Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Desi nu exasperez, simt ca ceva e in neregula cu mine pentru ca nu am iubita

* * - - - 6 votes
  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#1
Salman_Rushdie98

Salman_Rushdie98

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.02.2019
In martie anul asta voi implini 21 de ani si niciodata nu am avut o iubita. Este adevarat ca in afara de prima fata de care mi-a placut in generala si la inceput de liceu, in rest nu m-am mai indragostit de cineva. Sigur, am intalnit femei ok, care arata bine sau care au o personalitate misto, dar nu m-am mai indragostit de nici una. Bine, nici nu sunt genul (sau poate inca nu a venit momentul) sa ma indragostesc nebuneste de cineva; sunt un tip sociabil in general (poate usor prea "sociopat" intr-un fel - serios, uneori poate chiar dur si foarte elitist), dar parca tot nu am simtit nevoia sa ma indragostesc de cineva. Tot timpul cand imi sarea cineva in priviri, parca filtrul mintii imi spunea ca nu am ce cauta cu respectiva persoana din anumite motive sau ca pur si simplu nu e "aleasa" (fie era o persoana care arata naspa, fie era superficiala, fie avea o personalitate total opusa fata de mine etc.).

De o tipa incepuse sa-mi placa din primul an de facultate, tipa cu care si astazi am o relatie de prietenie foarte buna. Dar doar atat ! Pot spune ca din toate femeile pe care le-am intalnit pana acum, ea era cea care se apropria cel mai mult de standardele mele. In fine... in timp, ne-am cunoscut mai bine; neavand totusi suficient curaj, am incercat sa o invit in oras pe Facebook, ea m-a refuzat spunandu-mi ca "mai bine ramanem asa, prieteni, cum am fost si pana acum", argumentand ca sunt "a lot of stuff" care au determinat-o sa aiba pozitionarea asta. Bine, odata, cand trebuia sa facem un proiect anume, mancasem in oras impreuna, pana ne-a venit o alta colega asa, foarte spontana faza si a fost ok (desi nu ii pot spune "intalnire", ca nu a fost ceva pregatit de dinainte). Dar cam atata tot... nu am mers mai departe. Pot spune doar ca tipa fie m-a bagat in friendzone, fie ii este frica sa aiba o relatie cu cineva, tinand cont ca tatal ei este popa ortodox, e din familie cu trei fete (ea e cea mai mare dintre ele); intr-un fel, cred ca si de asta mi-a bagat chestia aia cu "a lot of stuff" si ca nu vrea sa aiba pana pe la 24-25 de ani o relatie cu cineva. Asa nu pot spune ca sunt indragostit de ea nebuneste, dar parca simt ca totusi era cea mai apropriata de standardele mele.

In rest, nu prea mi-a sarit nimeni in ochi ca atare de un an si jumatate de cand sunt la facultate. Nici inainte, in liceu, nu am mai avut ceva intresariri si oricum in afara de doi tipi, in rest nu tin legatura cu nimeni activ (asa ne salutam pe strada, ne mai intalnim din an in paste pe la reuniuni, dar atata tot, consider ca nu am cu cine sa tin legatura efectiv, in afara de aia doi). La facultate nu va pot spune decat ca sunt la drept, unde e multa caineala, mult timp dedicat studiului (si asa, tot greu e si tot de cacat sunt examenele, indiferent cat de mult inveti si cat de zbati). Deci timp liber prea mult pentru iesiri, discoteci, cluburi si alte nebunii nu am, din moment ce am intrat in hora justitiei. In plus, nici inainte nu eram prea pasionat de iesiri de genul asta, considerandu-le si astazi doar modalitati de a sparge bani, de a cheltui bani inutil pe chestii trecatoare... da, se pare ca sunt si "mocan" in privinta banilor, dar nu-mi pare rau, macar asa stiu cum si ce sa cheltui (sa nu va imaginati ca port haine rupte de la China Mega Shop sau ca sunt dintr-o familie saraca, din contra, mi-am format un fel de a cheltui banii cat de cat cu cap). Altfel, imi place sa traiesc frumos si linistit, fiind fericit pana la stele chiar si in situatia in care sunt in chiloti de plaja, la gratar, pe timpul verii sau stand la o terasa fancy din orice oras european mare.

