Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Sfat cumparare auto 4500 euro

Setare permisiuni user Linux Mint...

Probleme cu extenderul
 drumuri expres...

Evacuare chiriasi PJ

Recomandare grosime BCA pentru ma...

Magazine cash and carry
 Recomandare mouse, buget 200 lei

Boot de pe SSD M2

XP NTLDR is missing

NVIDIA RTX 4090 vs RTX 3090 Ti | ...
 I5 10400F sau I5 11400F?

Google Pixel 6 vs Samsung S21 Fe

Abatere de la autorizatie casa

Rețeaua RCS va pune Aleph si toat...
 

Nu ma lasa sa intru pe anumite site-uri.

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#19
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 249,895
  • Înscris: 08.10.2015
Nu am inteles care fir il tragi la restart si de ce|?

#20
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,205
  • Înscris: 19.09.2005
daca la restart ramane firul in router servarul rds nu realoca alt ip.

#21
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,342
  • Înscris: 03.02.2016
Reseteaza router-ul.
Si eu am avut aceasta problema. Factory reset si ai rezolvat Posted Image  Poti face un backup la setarile router-ului si le uploadezi dupa inapoi. (ca sa nu mai faci din nou setarile)
Mie nu imi mergea Avast.com.

Edited by Razvan125, 05 February 2019 - 22:16.


#22
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 249,895
  • Înscris: 08.10.2015
La reset (din buton) realoca alt IP fara probleme! Nu scot nici cablu UTP nici routerul ...

#23
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,205
  • Înscris: 19.09.2005
ce face resetul ala din buton?

View PostRazvan125, on 05 februarie 2019 - 22:16, said:

... Factory reset si ai rezolvat ...
mai ai un pic si ii zici sa cumpere alt router...

nu-i mai simplu sa deconectezi un cablu, sa intri din browser pe el si sa-i dai restart?

#24
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,574
  • Înscris: 06.06.2006

View Postarg, on 05 februarie 2019 - 21:02, said:

daca la restart ramane firul in router servarul rds nu realoca alt ip.
Poate la routerul lor.
Eu pe al lor il am in bridge si imi da ip nou la fiecare reboot al routerului meu.

#25
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 249,895
  • Înscris: 08.10.2015

View Postarg, on 05 februarie 2019 - 22:52, said:

ce face resetul ala din buton?

Ce face orice buton de reset. Face clatite...

#26
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,205
  • Înscris: 19.09.2005
reseteaza dispozitivul la setarile din fabrica?

#27
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 249,895
  • Înscris: 08.10.2015
unde ai vazut asa ceva?

#28
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,574
  • Înscris: 06.06.2006
Bad post

Edited by kretzu77, 08 March 2019 - 08:22.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate