Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vand Proiect AI cu ChatGPT 4(Gene...

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...
 explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...
 Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj

Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai
 

Parerea voastra despre Facebook

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#37
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 71,974
  • Înscris: 15.06.2007

View Postandreic, on 08 februarie 2019 - 00:10, said:


Nu si interconexiunile cu prietenii.
vrei sa zici persoane "co-interesate", interese comune, ca prieteni dupa o varsta .. prea rar, nu mai cred in prietenii.

View PostIcecreamAlex, on 08 februarie 2019 - 00:18, said:

La face the book ma deranjeaza ca nu avem libertate de exprimare, din cauza abuzurilor facute de guvernul PSD (si implicit de facebook.ro) care in februarie 2018 imi tine blocat primul meu cont fara nume adevarat, desi ulterior am confirmat identitatea pentru acesta, dar prea tarziu. Ma deranjeaza ca nu putem avea nume mai neobisnuit pentru multa vreme pe contul obisnuit gen cu prieteni. Consider ca pentru paginile de facebook e bine sa fim obligati sa confirmam identitatea dar penru profile obisnuite de facebook(cu prieteni), nu vad de ce sa confirmam identitatea. Problema e ca am trimis multe mesaje antiguvernamentale si de sustinere pentru proteste si mai mult din cauza asta am fost blocat. Tot in 2018 am mai pierdut si alte cateva conturi de facebook dupa ce am fost blocat din cauza ca nu am avut nume real si ca am fost ironic si acid atunci cand am fost injurat de catre ciumati. Acum primesc restrictii pentru a nu putea posta pe grupuri. Imi sunt sterse distribuiri importante. Imi sunt sterse atasamente importante. De 3 luni incoace am mai mult restrictii pe grupuri si cam atat dar motivele lor sunt cam stupide. Un alt lucru care ma deranjeaza la Facebook e ca nu pot selecta sa trimit un mesaj la toti prietenii ca prin SMS. Tre' sa stai si sa selectezi garla de prieteni. Nu pot sa trimit un mesaj pe toate grupurile fara sa dau pe fiecare grup in parte. La Facebook imi place ca e mai multa decenta, fata de Twitter, dar nu-mi place ca e mai putina libertate de exprimare.
nu psd te-a blocat . Asta micu'.
Oriunde poti fi blocat, chiar si pe forum.. de parca vezi doamne ce privilegiu pentru noi ca putem fi membri. Daca noi n-am fi s-ar modera intre ei moderatorii, la fel si zucarberg si-ar da laicuri singur.. si ar da singur click pe reclame.
[ https://66.media.tumblr.com/5bc0213e53e427d01a72e3d095681dd7/tumblr_plvczab2981vf3m5w_540.pnj - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by tfmercedez, 08 February 2019 - 10:11.


#38
projectfp

projectfp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,654
  • Înscris: 17.01.2019
Libertatea de exprimare e ceva ideal ireal, in realitate te vei trezi cu pumnul in gura de fiecare data cand vrei sa te exprimi liber.
Chiar daca iti faci siteul propriu vei avea pumnul bagat in gura de Hosting, daca hostezi singur siteul vei avea pumnul bagat in gura de ISP.
Asta pentru ca netul e privat si centralizat, usor de controlat si blocat la ordin.

Vezi exemplul Gawker care a fost fortat sa inchida compania sau sa o cedeze grupurilor mafiote pentru ca a deranjat persoane influente si grupuri mafiote.
Vezi exemplul lui Alex Jones, e incomod unor persoane influente si grupuri mafiote si s-a dat ordin sa fie distrus si e blocat peste tot.

Edited by projectfp, 08 February 2019 - 10:27.


#39
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,811
  • Înscris: 18.12.2007
Dar ia ofera tu niste servicii de hosting si fa-te si ISP si nu baga pumnul in gura nimanui.
Vino cu exemplu personal.

#40
projectfp

projectfp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,654
  • Înscris: 17.01.2019
Ce gluma buna, este ca nu stii cum functioneaza netul?
Degeaba iti faci tu ISP, ca te blocheaza din nod.

#41
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,047
  • Înscris: 29.01.2016

View Postpacaliciosu01, on 08 februarie 2019 - 00:29, said:

Pana acu am  gasit pe fb  cam 5 din astia care sustin ca nu au avut fb niciodata ��
Am rarit extrem de mult fb ...dar nah...mai aflii una , alta .
Ma enerveaza variantele de mobil.
Pe desk este ok
Gaseste-ma si pe mine :P

View Postprojectfp, on 08 februarie 2019 - 00:38, said:

Accidentul nu are treaba cu FB, ala se face si fara cu succes, ei mizeaza pe dorinta de a corupe si de a scapa de pedeapsa a omului.
Si suna omul, ii spune ca fiul are nevoie de 10.000 euro sa ii ofere spaga la procuror sa scape de pedeapsa ca a omorat 3 oameni, si ruda da, ca doar nu o fi cinstita sa refuze coruptia. Nici nu cred ca ii putem considera infractori pe astia, ca unul care ia de la un hot nu e chiar hot.
Eu cred ca are o oarecare legatura cu ceva online precum FB sau alte aplicatii unde poti vedea profilul, unde lucreaza, poti afla de unde e respectivul, ce masina are, membrii familiei, nume de prieteni, etc. Unele cazuri de pacalire cu "accidentul" erau pline de informatii detaliate depre respectiva "victima" si asa au convins f usor pe unii membrii ai familiei ca este sigur vorba de copilul / nepotul / varul / fratele, etc lor.

#42
cris2d2

cris2d2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,898
  • Înscris: 16.03.2007
Nu imi place ca pe Android (nu stiu pe iOS daca se manifesta la fel) aplicatia lor oficiala face refresh la feed foarte des. De exemplu, daca deschid un link postat in browser (Chrome in cazul meu) si citesc informatia 2-3 minute, la reintoarcerea in Facebook, se reincarca feedul. Daca vroiam sa las un comentariu la postare sau sa o salvez, ciuciu. Nu cred ca hardware-ul telefonului meu e cauza, cei 4GB RAM si setarea aplicatiei Facebook sa ruleze in fundal ar fi trebuit sa fie factori care sa o impiedice sa faca refresh la feed din cauza ca inchiderii aplicatiei din motive de memorie insuficienta.

Apoi, ceea ce mi se afiseaza in feed este bazat pe niste reguli doar de ei stiute. Am multe abonari la diverse grupuri si pagini care nu sunt foarte populare, nu posteaza chiar zilnic, dar totusi nu vad aceste postari deloc. Sau, alta situatie: sa zicem ca azi la ora 19 o pagina a unui magazin online romanesc posteaza ca maine, intre 10 si 14, vand nu stiu ce produs la promotie sau toate produsele beneficiaza de transport gratuit in cazul comenzilor facute in acel interval orar. Am destule astfel de postari, care imi apar dupa ora 14 maine, nu inainte. Deci, pierd te miri ce ocazie, indiferent ca e sau nu de natura comerciala.

Administrez si o pagina pentru un ONG de familie iar interactiunea cu aceasta pagina e greoaie, lenta, atat pe desktop cat si in aplicatia mobila (Facebook Pages). Notificarile de mesagerie ale paginii vin cu intarziere, nu arata ca in Facebook Messenger ci intr-un mod simplu, rudimentar, aproape imposibil de interactionat in timp real cu interlocutorul si asa ca in Messengerul lor.

Cred ca Facebookul a devenit ceva mai mult decat pot duce ei (creatorii), serverelor si algoritmii lor. E un fel de abominatie...

Edited by cris2d2, 08 February 2019 - 11:11.


#43
plete

plete

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 03.01.2006
ca nu mai este ce a pornit sa fie... retea de socializare.

#44
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,050
  • Înscris: 28.07.2008

View PostAlexEn, on 08 februarie 2019 - 07:36, said:

Cam greu sa socializez direct cu oamenii aflati la mii de kilometri de mine.
Daca guvernul american vrea sa se uite la pozele mele cu iepurii, cu flori, cu paine de casa, nu are decat, mi se rupe ca ma urmareste.

Am zis si cu alte ocazii, mai zic si acum: daca cineva crede ca are intimitate cand este prezent pe internet, se inseala.

Strict la obiect, facebookul este o unealta, la fel cum un cutit este o unealta. Daca intelegi cum se foloseste, nu te ranesti nici pe tine si nici pe altii. Nu mi s-a cerut niciodata sa imi verific identitatea cu documente suplimentare, nu am avut contul blocat sau suspendat. Am gasit multe comunitati de interes pentru hobby-urile mele, nu am primit sugestii pentru pagini dubioase. Evident ca imi filtrez lista de cunostinte/prieteni, nu am mii si ii stiu personal pe toti cei care sunt in lista.

P.S; astia care nu ati folosit niciodata facebookul, de ce va exprimati opinii fata de ceva ce nu cunoasteti?


In sfarsit un user cu aceasi opinie ca a mea, incepeam sa ma tem ca as fi singura oaie neagra de pe aici in mareea asta de comentarii negative.
Perfect de acord cu colegul!

Filtrati-va fratilor oamenii si interesele cu care interactionati.
Si destul de important, exista extensii, softuri, aplicatii, etc prin care iti poti customiza FB sa arate si sa iti arate doar ce vrei tu, fie pe PC fie pe Android

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate