![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Localizarea prin GPS a telefonului mobil dupa numarul de telefon
Last Updated: Jan 29 2019 13:15, Started by
July02
, Jan 28 2019 13:55
·
0

Posted 28 January 2019 - 19:46

Te pot localiza prin intermediul retelei la care esti conectat. Poti sa ai si nokia banana, te gasesc baietii rapid daca stiu ce sim trebuie cautat. De ce crezi ca acum se ridica cartela cu buletinul? Edited by Vlad_22, 28 January 2019 - 19:48. |
Posted 28 January 2019 - 19:48

@iliemirea
Esti total pe din afara. Unde se ridica cu buletinul cartela? Cumeri SIM prepay doar cu bani, fara niciun buletin. esti pe din afarra total. Crezi prea mult in filme. Edited by dorin_2k, 28 January 2019 - 19:48. |
Posted 28 January 2019 - 19:55

Posted 28 January 2019 - 21:32

Nu exista localizare GPS doar dupa un numar de telefon. Cine crede altceva, se inseala. Nu e ca in Bourne. Exemplu1. Am un SIM (deci are un numar de telefon). Il tin in buzunar (SIM-ul). Nimeni nu il poate localiza. Exemplu2. Am un telefon cu un SIM valid, dar nu are GPS (nokia 1100 cu lenternuta). Nimeni nu il poate localiza. Exemplu3 Am un telefon cu un SIM valid, dar nu activez GPS si nu ma conectez la vreun cont cu el Nimeni nu il poate localiza. Doar dupa numarul de telefon NU se poate localiza. |
Posted 28 January 2019 - 21:40

Ai citi bine ceam scris eu în cele 3 exemple?
Am scris eu de vreo un cont google? Răspuns final: nu poate fi localizat cineva doar după un nr de telefon, dacă acela nu vrea. |
Posted 28 January 2019 - 22:15

Decat daca are un telefon cu android. Mai bine ziceai ca tii cartela in buzunar si era mai clar.
Edited by OutOfMind, 28 January 2019 - 22:17. |
Posted 28 January 2019 - 22:39

Aaa. Tu nu român?
Nu nu înțelegi un text scris? Am dat 3 exemple detaliat. Vrei desene? Tu ești din ala cu "decât" ![]() |
Posted 29 January 2019 - 09:15

Posted 29 January 2019 - 09:42

Insa presupune mai multi imprejurul tau, cu antene directive si oricum nu se inscrie in intrebarea initiatorului (el stand acasa creanga undeva si prin internet cu aplicatia minune sa afle pozitia).
Iar daca ne gandim la accidentul din Apuseni. autoritatile noastre n-aveau tehnica, ele faceau asta doar intre relee (antene sectoriale, distanta mare, abatere cat cuprinde). Edited by neagu_laurentiu, 29 January 2019 - 09:46. |
Posted 29 January 2019 - 11:00

Nu mai dați verdicte vă rog eu. El a cerut asta Quote Localizarea prin GPS a telefonului mobil dupa numarul de telefon E in sertar de 2 luni. Dupa NUMAR nu se poate localiza. Punct. Nu exista alta metoda nici de STS stiuta. Nici macar de CIA, FI, Mossad sau alte servicii. Lasa filmeleSF cu Bond sau Bourna. Alea-s pt cei ca tine care cred orice. Crezi ca dintr-o foto de la 1 km facuta cu un telefon cu camera VGA o modifica in 2 secunde si il identifica pe faptas? Pt triangulatie trebuie SIM-ul in telefon, conectat la cel putin 3 antene (de asta se numeste triangulatie) Asa au pierit aia in avion acum cativa ani. Au dat si coordonatele GPS insa nu au reusit sa le interpreteze gradele zecimale in minute si secunde. |
Posted 29 January 2019 - 11:18

Pt triangulatie trebuie SIM-ul in telefon, conectat la cel putin 3 antene (de asta se numeste triangulatie) Asa au pierit aia in avion acum cativa ani. Au dat si coordonatele GPS insa nu au reusit sa le interpreteze gradele zecimale in minute si secunde. Pe la ruși parcă era un terorist sau la afgani și i-au trimis racheta după locația telefonului. Norocul lui a fost că ieșise din cabană. Tu ai dreptate pe jumate nu poți localiza o cartelă scoasă din telefon. Dar un telefon activ cu cartela în el se poate. Că au fost proști ăștia la accidentul lui Iovan sau nu s-a vrut asta nu știu. Acum am zis bine ? Hai să ignorăm "localizarea prin GPS a ..." Noi vorbim acum strict despre localizare. Am I right ? |
|
Posted 29 January 2019 - 11:45

Și mi-am adus aminte.
La americăneji când suni la 911 au un sistem și te localizează automat ca să nu mai piardă timpul cu explicațiile. La ăia se poate dar la noi nu ? "Location intelligence, or LOCINT, lets investigators locate a cell phone within 50 meters — meaning if a suspect is carrying a cell phone and authorities know his number, they can follow his "digital footprint" wherever he goes." https://www.foxnews....where-its-legal |
Posted 29 January 2019 - 11:48

Posted 29 January 2019 - 11:48

Telefonul se conectează la celula cea mai puternică. Asta nu înseamnă că nu e văzut de alte celule.
|
Posted 29 January 2019 - 11:50

La americăneji când suni la 911 au un sistem și te localizează automat ca să nu mai piardă timpul cu explicațiile.
Telefonul se conectează la celula cea mai puternică. Asta nu înseamnă că nu e văzut de alte celule. |
Posted 29 January 2019 - 11:53

https://www.armyreco...ifications.html
Quote TruePosition has created a way to counter these threats: TruePosition LOCINT. TruePosition LOCINT consists of TruePosition® Intelligence Management System™ (LIMS™), and TruePosition® Location Platform™ (TPLP™). TruePosition LIMS captures and stores millions of mobile network events like calls made and received, text messages sent and received, SIM card switches, and powering the phone on and off. Most importantly, it captures when and where the communication took place. The TPLP is high-accuracy location solution for tracking and analyzing location mobile phone location intelligence. At the heart of the TPLP is a location technique called TruePosition U-TDOA (Uplink Time Difference of Arrival)—setting the world standard for location technology, in mission-critical situations, since it can quickly an accurately locate any phone in any environment—even indoors, among tall buildings. Edited by waterman, 29 January 2019 - 11:53. |
|
Posted 29 January 2019 - 11:53

Daca esti unul din aia care zice ca poate suna la 112 in zona fara semnal GSM sau fara SIM in telefon (cand e afisat "doar apeluri de urgenta"), nici nu mai are rost sa discut cu tine.
|
Posted 29 January 2019 - 11:54

N-am zis asta. Am zis că telefonul poate fi localizat. Tu zici că nu.
N-o lua personal că nu ne certăm. Doar avem păreri diferite. Edited by waterman, 29 January 2019 - 11:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users