Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cel mai bun malai ?
Last Updated: Mar 20 2023 22:50, Started by
pasilla
, Feb 11 2019 20:36
·
0
#1
Posted 11 February 2019 - 20:36
Care este cea mai buna marca de malai din [super/hyper] marketurile romanesti ?
Ma refer la un malai care nu este macinat prea fin, nu e "grisat" si nu e [eventual] degerminat. M-am saturat sa tot incerc toate prostiile de malai, din care iese ceva...departe de mamaliga si fara nici un gust. Voi ce folositi ? |
#2
Posted 11 February 2019 - 20:39
Cel mai ieftin, marca proprie Kaufland. Aduce cu ala facut de tataia la moara.
|
#3
Posted 11 February 2019 - 20:45
Mai greu la hypermarket.
Cel mai bun e ala original macinat la moara. Gasesti pe la tara cat poti duce. Sau cumperi de la piata vreo 20 kg de porumb si-l duci la moara. Edited by dan1980_25, 11 February 2019 - 20:47. |
#5
Posted 11 February 2019 - 20:49
#8
Posted 11 February 2019 - 20:58
[ https://bacaniaveche.ro/wp-content/uploads/2017/04/malai-MP-683x1024.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Acest malai este macinat exact ca la tara: https://bacaniaveche...MP-683x1024.jpg |
#9
Posted 11 February 2019 - 20:58
pasilla, on 11 februarie 2019 - 20:49, said:
De acord, dar pentru 2-3 kg de malai pe an, nu prea e valabil. Si nici aprvizionarea din magazine "bio". arab, on 11 februarie 2019 - 20:51, said:
Panzani sau Baneasa gata in 3 minute! Edited by MarianG, 11 February 2019 - 20:59. |
#10
Posted 11 February 2019 - 20:58
Iei o pungă la tine și te duci la o moară sătească; acolo poți găsi pe cineva care să-ți vândă 2-3 kg de mălai; îl poți păstra 2-3 luni în pungi de hârtie; atenție că poate să facă molii; nu poți să-l păstrezi la infinit; după o perioadă face cocoloașe și nu mai e bun de consum, dar mai faci un drum la moară.
|
|
#11
Posted 11 February 2019 - 21:00
#12
Posted 11 February 2019 - 21:05
pasilla, on 11 februarie 2019 - 20:49, said:
De acord, dar pentru 2-3 kg de malai pe an, nu prea e valabil. Si nici aprvizionarea din magazine "bio". Haide bre, pentru o mamaliga pe luna nici nu (se ) merita sa deschizi topic. jobist, on 11 februarie 2019 - 20:58, said:
Iei o pungă la tine și te duci la o moară sătească; acolo poți găsi pe cineva care să-ți vândă 2-3 kg de mălai; îl poți păstra 2-3 luni în pungi de hârtie; atenție că poate să facă molii; nu poți să-l păstrezi la infinit; după o perioadă face cocoloașe și nu mai e bun de consum, dar mai faci un drum la moară. Adevarat! Ala de la moara face molii, cel din hypermarket - nu! De ce oare? Chimicale? Valabil si pentru faina... |
#13
Posted 11 February 2019 - 21:05
xmanyacs77, on 11 februarie 2019 - 20:58, said:
Acest malai este macinat exact ca la tara: https://bacaniaveche...MP-683x1024.jpg Inteleg ca am "fumuri". Vreau bun, ieftin....si pe datorie |
#14
Posted 11 February 2019 - 21:08
#15
Posted 11 February 2019 - 21:08
|
#16
Posted 11 February 2019 - 21:11
#17
Posted 11 February 2019 - 21:14
#18
Posted 11 February 2019 - 21:15
Vezi ca nu conteaza malaiul, ci si in ce il prepari, peste ce il pui si cum il mananci.
Banala mamaliga (polenta) are o intreaga istorie in spate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users