Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Gătitul poluează mai tare ca masinile
Last Updated: Mar 20 2019 11:00, Started by
netmail
, Feb 23 2019 12:02
·
0
#19
Posted 23 February 2019 - 13:38
#20
Posted 23 February 2019 - 13:56
#21
Posted 23 February 2019 - 14:11
#22
Posted 23 February 2019 - 14:14
waterman, on 23 februarie 2019 - 12:14, said:
Eu cel mai mult folosesc așa ceva. Fără ulei, e cu apă - abur. res_f302215bcbd8f5d78f69a4d300866ab8_full.jpg Ăsta e nociv ? Ai vreun studiu ceva ? |
#23
Posted 23 February 2019 - 14:19
Gătitul elimina foarte multe noxe .
Dacă gătești pe gaz , cu 3-4 ochiuri aprinse chiar cu hota pornită , un detector de monoxid de carbon va declanșa alarma . Dar ... să vorbim de poluare... |
#24
Posted 23 February 2019 - 14:21
netmail, on 23 februarie 2019 - 12:02, said:
Am văzut un reportaj pe Digi Life ca gătitul poluează mai tare ca mașinile si fumatul, ca a sta in bucătărie e ca si cum ai sta pe o autostrada aglomerata. Nu doar mâncarea nesănătoasa, dar si gazele, kerosenul, uleiul incins si căldura afectează ficatul, plămânii si inima. E recomandat sa mâncam in living room, desi gătitul poluează pe o arie de 100m2 Ce facem, nu mai gătim? https://www.who.int/...r-pollution/en/ |
#25
Posted 23 February 2019 - 14:24
Cred că n-ai citit bine articolul de pe WHO. Acesta face referire la populația săracă, care încă mai folosește cărbune, lemn, pentru a prepara hrana, precum și cea care se luminează cu lămpi cu kerosen.
Dacă te încălzești cu sobă, e periculos, mulți au murit de la acumulări de gaze. Plus particulele care se adună în încăpere și pe care le respiri. La fel și dacă arzi chestii. Orice combustibil elimină gaze în timpul arderii, cu atât mai mult dacă e solid. netmail, on 23 februarie 2019 - 12:02, said:
Ce facem, nu mai gătim? Nu, poți găti, dar îți poți ține respirația când o faci. eireman, on 23 februarie 2019 - 12:15, said:
Da...bunica gatea zilnic si a murit la 98 de ani, de la poluare...cercetatorii curului... O concluzie pertinentă, chiar îți recomand să-ți modelezi viața în funcție de aceste cazuri particulare, este în beneficiul tuturor. |
#26
Posted 23 February 2019 - 14:26
netmail, on 23 februarie 2019 - 12:02, said:
Am văzut un reportaj pe Digi Life ca gătitul poluează mai tare ca mașinile si fumatul, ca a sta in bucătărie e ca si cum ai sta pe o autostrada aglomerata. Nu doar mâncarea nesănătoasa, dar si gazele, kerosenul, uleiul incins si căldura afectează ficatul, plămânii si inima. E recomandat sa mâncam in living room, desi gătitul poluează pe o arie de 100m2 Ce facem, nu mai gătim? https://www.who.int/...r-pollution/en/ |
#27
Posted 23 February 2019 - 14:27
Bineinteles, la fel ca si centralele de apartament, gratarul la marginea padurilor,.....
|
#28
Posted 23 February 2019 - 14:30
|
#29
Posted 23 February 2019 - 14:30
pacaliciosu01, on 23 februarie 2019 - 14:14, said:
o sa mori mai sanatos ... daca nu-ti baga astia ceva in pensie ...o fi si aia nociva ?...un studiu ceva ? Momental am ajuns de la 101.4 la 97.1 în 14 zile eliminând pâinea, mai bag o felie două dar numai neagră, nu mai mănânc prăjeli, sosuri etc, cu salate, am renunțat aproape de tot la zaharul din cafea. Nu te gândi că-s vreun umflat, am 1.90 înălțime la 100 de kile, nu-s biluță, dar nu mă simțeam eu bine... |
#30
Posted 23 February 2019 - 14:47
Da, deaceea femeile de la tara care au stat toata viata la cratita traiesc mai mult... de toxic ce e gatitul.
Asta cred ca e o campanie sustinuta de mizeriile de comercianti sa te faca sa crezi ca e mai bine sa le cumperi mizeriile lor preparate sau semipreparate in loc sa gatesti tu. |
#31
Posted 23 February 2019 - 14:48
#32
Posted 23 February 2019 - 14:48
E un pas normal in neototalitarism... convngi oamenii ca e rau sa fii independent si sa iti produci mancarea, ca sa devina dependenti de tine... ai mancarea, ai puterea si faci ce vrei cu sclavii.
|
#33
Posted 23 February 2019 - 15:04
netmail, on 23 februarie 2019 - 12:56, said:
... inlocuindu-le cu ...trenuri/tramvaie electrice Toată lumea știe că tramvaiul e tras de cai și locomotivele sunt pe abur. Sunt câteva "parcate" în Reșita, poți face poze lângă ele. Bine, mai există și minciunile alea cum că ar exista ICE-ul nemțesc sau TGV-ul franțuzesc, dar noi știm mai bine că așa ceva nu poate exista. ...e adevărat că e tot timpul gravidă! |
|
#34
Posted 23 February 2019 - 15:07
waterman, on 23 februarie 2019 - 12:14, said:
Eu cel mai mult folosesc așa ceva. Fără ulei, e cu apă - abur. res_f302215bcbd8f5d78f69a4d300866ab8_full.jpg Ăsta e nociv ? Ai vreun studiu ceva ? Ai dat banii pe o prostie cu shtaif, nu ai acasa cuptor? Face acelasi lucruri, |
#35
Posted 23 February 2019 - 16:40
Da,au bagat placa cu diesel,acum baga placa cu gatitul...prosti sunt destui care sa puna botu’...
Lumea nu intelege ca astea-s doar motive de taxare si de stors bani,existenta si activitatea umana inseamna poluare si asta e. Sa fim seriosi,cand cu vulcanul din Islanda,ne-au dat putin peste cap planurile de concediu atunci si spuneau ca a aruncat in atmosfera particole cat toate masinile pentru 100 de ani..asa si? A stat lumea in loc sau a murit careva? |
#36
Posted 23 February 2019 - 16:46
Exact, doar hoti care incearca sa fure mai multi bani si sa capete mai multa putere si sa mentina sclavii la mana lor.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users