![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Web server si editor HTML
Last Updated: Jun 06 2020 22:49, Started by
nandy007
, Feb 04 2019 17:24
·
0

Posted 04 February 2019 - 17:24

Sunt la inceput de drum si am inceput sa editez chestii de baza in Notepad cand mi-am adus aminte ca nu mi-am instalat web server Apache.Am gasit XAMPP pentru server Apache si nu numai.E bun Notepad ca editor si XAMPP ca server?In XAMPP Control Panel am bifat Apache si am ales editorul folosit.Ce mai trebuie sa fac?Multumesc anticipat
![]() |
Posted 04 February 2019 - 17:34

Pentru HTML nu ai nevoie de niciun server, dai fisierului text extensia html si il deschizi in browser.
Edited by Mizu, 04 February 2019 - 17:35. |
Posted 04 February 2019 - 17:50

Daca vrei un editor care sa te si ajute ( autocompletare, etc ) recomand PhpStorm.
|
Posted 04 February 2019 - 18:27

ca editor de text foloseste Sublime Text + emmet sau Brackets
|
Posted 04 February 2019 - 19:15

Sunt la inceput de drum si am inceput sa editez chestii de baza in Notepad cand mi-am adus aminte ca nu mi-am instalat web server Apache.Am gasit XAMPP pentru server Apache si nu numai.E bun Notepad ca editor si XAMPP ca server?In XAMPP Control Panel am bifat Apache si am ales editorul folosit.Ce mai trebuie sa fac?Multumesc anticipat ![]() Notepad nu e bun. Poti incerca NetBeans, PHPStorm, NotePad++, Atom, SublimeText, oricare e de 100 de mii de ori mai bun ca notepad. Eu recomand Netbeans. cum au spus si altii, nu ai nevoie de server doar pt html, poate pt SHTML da, dar nu cred ca folosesti nici asta deocamdata. Serverul iti da suport pt PHP si MySQL. E bine insa sa il ai de pe acum instalat. |
Posted 21 July 2019 - 18:44

Eu ti-as recomanda Visual Studio Code sau ATOM ca si editor de text.
Ambele sunt gratuite si au o groaza de extensii care te pot ajuta. Edited by maxx1nsane, 21 July 2019 - 18:44. |
Posted 04 June 2020 - 01:46

Posted 06 June 2020 - 22:49

Initial foloseam Brackets si am bagat foarte multe extensii in el, pana cand deja nu mai arata a Brackets
![]() Cu toate ca imi placea foarte mult, iar extensiile erau de foarte mare ajutor, a inceput sa-si ia crash cam des. Ma gandesc ca nu ii ajungea memoria ram, de 16gb.. De atunci am trecut la visual studio code...e mult mai ok |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users