Complexe fata de cum arat nu am. Stiu ca toata viata am fost dolofan (bunica m-a crescut, dat fiind faptul ca mama deja era despartita de tata, cu care avusese insa o relatie concubinaj/extraconjugala cu el, iar aceasta castiga bani multi, trebuind astfel sa munceasca). Eram destul de rasfatat in privinta mancarii. In generala, m-am inaltat, am mai slabit. In liceu am ajuns pe la 1.81-1.82, cat sunt si acum, cu perioade in care fie ma ingrasam, fie slabeam, dar fara diferente mari si parand in continuare solid. Astazi am burtica de bere; deci nu sunt in situatie de obezitate morbida si nici nu arat ca dracu'. Stiu ca nu e bine sa fii gras, stiu ca am burtica de bere, stiu ca bag bere in mine serios (nu cantitati industriale, totusi), dar incerc sa fac miscare cat de cat, astfel incat sa ma mentin macar asa cum arat. In rest, asa cum am spus si la inceputul paragrafului, nu am complexe, ba chiar slab nici nu m-as vedea. La figura eu zic ca arat ok: figura de est-european obisnuit. Sunt multumit si de ea, nu ma consider urat.

Avand in vedere toate chestiunile astea, are cineva idee de ce nu am o relatie de lunga durata cu vreo muiere ? Nu ma gandesc la varsta asta la casatorie, prunci, nunti si alte constructe sociale cretine si depasite de timpuri, nu sunt fan familie traditionala si alte chestii de genul, sunt destul de libertin ca individ dar - intotdeauna exista si un DAR - parca as vrea sa incep sa dezvolt relatii de durata cu femeile. Sa am pe cineva cu care sa mai pot imparti din cheltuieli, cu care pot face sex regulat, alaturi de care sa fac mancare si sa mananc impreuna cu ea.. efectiv sa am pe cineva alaturi de care sa-mi pot trai viata macar o perioada de timp. Aveti ceva sfaturi ?

P.S. Poate mi se va spune ca sunt prea cu nasul pe sus. Ei, as vrea sa fiu cu nasul pe sus, dar tocmai ca nu sunt. Sunt destul de modest, nu-mi place sa atrag atentia mai mult decat e cazul si nici nu ma uit la ceilalti de sus; daca pot, incerc sa-i ajut si pe ceilalti si sa comunic cu ei, in limita posibilitatii.

#2
Andreysc7

Andreysc7

    3D Modeler / Automotive Artist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,654
  • Înscris: 05.02.2012
21 de ani ... bucura-te de timpul liber :lol:

#3
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
1. Dolofan.

Quote

Stiu ca nu e bine sa fii gras, stiu ca am burtica de bere, stiu ca bag bere in mine serios
2. 21 de ani. Burtică la 21 de ani ?
Berea multă provoacă impotență. După aia ai prietenă și n-ai ce face cu ea. Deci lasă-te sau micșorează drastic cantitatea.
3. Ești tânăr. Du-te la sală să dai jos grăsimea, citește mai mult să te mai cizelezi la vocabular, e un sfat nu e reproș, scrii mai bine decât unii forumiști.
Fii mai tupeist. Chicks dig assholes.
Însă când dai de The One să știi să îi arăți cum ești tu cu adevărat.

Edited by waterman, 08 February 2019 - 20:05.


#4
user_adi

user_adi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 29.12.2017
prea mult de citit...vorba multa, s....
Imbraca-te  dupa codul vestimentar, aranjeaza-ti parul apoi restul vine de la sine. Eu nu cred ca exista cineva care arata bine si sa nu se uite o fata dupa el

Edited by user_adi, 08 February 2019 - 20:04.


