Problema macroblock/sacadare imagine telekom
Last Updated: Dec 01 2021 08:32, Started by
psychoxit
, Feb 13 2019 12:44
·
0

Posted 14 February 2019 - 14:43

Le-am zis ca au venit cei de la telekom de 7 ori si poate e de la tv deoarece si la ei la service facea la fel desi aveau rcs... ei au zis ca schimba placa de baza ca poate e de la ea... acum nah am zis sa incerc toate variantele
|
Posted 14 February 2019 - 19:00

Mergi si probeaza la cineva care are Telekom, gasesti vreun vecin mai binevoitor.
ZI-le ca daca nu vor zgomot de la RDS, sa te lase sa faci proba pe Telekom. Da-te lovit si umil, ca uite am o petadra din asta de TV, am zis ca e bun dar nu prea merge... ca sa se simta si ei importanti si bagati in seama ![]() |
Posted 14 February 2019 - 19:11

😂 maine vin cei de la telekom. Le-am zis sa nu vina fara cartela ci si amplificator ca ii trimit acasa. Va tin la curent
|
Posted 25 February 2019 - 20:24

Am zis ca vin tin la curent. De cand am scris ultimul post au mai venit 3 echipe de la telekom. Prima echipa a incercat cu cutie si la fel facea, a doua care a venit saptamana trecuta mi-a adus cartela noua (gen inainte telekom avea cartela nr. 1660 avum are 1670 ) si la fel face. Cel care a fost saptamana trecuta mi-a zis ca si el avea unde statea mai de mult asa si era de la curent pentru ca dupa 6-7 seara cand vine lumea acasa si aprindeau toti lumina, foloseau prizele etc nu era destula putere sa aduca semnal corespunzator. I-am zis ca ma mut la upc si zice: dai de dracu si te intalnesti cu tacsu ca pe upc il cumpara vodafone si vodafone merge pe fibra telekom (stie cineva ceva?). Azi a venit a treia echipa care mai fusese de 2 oti si a zis ca nu stie ce sa mai faca
![]() |
Posted 25 February 2019 - 21:17

Eu am rezolvat prin schimbarea unei placi arse din nou, in dulapul lor de jos de la parter .Sunt dese interuperi de energie in bloc si in cartier, intai s-a bulit amplificatorul, acum s-a ars o placa electronica .
|
Posted 26 February 2019 - 16:43

Cartela cu nr 1670 au pus si la mn...face mai rar dar tot nu au disparut complet, asta are o vers de soft din mai 2018, cealalta avea din mai 2015...
|
Posted 23 March 2019 - 09:25

Psychoxit, ai mai rezolvat ceva? Încearcă sa scoți ci-ul și verifica pe DTX HD dacă mai are blocaje fără card. DTX HD e lăsat la liber.
|
Posted 26 March 2019 - 12:00

E o problema generală la Telekom .. așa îmi face și mie pe toate televizoarele .. dar parca mai rar decât face la tine ..
|
Posted 26 March 2019 - 12:50

Eu sambata seara am avut foarte multe blocaje dupa ora 20. La voi tot la fel a fost?
|
|
Posted 26 March 2019 - 18:10

E o problema generala in toata reteaua in zona Barlad aceleasi probleme semnalate de colegii de m-ai sus
|
Posted 01 December 2021 - 08:32

Buna ziua,
De cand am instalat televiziunea digitala de la telekom imi apar macroblocuri pe posturile hd. Am 3 televizoare noi de la samsung cu ci+ si un ricever. Doar pe cele cu ci+ apar macroblocuri. Tehnicieni de la telekom nu stiu care ii problema (semnal si calitate 100%. Se poate rezolva? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users