Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...
 Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov

Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024
 Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala

Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...
 In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat

Achiziție lentile ochelari o...

Alegere rucsac 20 litri
 

Problema macroblock/sacadare imagine telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#19
psychoxit

psychoxit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 10.06.2010
Le-am zis ca au venit cei de la telekom de 7 ori si poate e de la tv deoarece si la ei la service facea la fel desi aveau rcs... ei au zis ca schimba placa de baza ca poate e de la ea...  acum nah am zis sa incerc toate variantele

#20
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Mergi si probeaza la cineva care are Telekom, gasesti vreun vecin mai binevoitor.
ZI-le ca daca nu vor zgomot de la RDS, sa te lase sa faci proba pe Telekom.
Da-te lovit si umil, ca uite am o petadra din asta de TV, am zis ca e bun dar nu prea merge... ca sa se simta si ei importanti si bagati in seama :)

#21
psychoxit

psychoxit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 10.06.2010
😂 maine vin cei de la telekom. Le-am zis sa nu vina fara cartela ci  si amplificator ca ii trimit acasa. Va tin la curent

#22
psychoxit

psychoxit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 10.06.2010
Am zis ca vin tin la curent. De cand am scris ultimul post au mai venit 3 echipe de la telekom. Prima echipa a incercat cu cutie si la fel facea, a doua care a venit saptamana trecuta mi-a adus cartela noua (gen inainte telekom avea cartela nr. 1660 avum are 1670 ) si la fel face. Cel care a fost saptamana trecuta mi-a zis ca si el avea unde statea mai de mult asa si era de la curent pentru ca dupa 6-7 seara cand vine lumea acasa si aprindeau toti lumina, foloseau prizele etc nu era destula putere sa aduca semnal corespunzator. I-am zis ca ma mut la upc si zice: dai de dracu si te intalnesti cu tacsu ca pe upc il cumpara vodafone si vodafone merge pe fibra telekom (stie cineva ceva?). Azi a venit a treia echipa care mai fusese de 2 oti si a zis ca nu stie ce sa mai faca :) au zis ca mai au 2 probleme identice la alte locatii si incearca sa ii dea de cap. Ma omoara cu zile

#23
SidTheKid

SidTheKid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,431
  • Înscris: 07.01.2009
Singura solutie e sa te muti la RDS :)

#24
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Eu am rezolvat prin schimbarea unei placi arse din nou, in dulapul lor de jos de la parter .Sunt dese interuperi de energie in bloc si in cartier, intai s-a bulit amplificatorul, acum s-a ars o placa electronica .

#25
misuovidiu

misuovidiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 21.02.2012
Cartela cu nr 1670 au pus si la mn...face mai rar dar tot nu au disparut complet, asta are o vers de soft din mai 2018, cealalta avea din mai 2015...

#26
raduadrianb

raduadrianb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 327
  • Înscris: 12.08.2007
Psychoxit, ai mai rezolvat ceva? Încearcă sa scoți ci-ul și verifica pe DTX HD dacă mai are blocaje fără card. DTX HD e lăsat la liber.

#27
costywinner

costywinner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 796
  • Înscris: 04.08.2011
E o problema generală la Telekom .. așa îmi face și mie pe toate televizoarele .. dar parca mai rar decât face la tine ..

#28
raduadrianb

raduadrianb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 327
  • Înscris: 12.08.2007
Eu sambata seara am avut foarte multe blocaje dupa ora 20. La voi tot la fel a fost?

#29
fox11

fox11

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 08.03.2011
E o problema generala in toata reteaua in zona Barlad aceleasi probleme semnalate de colegii de m-ai sus

#30
raduadrianb

raduadrianb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 327
  • Înscris: 12.08.2007
Și nici nu vor sa recunoască ca au ei o problema.

#31
Ichim94

Ichim94

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 05.04.2021
Buna ziua,
De cand am instalat televiziunea digitala de la telekom imi apar macroblocuri pe posturile hd. Am 3 televizoare noi de la samsung cu ci+ si un ricever. Doar pe cele cu ci+ apar macroblocuri. Tehnicieni de la telekom nu stiu care ii problema (semnal si calitate 100%. Se poate rezolva?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate