Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cel mai bun malai ?
Last Updated: Mar 20 2023 22:50, Started by
pasilla
, Feb 11 2019 20:36
·
0
#74
Posted 25 February 2019 - 11:03
Folosesc un malai obtinut dintr-un hibrid moldovenesc, sticlos, de care nici fluturii nu prea se ating; cultivam separat cam 25 de ari cu samanta noastra, doar pentru malai.
Ceva in genul celui din foto. Attached Files |
#77
Posted 13 March 2019 - 15:43
overseas, on 15 februarie 2019 - 10:14, said:
Folosesc malai Dobrogea si-mi place mult gustul. Am mancat malai varsat din piata mult mai prost. |
#78
Posted 12 November 2022 - 01:18
Malaiul din comertul de supermarket este de 3 feluri Extra ,Grisat si superior. Folisiti superior . Explicatii gasiti pe google.
|
#79
Posted 18 March 2023 - 20:03
Reteta mamaliga:
-se pune apa la fiert si sarea -cand apa incepe sa fiarba in clocot se toarna tot malaiul o data fara a il mesteca vreun pic -dupa ce se torana tot malaiul se asteapta pana terciul incepe sa fiarba -se regleaza focul la minim cat sa fiarba terciul cu capacul pus -dupa ce a inceput sa fiarba terciul se lasa pe foc timp de o ora fix -abia dupa o ora se incepe sa se mestece mamaliga -proportiile de apa si malai sunt 2,5 litri de apa un kilogram de malai si doua lingurite de sare -pentru 250 mililitri de apa 100 grame de malai si sarea redusa corespunzator -la o portie de mamaliga pentru o persoana sunt suficiente 200 grame de malai -temperatura va gati malaiul indiferent daca este amestecat cu apa adica in terci sau daca malaiul este uscat Tot ce conteaza este proportia de apa cu malai si fierberea timp de o ora indiferent in ce vas Reteta este garantata si mamaliga va avea un gust foarte bun Malaiul trebuie fiert o ora si nu oparit cateva zeci de minute! |
#81
Posted 19 March 2023 - 17:36
Dacă fierbi o ora la o biata mămăligă, îți trece și mama poftei de mâncare pana e gata. Nu mai zic, la cât costa gazul, iese o porție la preț de caviar (glumesc).
Nici bunica de la tara nu fierbea atâta la mămăligă, și folosea mălai luat de la moara, nu din comerț. Exista în comerț și mălai pentru mămăligă, cu timp de fierbere de 3 minute. https://www.panzaniw...a-3-minute-500g |
#82
Posted 19 March 2023 - 17:38
Cred ca a confundat retetele si a pus-o pe aia de coliva.
|
|
#83
Posted 19 March 2023 - 18:34
Sunt mult prea multe inexactități in rețeta aia, de la proporții pana la timpi
|
#84
Posted 20 March 2023 - 22:50
Depinde si de malai. Aici la mine e ala din zona Valsugana. Super simplu. Apa 1 la 4 in greutate. Cand fierbe apa sare, pui malaiul in ploaie, amesteci des si in 8 min e gata:)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users