![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
eroare la verificarea contului google Vodafone VFD 1100
Last Updated: Feb 02 2019 18:23, Started by
tonn
, Feb 02 2019 17:19
·
0

Posted 02 February 2019 - 17:56

ca sa folosesc whatsapp-ul si instagramul si sa POT SUNA EVENTUAL, zic si eu... mi-am spart display-ul la telefon Si ca sa folosesti whatsapp-ul si instagramul trebuie sa dai hard reset la tableta ? Sau se da hard reset la tableta cand spargi display-ul la telefon ? |
Posted 02 February 2019 - 18:14

Posted 02 February 2019 - 18:23

hard reset i-am dat din cauza memoriei Omule Google cere de obicei verificarea contului cand incerci sa te conectezi cu alt device Pentru asta Google trimite codul de acces prin SMS la numarul de telefon cu care te-ai intregistrat sau trimite codul de acces pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat. Gresesti de 3 ori - device-ul se blocheaza In cazul asta, mai mult ca sigur, Google a trimis codul de 3 ori dar, pentru ca tableta asta nu e a ta, nu ai primit nici un cod si ... s-a blocat Daca faci dovada ca tableta este a ta iti voi spune cum se poate debloca Astept |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users