mi se pare mai "dulceaga" daca imi permiti sa spun asta, fata de Borsec, de fapt astea doua impreuna cu Bucovina sunt apele mele preferate, altele nu am nevoie, ma batea gandul sa imi iau niste filtre bune si un aparat de carbogatare, sau cum naiba le zice, sa imi fac un sifon filtrat si bun |
Posted 18 March 2019 - 23:43

Si eu am vrut sa iau Sodastream, dar sunt nesimtit de scumpe rezervele.
PS Cuvantul e care-l cauti e "carbonatare". |
Posted 19 March 2019 - 00:28

Probabil și apele astea ieftine sub eticheta propriului magazin,gen Auchan,Kaufland etc. sunt tot din izvoarele noastre,dar acea sticla e mai ieftina+ambalaj mai ieftin și care nu îți atrage privirile+marca proprie=o apa mai ieftina.Asta nu înseamnă neapărat că e și de o calitate mai inferioara sau daca e,e insesizabil.Sunt strategii de marketing bine puse la punct.Mi-a spus și taica-meu,care a lucrat destul de multi ani la o fabrică de ulei din Iași,și a spus că brand-urile de ulei mai scumpe,nu sunt neapărat mai bune,ci au parte de o prezentare mai buna,ambalaj care îți iese mai ușor în ochi și arată mai bine,capacul etc.La brand-urile mai puțin cunoscute și care nu sunt promovate deloc,e fix invers.Deci,diferența de preț consta și în aceste lucruri mici,dar care primează in ochii cumpărătorului.
Edited by Vlad_22, 19 March 2019 - 00:32. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users