![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
cum sa-mi aleg un LCD bun
Last Updated: May 10 2006 10:26, Started by
bak1
, Mar 06 2006 10:00
·
0

Posted 06 March 2006 - 10:00

salut la toti
am mai vazut topicuri despre monitoare...problema este ca eu sunt absolut novice, si sunt o groaza de prescurtari care nu imi spun nimic Am o idee despre ce vreau: sa nu aibe radiatii (sau sa fie mici), sa nu ma doara ochii si sa nu fie exorbitant. Nu joc jocuri, il folosesc doar pentru net si fotografii. Al meu e CRT Philips, cred ca un LCD ar fi mai bun (cam astea sunt prescurtarile pe care le stiu ![]() Daca ma poate cinevea indruma dupa ce criterii sa mai iau, (si sa-mi explice si prescurtarile fara de care n-o sa stiu cum sa explic vanzatorilor ce vreau) i-as fi deosebit recunoscator thanx in advance bak |
Posted 06 March 2006 - 15:31

In primul rand citeste topicul asta : http://forum.softped...showtopic=54175
Nu va avea radiatii, dar in principiu te vor durea ochii rau de tot pana te vei obisnui cat de cat. Ca recomandare - sa aiba contrastul cat mai mare - daca se poate peste 1000:1 si/sau filtru optic - in functie de producator are diferite denumiri. Iti poti da seama de asta daca suprafata ecranului este lucioasa si nu mata si este mult inchisa la culoare. Asta ptr ochi. Ptr jocuri/filme e bine ca timpul de raspuns sa fie cat mai mic - aici vei intalni 2 tipuri de masuratori. Normale ( Black to White ) si Gray to Gray. Daca e Gray to Gray, inmulteste cu 2 si vei avea timpul de raspuns cat de cat real al monitorului. Per ansamblu ptr filme daca e sub 10ms e ok, ptr jocuri e bine sa fie mai jos. Ptr fotografii, ma tem ca nu vei gasi nimic convenabil. Singurele ok - care pot reproduce excelent culorile si recomandate ptr editare foto, au timpi de raspuns mari -20-25 ms, nu au filtru si costa cam peste 20 milioane. Din cauza ca folosesc alta tehnologie de executie a ecranului. |
Posted 07 March 2006 - 11:49

multumesc mult.
Filme si jocuri nu prea ma intereseaza, am dvd player pt filme iar la jocuri nu depasesc nivelul "Manole" (de pe e-jocuri) ![]() |
Posted 07 April 2006 - 20:33

daca mai ai nevoie am gasit pe net niste site-uri cu explicatii destul de detaliate despre lcd-uri:
http://forums.anandt...4&enterthread=y http://www.tftcentral.co.uk/specs.htm http://www.tftcentra...uk/features.htm |
Posted 07 April 2006 - 22:09

Daca e Gray to Gray, inmulteste cu 2 si vei avea timpul de raspuns cat de cat real al monitorului. nu mai invatati oamenii la prostii. isi ia omu "super monitor" si se inteapa. sunt lucruri neoficiale probate, foarte studiate si sunt lucruri care vin din propriile pareri. astea din urma domnule eiffel tine-le pentru tine, nu indu lumea in eroare! |
Posted 08 April 2006 - 09:51

pai da..nu prea exista formula de calcul pt transformat timpul de raspuns grey to grey in cel real. Fiecare firma isi umfla cifrele asa ca de cele mai multe ori timpul de raspuns, contrastul sau culorile afisate pe reclama nu sunt chiar cele reale
![]() Cea mai buna metoda sa nu ia omul teapa este sa se intereseze bine pe net, sa citeasca review-uri si forumuri cu pareri de la utilizatori, nu de alta dar tehnologia asta are cam multe probleme pt pretul la care se vinde asa ca trebuie sa te interesezi bine inainte de achizitie sa nu-ti para rau dupa ce ai dat banii. |
Posted 10 April 2006 - 11:42

Am spus "cat de cat". Asta mai inseamna si aproximativ. Daca citeati mai bine, vedeati. Stiu si eu ca nu exista o formula, ptr ca fabricantul poate alege orice nuanta de gri ii convine. Dar din practica am constatat ca e pe "undeva pe-acolo". Daca producatorul specifica 4ms ptr GtG si la masuratoare rezulta real 7ms sau 9ms, eu pot sa zic ca e pe-aproape de 2 ori ce a specificat producatorul ptr GtG.
|
Posted 09 May 2006 - 20:44

Daca vrei monitor serios, "incearca" NEC 20WGX2. Eu nu am ce reprosa acestui monitor (am avut o incompatibilitate cu placa video, mai exact bios-ul placii video avea un bug dar am schimbat-o). Costa cam mult (2600 RON) dar parerea mea este ca merita banii. AOE 3 arata superb la 1680x1050. Bafta.
|
Posted 10 May 2006 - 10:26

eiffel, vad ca ai experienta, ce monitor ti se pare cel mai putin obositor pt ochi ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users