Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?
 Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...
 Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android
 Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri
 

Tunner necunoscut.

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002
Salut

Am acasa un tunner dar nu stiu de cine e produs, n-am drivere, n-am soft, nimic.

Stiu doar 2 chestii:
1. Este un tunnertv+placa video Cirrus 54xx (nu stiu fix acum, asa o vede XP-ul)
2. Nu stiu ce cipset are pt. ca este o chestie de metal peste partea unde e tunnerul cu un actibild pe care scrie ImageWorld.

Am incercat un soft de luat de pe internet dar spunea ca nu tunnerul nu are cipset BT8x8.

Sunt 0 im materie de tunnere, ceva linkuri la soft, drivere sau macar un loc de unde sa incep sa sap, aveti?

10x
bye

#2
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,661
  • Înscris: 26.11.2001
http://www.iulab.com/ - drivere generice penru mult hulitul bt878

#3
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002
Pai tocmai asta e. Cica n-ar fi bt8x8.
Oricum, sap.

bye

#4
Silent Thunder

Silent Thunder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 773
  • Înscris: 28.11.2002
Primul meu tv tuner era de la Lucky Star si se chema ImageWorld C......
Partea e ca cipul de pe ea era 878, iar driverele lor erau o combinatie de nu stiu ce si 848. Doar asa mergea.
Chestia a mers ff bine pana cand am instlat xp. De atunci am tot cautat drivere si am gasit tot felul de 878 generice insa mie imi reseta calc dur (adica un conflict pe undeva ca se auzea si hdd cum se oprea).

#5
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002
Yep. Exact de asta am si io. Parca scrie pe undeva LukyStar. Sigur are cipset BT?
Zici ca pe XP nu ai reusit. Naspa, tot XP am si io. Sper sa o fac sa mearga pe linux. O data de mult a mers, parca ....

bye

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate