![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Înșelătoria "European Register of Commerce"
Last Updated: Feb 14 2019 21:43, Started by
florinbad
, Feb 14 2019 14:44
·
0

Posted 14 February 2019 - 16:00

Inselatoria sta in modul cum este redactata scrisoarea.
Restul e ok. Adica, vrei sa fii acolo, platesti ! De asta am spus ca ma mir ca inca functioneaza treaba si nimeni nu a luat masuri legale. O teapa oarecum asemanatoare am luat si eu. Am primit un colet de la o firma. In colet erau niste drapele ale Romaniei si ale UE, o scrisoare si o factura. In scrisoare , ceva bla bla, bla si mentiunea ca daca nu le doresc sa fac retur. M-am enervat pe moment, dar mi-au placut drapelele si am hotarat sa achit factura. Edited by pasilla, 14 February 2019 - 16:02. |
Posted 14 February 2019 - 16:01

Și dacă completezi cu datele altei firme ? Edited by bai3tzash, 14 February 2019 - 16:02. |
Posted 14 February 2019 - 16:05

Mulțumesc.
Întrebasem pentru un prieten ! Zice prietenul că de unde cumpără și el o scrisoare din aia ? Pentru o farsă. O farsă de 970 de euro pe an timp de 3 ani. ![]()
O teapa oarecum asemanatoare am luat si eu. Am primit un colet de la o firma. In colet erau niste drapele ale Romaniei si ale UE, o scrisoare si o factura. Am primit și eu hârtia cum că am colet la oficiul poștal ț, m-am dus acolo și doamna a fost super amabilă, m-a avertizat de drapelele lor și am refuzat coletul. Edited by waterman, 14 February 2019 - 16:06. |
Posted 14 February 2019 - 16:07

Posted 14 February 2019 - 17:04

as vrea sa stiu daca expediez plicul cum imi ia 970 euro anual. nu de alta dar eu nu fol card deloc. trimit un sas dupa mine?
|
Posted 14 February 2019 - 17:22

Posted 14 February 2019 - 18:46

as vrea sa stiu daca expediez plicul cum imi ia 970 euro anual. nu de alta dar eu nu fol card deloc. trimit un sas dupa mine? Nu-ti vor lua banii insa te vor da in judecata si mai mult ca sigur vor castiga. Uite ce spune zoso: "textul ăla cu 977€ trebuie citit cu maximă atenție, pentru că e legal binding, adică dacă le trimiți scrisoare cu datele și semnătura și apoi nu plătești, scammerii te dau în judecată și câștigă" |
Posted 14 February 2019 - 18:47

as vrea sa stiu daca expediez plicul cum imi ia 970 euro anual. nu de alta dar eu nu fol card deloc. trimit un sas dupa mine? Nu plătești, e ca la orice furnizor de servicii. Te vor da în judecată și dacă vor câștiga te execută silit. La Vodafone dacă nu plătești 970 euro x 3 ce-ți fac, te pupă ? Edited by waterman, 14 February 2019 - 18:47. |
Posted 14 February 2019 - 21:32

O dar este chiar veche schema, am găsit o discuție din 2015
https://www.scamwarn...hp?f=4&p=243242 Poza locației Alter Wall 65 Hamburg de pe Street View este din 2008, văd că este o clădire cu spații de închiriat pentru birouri. https://goo.gl/maps/5xsbYiJFAWD2 |
Posted 14 February 2019 - 21:43

Și dacă completezi cu datele altei firme ? E excelent în cazul acela. Pe lângă că ăia de la firma cu datele căreia completezi o să aibă dreptul să-ți ceară ție banii direct, o să mai poți ajunge și pe la pușcărie pentru fals și uz de fals. E extraordinar de inteligentă ideea de a completa cu datele altei firme. Firma respectivă n-are nimic de pierdut. Nu prea merge drăcia aia. Niciun judecător nu le va da lor câștig de cauză, e clară dorința de inducere în eroare. Curios că încă mai există... Presupun că pot exista printr-o chestie de-asta, de stat în afara infracțiunii. Cât timp rămâi pe latură civilă, n-ai nicio problemă, e "fair game". Nu e profitabil când pierzi mai mult decât câștigi, dar dacă, din 100, prinzi 10 care plătesc, presupun că îți convine să te descurci cu restul de 90. Edited by SmurfK, 14 February 2019 - 21:45. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users