![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
software anti ghosting
Last Updated: Feb 04 2019 15:21, Started by
karax
, Feb 04 2019 13:52
·
0

Posted 04 February 2019 - 13:54

am un android tv vision touch attv and32 care are efect de ghosting cand vad filme mai vechi pe canale non HD ....exista vreun software pe care as putea sa il pun ca sa reduca efectul de ghosting?
de fapt cred ca la asta ma refer https://en.wikipedia...lay_motion_blur motion blur |
Posted 04 February 2019 - 14:07

Exista. Schimbi tv-ul cu unul cu panou de 100/120Hz minim.
|
Posted 04 February 2019 - 14:07

Dacă n-are el în meniu setări pentru așa ceva, mă îndoiesc că o aplicație third party ar putea corecta problema, care pare a fi hardware, de panel.
Acum, nu știu dacă te referi la ghosting, judder sau alte neplăceri de-astea. Fă niște teste pe https://www.testufo.com/ și vezi care e buba. Ghosting-ul e dat de timpul de refresh al panelului și dacă ai un panel ieftin și prost (cum cred că e la prețul TV-ului) n-ai ce-i face. Judder-ul îl mai stăpânești, dacă ai în setări ceva pentru el, dar o dai în efectul de telenovelă, când imaginea e ireal de cursivă. |
Posted 04 February 2019 - 14:12

am schimbat setarile de sharpness, pe care l-am dat mai putin si am dat off la noise reduction....se vede mult mai clar acum numai ca arata ireal ..probabil e efectul de telenovela
|
Posted 04 February 2019 - 14:17

Setează pe cât posibil in meniul Imagine fără noise reduction, contrast boost și alte drăcovenii de-astea. Verifică dacă există în meniul pentru imagine ceva gen Auto Motion Plus de la Samsung, Motion Smoothing sau ceva de gen și acolo joacă-te. Eventual pune o poză cu meniul Imagine, să vedem...
|
Posted 04 February 2019 - 15:19

Dezactiveaza toate "efectele speciale" cum ti-a spus un colg mai sus.
Noise reduction, dinamic contrast si alte dinamic orice..... true motion, motion plus.... alte balarii...... tot tot tot disable Eu la un Samsung ceva seria U parca, de vreo 3 ani, dezactivez vreo 6-7 chestii. Pe de alta parte, degeaba ai Android TV, nu te ajuta cu absolut nimic in acest caz, nu exista nimic care sa "interefereze" cu semnalul TV. Poti sa instalezi aplicatii separate, care n-au nici o treaba cu posturile TV, receptia TV si alte alea. Edited by buyonevideo, 04 February 2019 - 15:20. |
Posted 04 February 2019 - 15:21

Un tv de 700 de lei nu poate avea decat panou de 50Hz
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users