![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Vreau sa plec in UK
Last Updated: Dec 25 2019 16:03, Started by
MihaiF16
, Feb 07 2019 20:13
·
0

Posted 07 February 2019 - 20:13

Salut, as vrea sa plec in UK, dar am nevoie de cateva sfaturi si pareri.
Am studii superioare (Universitatea Transilvania, specializarea contabilitate si informatica de gestiune daca intereseaza pe cineva), iar momentan sunt consilier vanzari intr-un magazin de bricolaj. Experienta anterioara: fast-food 2007-2015, 2015-2016 Raiffeisen - ofiter colectare debite, apoi in Danemarca, iar acum consilier vanzari. Am permis de conducere categoria B. Am mai fost plecat in Danemarca un an si o luna (iulie 2016 - august 2017). Acolo am lucrat la o ferma de porci, angajarea a fost facuta printr-o agentie, asta m-a ajutat destul de mult (stiam ce salariu voi avea, aveam cazare asigurata, firma de recrutare era serioasa si comisionul la fel ![]() Gasesc o firma de recrutare serioasa in Romania, Brasov care sa ma ajute cu un loc de munca in UK? Din moment ce am experienta la fast-food cred ca acolo as avea sanse reale, dar sunt deschis si la alte propuneri. Am uitat sa precizez, as prefera in UK pentru ca ma descurc cu engleza, nivel peste mediu zic eu. Ce orase recomandati? Edited by MihaiF16, 07 February 2019 - 20:14. |
Posted 07 February 2019 - 20:18

Acolo esti muncitor necalificat.
Inima-n dinti, belet de avion si tunde-o cat mai repede. Vezi ca termenul brexit-ului se aproprie cu repeziciune. Misto faptul ca ai tinut sa precizezi ca ai experienta in DANEMARCA................... |
Posted 07 February 2019 - 20:22

Posted 07 February 2019 - 20:22

Acolo esti muncitor necalificat. Inima-n dinti, belet de avion si tunde-o cat mai repede. Vezi ca termenul brexit-ului se aproprie cu repeziciune. Misto faptul ca ai tinut sa precizezi ca ai experienta in DANEMARCA................... La mine nu merge asa, nu vreau sa dorm prin parcuri si sa mananc din tomberoane. Din ce am mai citit pe aici, cazarea nu o obtii usor, deci exclus sa fac ce spui tu, poate daca m-ar da parintii afara din casa as face asta. |
Posted 07 February 2019 - 20:27

Nu ii intereseaza de facultatea din Romania si nici de experienta din Romania decat in cazul in care persoana este IT-ist sau medic.
Dureaza o luna pana te programeaza la interviu pentru NINO, apoi 2 saptamani pana iti vine hartia acasa, apoi cateva zile pana iti faci cont bancar si inca alte cateva zile pana iti vine numarul de cont acasa. Asadar, o luna si 3 saptamani pana te poti angaja. Iti trebuie bani sa traiesti minim 2 luni sau in acest timp poti lucra la negru in constructii, sunt multi romani care angajeaza. De cativa ani e usor, cauti pe grupurile de Facebook si te angajezi imediat fara contract, munca in constructii sau curatenie. Edited by pisicuts, 07 February 2019 - 20:29. |
Posted 07 February 2019 - 20:29

Daca la ~32 de ani inca stai cu parintii...............
Ai terminat liceul la 18+3 de ASE+ 2 MASTER+ "experienta anterioara"=?????? + in 2007 lucrai deja la MC, inseamna ca am aproximat corect???????????????? |
Posted 07 February 2019 - 20:34

Fac 29 in iulie. Nici mie nu imi face placere sa stau la parinti, dar decat sa ma duc sa stau in chirie prefer sa plec din tara.
|
Posted 07 February 2019 - 20:42

Ai proprietati acolo??
Sau tot in chirie, desi nu-ti face placere??? Pleaca repede, acum, nu maine. Tineretea trece ca un vis. Cand vrei sa-ti traiesti viata? Dupa 50 de ani, dupa decesul parintilor? |
Posted 07 February 2019 - 20:44

Eu nu inteleg cum ai putut sa treci de la functia de ofiter si consilier la cea de porcar.
|
|
Posted 07 February 2019 - 20:47

Eu nu inteleg cum ai putut sa treci de la functia de ofiter si consilier la cea de porcar. Salariul mizerabil. Aveam salariu de circa 1200 lei pe luna, iar ca porcar ECONOMISEAM 1000 de euro pe luna. Iti spune ceva asta? Probabil te intrebi de ce nu ma duc iar la porci, am motivele mele pentru care as vrea sa fie ultima optiune functia de porcar. |
Posted 07 February 2019 - 20:51

in 2016 primeai 1200 de lei ca si ofiter de credite la reifiesesn?
|
Posted 07 February 2019 - 20:54

Da, asta era salariul si acum retin ca luasem aproape 900 de lei in prima luna si bonuri de masa, dar nu mai stiu ce valoare aveau bonurile de masa, cred ca 9,75 lei. Dar nu ofiter de credite, ci ofiter colectare, cel care ii streseaza cu apeluri pe cei cu restante
![]() Edited by MihaiF16, 07 February 2019 - 20:56. |
Posted 07 February 2019 - 20:56

Cea mai mare eroare din CV-ul tau este universitatea transilvania .
Ai pierdut vremea , la propriu . Dacă esti născut în acea zonă etnofolclorică multiculturală , ai ghinion ! Așa spun ursitoarele la început , dar și bocitoarele la sfârșit . Întreaba-l pe Iohannis de ce ... |
|
Posted 07 February 2019 - 21:00

Posted 07 February 2019 - 21:18

Cauta in SE Uk! Sa fii aproape de Londra dar sa nu locuiesti acolo(chirii maaari). Ori sa zica altii ca si salariile pe masura. Cumva se echilibreaza conditiile de venit,dar traiesti mai slow afara,fara mare stress! Poti sa cauti de munca numai cu cererea de Nino. Am facut-o eu si cunosc caz recent(ieri): Tinerelu venit acum 10 zile deja munceste. Cazarea >aici tre sa faci compromisuri daca nu vii cu bani din Ro. Si ma refer la min.3000 quids daca vrei sa locuiesti singur.Nu-ti recomand fastfood-urile,scapi de romani si dai peste indieni,la fel de ,,nevinovati,,. Sa iei toate hartiile cu studiile absolvite la tine. Primele 6 luni sant cruciale! Daca treci>treci daca nu ai sa zici :Ce nashpa e Uk!
|
Posted 07 February 2019 - 21:20

La mine nu merge asa, nu vreau sa dorm prin parcuri si sa mananc din tomberoane. Din ce am mai citit pe aici, cazarea nu o obtii usor, deci exclus sa fac ce spui tu, poate daca m-ar da parintii afara din casa as face asta. Trebuie sa pleci initial prin agentie, sa locuiesti intr-o camera pusa la dispozitie de agentie, impreuna cu cineva, apoi, dupa ce iti faci actele poti inchiria singur o camera cum iti doresti si in ce zona iti doresti. Tine cont insa ca in UK, aproape peste tot, preturile sunt nerusinat de mari in raport cu ce primesti, adica dai o caruta de bani pe o camera la demisol cu intrarea direct din strada. N-am fost in UK dar din cate am vazut si citit pe net - chiriile sunt nerusinat de mari in Londra, chiar si in suburbii... Compromisul la cazare e major in mai toate tarile din vest.. pentru toate joburile muncitoresti. Edited by rosix, 07 February 2019 - 21:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users