Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Recomandare reteta -friptura de cocos :)
Last Updated: Jan 30 2019 21:05, Started by
jimi91
, Jan 30 2019 12:36
·
0
#1
Posted 30 January 2019 - 12:36
Sacrificiul a fost oferit zeilor, drumul meu spre Valhala este asigurat. Acum trebuie consumat....ce retete imi recomandati...vreau sa fie bun, dar nu asa, bun de tot, cel mai bun....
|
#5
Posted 30 January 2019 - 12:45
#8
Posted 30 January 2019 - 12:48
jimi91, on 30 ianuarie 2019 - 12:45, said:
m-am gandit la asta, dar dureaza prea mult ...si e bun doar atunci cand e clad, pe urma, nu prea ....vreau sa incerc altceva tanar, aproape un an- destul de fraged as spune Daca a alergat dupa gainuse , impaneazal bine cu slanina de porc si usturoi. Ca sa fie fraged trebuia sa-l cinstesti inainte de ghilotina cu un paharel de rom, coniac , etc Edited by ciine, 30 January 2019 - 13:16. |
#9
Posted 30 January 2019 - 12:48
baga-l la bors si/sau piftie ..carnea de cocos e un pic mai tare
Pofta mare ! |
#10
Posted 30 January 2019 - 12:48
jimi91, on 30 ianuarie 2019 - 12:36, said:
Sacrificiul a fost oferit zeilor, drumul meu spre Valhala este asigurat. Acum trebuie consumat....ce retete imi recomandati...vreau sa fie bun, dar nu asa, bun de tot, cel mai bun.... Iti recomandam sa-l fierbi intai bine bucatit daca se poate (in zeama respectiva vei face o ciorba cu taitei de casa si cu bors de putina) iar, dupa ce s-a fiert, il poti rumeni la cuptor (dupa ce i-ai adaugat niste condimente) si consuma sub forma de rasol de cocos, cu cativa cartofi si morcovi fierti intregi in aceeasi apa, mamaliguta si hrean. Nu incerca sa-l faci direct la cuptor - carnea e vanjoasa si te vei chinui cu ea. Neaparat fiert min 1 ora, pana poti introduce furculita in pulpa de cocos, apoi bucatit sau intreg la cuptor. Ai si varianta ca sa-l bucatesti si pastrezi pulpele si pieptul pentru o friptura /rasol, si restul faci bucati si reintroduci in ciorba. Rasolul in mod normal se fierbe nu se baga la cuptor, dar cocosul iese mai bine un pic rumenit ca are grasime. Edited by rosix, 30 January 2019 - 12:52. |
|
#12
Posted 30 January 2019 - 12:50
#13
Posted 30 January 2019 - 12:55
Ptiu drace. Prima data cand am citit ma gandeam nuca de cocos.
|
#14
Posted 30 January 2019 - 12:59
jimi91, on 30 ianuarie 2019 - 12:36, said:
Sacrificiul a fost oferit zeilor, drumul meu spre Valhala este asigurat. Cocosul e o chestie foarte misto... daca o faci cum trebuie. Eu iti recomand, in ordine: cu vin (cum ti-a zis si Hunor), piftie, ciorba (usor acra, sau dulce), pe varza. (inainte il fierbi si apoi la cuptor; la ceaun cu usturoi ii poti matrashi rapid gustul specific... si e pacat!) Daca mananci cocos si nu bei vin alb sec la fix 12 grade, te declar bleg pe veci! |
#15
Posted 30 January 2019 - 13:03
m-am gandit asa...sa-l fac la punga in cuptor....sa-l sectionez sau sa-l pun intreg (aici nu stiu ce sa fac, eu as vrea sa pun unt pe sub pielea cocosului), sa-l pun la marinat si sa-l las bag in cuptor...dar nu stiu daca e cel mai bun asa....eu il vreau cel mai bun ...
|
|
#16
Posted 30 January 2019 - 13:06
#17
Posted 30 January 2019 - 13:15
#18
Posted 30 January 2019 - 13:17
jimi91, on 30 ianuarie 2019 - 13:03, said:
m-am gandit asa...sa-l fac la punga in cuptor....sa-l sectionez sau sa-l pun intreg (aici nu stiu ce sa fac, eu as vrea sa pun unt pe sub pielea cocosului), sa-l pun la marinat si sa-l las bag in cuptor...dar nu stiu daca e cel mai bun asa....eu il vreau cel mai bun ... Tu nu te pricepi; daca faci dupa capul tau, nu vei apuca sa simti aroma speciala a cocoshului. Urmeaza sfatul cuiva priceput. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users