![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Când va învăța Siri limba română?
Last Updated: Dec 29 2022 21:59, Started by
Lucian_Hodoboc
, Jan 30 2019 19:20
·
0

Posted 28 December 2022 - 23:50

Hei!!! Noutati!!! "Acesta a postat captura de ecran de mai sus, confirmând pentru ...... faptul că este vorba despre o captură realizată în cadrul managerului de aplicații Filza disponibil pe telefoanele cu jailbreak. Versiunea software rulată aici este iOS 13.4.1 și Laurențiu mi-a spus că intrăriile de mai sus le-a descoperit în zona SiriApp. Acest SiriApp din câte am aflat este un tweak jailbreak prin care se adaugă un shortcut dedicat pe ecranul de start pentru invocarea lui Siri" Paragraf luat dintr-un articol de la care nu am voie sa dau linkul aici :/ 3 ani mai tarziu… tot nimic… |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users