#5
Andreysc7

Andreysc7

    3D Modeler / Automotive Artist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,654
  • Înscris: 05.02.2012

 waterman, on 08 februarie 2019 - 20:01, said:

2. 21 de ani. Burtică la 21 de ani ?
Berea multă provoacă impotență. După aia ai prietenă și n-ai ce face cu ea. Deci lasă-te sau micșorează drastic cantitatea.

barbatu fara burta e ca femeia fara tate :lol:

#6
trafalgar20

trafalgar20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 534
  • Înscris: 19.11.2017
am citit doar titlul si comentez fara sa mai citesc altceva ...am 39 ani si nu am iubita,nici insurat nu sunt ...astea-s timpurile! :D

#7
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,727
  • Înscris: 13.09.2009
Nu poate sa iti placa de cineva la comanda, nu poti sa iti propui sa gasesti o femeie. Asta vine natural, nu e ca la mgazin ca mergi sa iti alegi. Daca ai ocazia sa fie o fata care sa iti placa dar in acelasi timp sa ii placa si ei de tine, nu vei regreta nici o secunda. Dar asta vine de la sine, nu inteleg cum de numai o singura fata ti-a placut (cea din generala), in tot acest timp nu ti-a mai placut la intensitate maxima de niciuna ?

#8
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,145
  • Înscris: 30.08.2017
Din ce spui tu acolo, nu prea te atrag femeile. Eu zic sa mergi la curve, vezi cum e si, daca nu iti place, cam e clara treaba.

#9
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Urăsc burta Posted Image

Până acum 3 ani aveam 1.91 înălțime și 73 de kile.
M-am lăsat de fumat și acum am 100. Nu pare așa nașpa că sunt înalt dar nu mă suport.
Sunt la regim acum sper să arunc vreo 10 15 kile.

On topic


Un băiat de 21 de ani care știe de Salman Rushdie n-ar trebui să aibă probleme la agățat. Decât dacă e foooooarrrrte gras.
Dă burta jos.

Bărbații care n-au noroc în dragoste habar n-au ce norocoși sunt !   Posted Image

Edited by waterman, 08 February 2019 - 20:18.


#10
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
refuz sa citesc. care e problema? :)

#11
Serafim606

Serafim606

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,701
  • Înscris: 25.11.2014

 Andreysc7, on 08 februarie 2019 - 20:06, said:



barbatu fara burta e ca femeia fara tate :lol:
Asta tot un gras infect a inventat-o.

#12
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

 silesax, on 08 februarie 2019 - 20:14, said:

refuz sa citesc. care e problema? Posted Image
N-are muiere.

Și e gras.

Și cam trage la măsea la 21 de ani.

În rest îi bine.

Edited by waterman, 08 February 2019 - 20:19.


#13
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
nui bai, nimeni nu a murit ca nu are muiere, sa mănânce cate un covrig pe zi si sa bea multa apa. :))

#14
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Eh. Vede și el la alții și îi e poftă.

Femei.
La fel și cu mâncarea.


E bine cum ai zis însă.
Se poate abține.

Edited by waterman, 08 February 2019 - 20:27.


#15
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,075
  • Înscris: 10.07.2013

 trafalgar20, on 08 februarie 2019 - 20:09, said:

am citit doar titlul si comentez fara sa mai citesc altceva ...am 39 ani si nu am iubita,nici insurat nu sunt ...astea-s timpurile! Posted Image
Nici @djl nu este insurat......dar cauta in continuare aleasa!Posted Image

#16
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Pretențioși.

djl și neacească.

Vor numai tinere cu țâțe mari.

#17
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,075
  • Înscris: 10.07.2013

 waterman, on 08 februarie 2019 - 20:28, said:

Pretențioși.

djl și neacească.

Vor numai tinere cu țâțe mari.
Corect! Posted Image

Edited by xmanyacs77, 08 February 2019 - 20:29.


#18
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,491
  • Înscris: 15.09.2010

 Andreysc7, on 08 februarie 2019 - 20:06, said:



barbatu fara burta e ca femeia fara tate :lol:
La 21 de ani?
Are dreptate Waterman si anume ca berea scade nivelul de testosteron. Deci ai un nivel scazut al testosteronului si de aceea le gasesti cusururi tuturor fetelor. Lasa berea, fa miscare, nu e normal sa ai burta la 21 de ani. La 40 vei fi obez, bolnav de diabet si boli cardiovasculare.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate