Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
pret legume piete Bucuresti
#1
Posted 16 February 2019 - 14:14
O intrebare banala pentru cine este acum in Bucuresti si trece prin piata. Puteti sa puneti aici cateva preturi pentru marfurile vrac, de calitate regular?
Fasole uscata: Cartofi: Morcovi: Varza: Alte legume pe care le puteti gasi etc. Multumesc. |
#2
Posted 16 February 2019 - 14:25
Depinde de ... piata
Bucurestiul are peste 50 de piete agroalimentare Attached Files |
#3
Posted 16 February 2019 - 14:27
Naijax, on 16 februarie 2019 - 14:25, said:
Depinde de ... piata Bucurestiul are peste 50 de piete agroalimentare O piata de cartier, sa zicem: Crangasi, Drumul Taberei. Acum vad ca sunt siv ceva preturi. Thanks. Ma intereseaza specific pretul pentru fasole uscata. Indiferent de marime. Edited by aaaa4567, 16 February 2019 - 14:31. |
#4
Posted 16 February 2019 - 14:42
aaaa4567, on 16 februarie 2019 - 14:14, said:
O intrebare banala pentru cine este acum in Bucuresti si trece prin piata. Puteti sa puneti aici cateva preturi pentru marfurile vrac, de calitate regular? Alte legume pe care le puteti gasi etc. Fasole uscata: 9-13 lei Cartofi: 3-5 lei Morcovi: 3-5 lei Varza: 3.5 lei Salata verde 3.5-5 lei / buc Ceapa verde 2.5-3 lei/buc Telina radacina -6- 8 lei/kg 4 lei /buc Ceapa uscata - 5-6 lei Usturoi uscat 8-13 lei Ciuperci Champinion - 9-12 lei Rosii 6-10 lei Ardei gras Bianca 9-18 lei Naijax, on 16 februarie 2019 - 14:25, said:
Depinde de ... piata Bucurestiul are peste 50 de piete agroalimentare lista aia e de pe vremea cand era ceapa uscata 2.5-3 lei.. Acu e cam 5-6 lei adica dublu Edited by rosix, 16 February 2019 - 14:43. |
#5
Posted 16 February 2019 - 14:51
rosix, on 16 februarie 2019 - 14:42, said:
Fasole uscata: 9-13 lei Cartofi: 3-5 lei Morcovi: 3-5 lei Varza: 3.5 lei Salata verde 3.5-5 lei / buc Ceapa verde 2.5-3 lei/buc Telina radacina -6- 8 lei/kg 4 lei /buc Ceapa uscata - 5-6 lei Usturoi uscat 8-13 lei Ciuperci Champinion - 9-12 lei Rosii 6-10 lei Ardei gras Bianca 9-18 lei lista aia e de pe vremea cand era ceapa uscata 2.5-3 lei.. Acu e cam 5-6 lei adica dublu Fasole si ceapa: Mari preturile... Dublu de cat stiam eu, de acum vreo 2 ani. Sunteti siguri de fasole? M-am uitat pe site la supermarket si acolo e vreo 9-10 lei... Gsiti acum salata verde, ceapa verde? Din sere, sau cum? |
#6
Posted 16 February 2019 - 15:17
aaaa4567, on 16 februarie 2019 - 14:51, said:
M-am uitat pe site la supermarket si acolo e vreo 9-10 lei... aaaa4567, on 16 februarie 2019 - 14:51, said:
Gsiti acum salata verde, ceapa verde? Din sere, sau cum? |
#7
Posted 16 February 2019 - 15:19
depinde de fasole, aia de import nu are nici un gust.
fasolea buna e aia romaneasca. |
#8
Posted 16 February 2019 - 15:21
aaaa4567, on 16 februarie 2019 - 14:51, said:
Fasole si ceapa: Mari preturile... Dublu de cat stiam eu, de acum vreo 2 ani. Sunteti siguri de fasole? M-am uitat pe site la supermarket si acolo e vreo 9-10 lei... Gsiti acum salata verde, ceapa verde? Din sere, sau cum? Da.. fasole intre 9-13 lei in functie de calitate... Aia la 9-10 lei e calitatea a doua (bob mic) si e posibil sa fiarba la pulivara. Salata si ceapa verde sunt tot anul..pe piata, numai din sere. Majoritatea comerciantilor de la taraba nu-s producatori, le aduc din Metro sau de la piata engross de legume-fructe. |
#9
Posted 16 February 2019 - 15:22
rich1974, on 16 februarie 2019 - 15:19, said:
depinde de fasole, aia de import nu are nici un gust. fasolea buna e aia romaneasca. Am incercat si de la Carrefour, produsa in China, zero miros si gust. Din piata nu mai iau, pentru ca de cele mai multe ori sunt amestecate boabe prospete cu vechi. Edited by pasilla, 16 February 2019 - 15:24. |
#10
Posted 16 February 2019 - 15:31
Pe langa pietele mari, mai sunt o gramada de piete mici, unele inchise tip hala, altele sub forma de linie de 1-2-3-4-5 buticuri, altele cu linie de tarabe.
Probabil ca numarul lor e triplu fata de cel al pietelor mari. Produsele sunt la toate predominant de import, inclusiv la cele la care scrie ca sunt romanesti. Exista si romanesti, dar 99++ din ele sunt hibrizi GMO, si din ele iar o mare parte sunt de sera, inclusiv coapte fortat cu etilena. Tot mai multi oameni refuza sa cumpere asa ceva, pt ca nu au gust si nu sunt sanatoase. Se gasesc si de import bune, se gasesc si romanesti bune, dar gasirea lor tine de noroc si cautat. Preturile sunt ultima problema... Desgur ca nu se cumpara daca sunt preturi porcoase, dar in general se gasesc doar produse care pot fi vandute, ba chiar selectia de pret e facuta de vanzatori mult mai drastic decat ar fi cazul, si sunt lucruri care nu le gasesti in piete, sau le gasesti doar intr-un loc sau doua din Bucuresti. Am specificat cele de mai sus pt ca ai scris regular, si din pacate ceva decent este o raritate in prezent. Edited by loock, 16 February 2019 - 15:32. |
|
#11
Posted 16 February 2019 - 15:41
Are ceva daca iau la bob mic? Ma intereeaza doar sa fie mancabila.
|
#12
Posted 16 February 2019 - 15:42
aaaa4567, on 16 februarie 2019 - 14:51, said:
Fasole si ceapa: Mari preturile... Dublu de cat stiam eu, de acum vreo 2 ani. Sunteti siguri de fasole? M-am uitat pe site la supermarket si acolo e vreo 9-10 lei... Gsiti acum salata verde, ceapa verde? Din sere, sau cum? Pana la urma care e problema ta, vrei sa faci fabrica de suplimente proteice / fulgi de fasole, sau ai de gand sa-ti alimentezi plita si cuptorul cu biogaz de productie proprie/intestinala ??? Ce importanta are ca a crescut pretul fasolei - oricum a crescut la toate si creste in continuare. Pt un producator, pretul mai mare ar fi motiv de bucurie, in masura in care ajunge pana la el ceva... Pt. consumator e irelevant, nu traiesti doar cu fasole, si nici nu e sanatos. Daca e cruda e prea multa proteina, nesanatos, si e greu de digerat, iti faci praf organele. Daca e facuta mediu faci vanturi incompatibil cu zona citadina. Daca e triplu fiarta si schimbata apa, nu mai are valoare organica, e rahat. De altfel si fiarta odata e asa, in 40 de secunde se distrug cam toate proteinele, toate vitaminele, aminoacizii, etc. La cum se gateste in RO, tinuta mancarea cu orele pe foc, e ca si cum ai manca chestii gata digerate. Edited by loock, 16 February 2019 - 15:46. |
#13
Posted 16 February 2019 - 15:47
loock, on 16 februarie 2019 - 15:31, said:
Pe langa pietele mari, mai sunt o gramada de piete mici, unele inchise tip hala, altele sub forma de linie de 1-2-3-4-5 buticuri, altele cu linie de tarabe. Probabil ca numarul lor e triplu fata de cel al pietelor mari. Produsele sunt la toate predominant de import, inclusiv la cele la care scrie ca sunt romanesti. Exista si romanesti, dar 99++ din ele sunt hibrizi GMO, si din ele iar o mare parte sunt de sera, inclusiv coapte fortat cu etilena. Si atunci unde se desfac cele romanesti? Mai exista? Ca vad ca scrie pe aici: 24% din oameni ocupati in agricultura.... https://en.wikipedia..._(%_of_employed) loock, on 16 februarie 2019 - 15:42, said:
Pana la urma care e problema ta, vrei sa faci fabrica de suplimente proteice / fulgi de fasole, sau ai de gand sa-ti alimentezi plita si cuptorul cu biogaz de productie proprie/intestinala ??? Ce importanta are ca a crescut pretul fasolei - oricum a crescut la toate si creste in continuare. Pt un producator, pretul mai mare ar fi motiv de bucurie, in masura in care ajunge pana la el ceva... |
#14
Posted 16 February 2019 - 15:49
aaaa4567, on 16 februarie 2019 - 15:41, said:
Are ceva daca iau la bob mic? Ma intereeaza doar sa fie mancabila. Unele persoane nu accepta sa vada boabe sparte in mancare. aaaa4567, on 16 februarie 2019 - 15:47, said:
Si atunci unde se desfac cele romanesti? Mai exista? Ca vad ca scrie pe aici: 24% din oameni ocupati in agricultura.... Legume romanesti gasesti in sezon (de primavara, pana toamna). |
#15
Posted 16 February 2019 - 15:53
Daca vrei legata, baga blenderu' in ea si faci crema de legume, mai pui si niste ciuperci - asta e cea mai tare chestie pt gust, condimente dupa gust, leustean, ciusca daca iti place, niste ulei de masline care e omogenizat f bine cu blenderul, si asa e si perfect legata.
Desigur nu mai are textura, dar daca e buna la gust, e irelevant. Eu n-am nicio problema ca sunt sparte boabele sau ce povestesti. De altfel pana acum nici nu am mai auzit asa trasnaie... Nu stiu daca e ceva interzis la fine dining, insa in caz ca este cei care au stabilit asta sunt imbecili cretini si fac ceva pe mancarea lor. Singura logica in prostia asta ar fi ca spargerea poate arata ca e fiarta prea mult, insa oricum la mancare fasolea se fierbe mult prea mult si fara sa se sparga, asa ca practic e irelevant. Vizual estetic si obiectiv nu e o problema pt un om normal. Desigur ca sunt si indivizi cu stoluri care le falfaie prin cap... Am vazut chestii mult mai dubiose de atat in ciorba, care sunt consumate totusi uzual, zdrente de ou, pipote, asta ca sa ma refer la chestii banale, dar putem sa ajungem si la ochi de primate si alte mamifere care se invart cand bagi polonicu', sau chestii inca si mai scarboase de atat... Edited by loock, 16 February 2019 - 16:06. |
|
#16
Posted 16 February 2019 - 16:20
#17
Posted 16 February 2019 - 16:30
Tsunnnami, on 16 februarie 2019 - 16:20, said:
Depinde ce faci cu ea? Tu esti in Romania? Fasolea o dau altcuiva la gatit (pentru el, cat si pentru mine, cand vin, sau o ia el pt mine, sa am in casa in care stau, in Romania). Simplu... de obicei vin seara, noaptea, la orice ora, nu anunt pe nimeni cu gatitul, e totul in pripa, am altele pe cap. Nu are totdeauna cine sa o gateasca si nici nu imi pasa, de altfel. Prefer lucrurile simple, nu o sa stau sa chem pe cineva, ca sa faca niste fasole... Voiam doar sa ma mai interesez nitel... La mancare, ma intereseaza sa fie simplu, relativ gustos si ieftin. Nu sa ajungs a dau 4 dolari pe kg de rosii. Iar alte chestii, gen fast food, pizza etc - desi se afla la 500 de metri de mine, inclusiv un McDrive - no thanks, nu vreau ca prima optiune. Si nici nu ma omor dupa ele, a trecut vremea. Am fost printre primii consumatorid e asa ceva, cred ca in jurul anilor 2000. Edited by aaaa4567, 16 February 2019 - 16:36. |
#18
Posted 16 February 2019 - 16:33
In Caref e acum la oferta fasole bob mic 5 lei
Am luat tot din Carref fasole rosie China foarte gustoasa Asta toamna am luat de la ucrainieni vreo 30 kg fasole mare pestrita exceptionala, 5 lei kg |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users