Stefan Banica Jr.

Posted 03 February 2019 - 09:26

Am vazut recent un poster imens in oras ce ocupa o intreaga cladire care anunta un concert a lui Stefan Banica Jr. in martie. M-a frapat faptul ca Banica arata exact cum a aratat intotdeauna, timpul parca nu a trecut peste el. Omul asta de 30 de ani canta exact aceiasi muzica, se imbraca exact la fel, are aceiasi freza, nu a schimbat nimic la el. Cum e posibil sa rezisti pe piata muzicala si sa canti aceleasi melodii de pe vremea lui Elvis, cand muzica a trecut prin atatea schimbari - de la rock'n' roll-ul rudimentar de la inceputuri, la rock progresiv, psihedelic, hard, heavy metal, punk, glam, grunge, nu metal, s.a.
De ce nu a evoluat si Banica, de ce nu a abordat alte genuri, sa tina pas cu vremurile si de ce il mai asculta lumea si merge la concertele lui si acum? |
Posted 03 February 2019 - 09:30

Se intampla...!
Unii artisti raman la fel cu muzica si stilul lor. Incofundabili. Se pare ca tine asta! Edited by arab, 03 February 2019 - 09:30. |
Posted 03 February 2019 - 09:31

depinde ce intelegi prin "lumea",te gandesti la un numar?Da ,este un numar ,dar nu neaparat mare,Banica merge pe o nisa,intotdeauna vor exista nise pe toate tipurile de piete.
|
Posted 03 February 2019 - 09:31

Banica a ramas acelasi bese-n cizme (vorba lui Hasek) ca intotdeauna.
|
Posted 03 February 2019 - 09:32

Poate ma insel eu, dar banica este printre putinii artisti care pot umple sala palatului.
Sa tina pasul cu vremurile si sa abordeze alte genuri celelalte vedete. |
Posted 03 February 2019 - 09:41

Banica a ramas acelasi bese-n cizme (vorba lui Hasek) ca intotdeauna. Acesta canta extrem de plictisitor o muzica invechita pt. oameni invechiti. ![]() Un copiist vrednic de dispret si de ignorat instant. Edited by Quantum, 03 February 2019 - 09:42. |
Posted 03 February 2019 - 09:44

Are talent! Gusturile astea!
Edited by arab, 03 February 2019 - 09:44. |
Posted 03 February 2019 - 09:51

Poate ma insel eu, dar banica este printre putinii artisti care pot umple sala palatului. |
Posted 03 February 2019 - 10:05

Posted 03 February 2019 - 10:14

Umple, ca vin toate babele. In urma cu vreo 20 si ceva de ani, am mers in acelasi compartiment de tren cu Aurelian Temisan. Era tanar pe atunci. Si toate femeile din compartiment se gudurau pe langa el. Uite insa ca Temisan a stiut sa se reinventeze... Eu dau peste el pe net/FB mai mult ca actor. |
Posted 03 February 2019 - 10:25

Pentru ca stilul de muzica ales de Banica este nemuritor.
Pentru ca face parte din selecta tagma a celor care canta live. Pentru ca are o orchestra pe masura. Pentru ca nu urla,nu miauna nu se screme in microfon precum multi "consacrati". Pentru ca ceea ce face el atrage.Si nu are nici o importanta ca spectatorii lui sunt babele,bosorogii sau handicapatii,conform impresiilor,total gresite ale unora. Pentru ca unora le place Inna,altora Andra iar altora...Banica. Ce sa-i faci,asta-i viata. |
Posted 03 February 2019 - 10:40

Umple, ca vin toate babele. In urma cu vreo 20 si ceva de ani, am mers in acelasi compartiment de tren cu Aurelian Temisan. Era tanar pe atunci. Si toate femeile din compartiment se gudurau pe langa el. Ei cam de aia are si banica "suptces" la "onor bublicu' de specialitate". Am mai gasit pentru exemplificare, un clip cu "muzica" lor, una din cele mai linistite si curate melodii: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nl9GqV_w-P0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by myshyk, 03 February 2019 - 10:52. |
Posted 03 February 2019 - 10:51

E vorba si de integritate si demnitate artistica. Unii prefera sa se lase de meserie decat sa se coboare in mizerie pentru bani.
Edit: e vorba de exemplul de mai sus, nu de Banica. Pe Banica nu-l suport pentru ca e increzut si nu are nici macar un stil al lui. Edited by Ion_de_la_Raion, 03 February 2019 - 10:52. |
|
Posted 03 February 2019 - 10:56

De ce nu a evoluat si Banica, de ce nu a abordat alte genuri, sa tina pas cu vremurile si de ce il mai asculta lumea si merge la concertele lui si acum? Vrei să îşi facă un aşa zis gang cu Aurelian Temişan şi cu Horia Brenciu ca să fie la modă? Nu mă pasionează muzica sa dar omul are fanii lui, are cine să îi meargă la concerte. Edited by driftking91, 03 February 2019 - 10:56. |
Posted 03 February 2019 - 11:02

Cu tot respectul,dar Brenciu tre' sa se mai nasca de vreo cateva ori ca sa-l ajunga la voce pe Banica.Brenciu-i inegalabil in rolul de mascarici,bufon.La vocal,mai putin.
Scuze de offtopic. |
Posted 03 February 2019 - 11:33

Vrei să îşi facă un aşa zis gang cu Aurelian Temişan şi cu Horia Brenciu ca să fie la modă? Nu mă pasionează muzica sa dar omul are fanii lui, are cine să îi meargă la concerte. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users