Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Comanda online geaca

Caut o piesa muzicala
 Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...
 Vacanta in SUA ( NY )

Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta
 TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...

De la 12 stau si beau

De ce te simti rau cand tii "...

Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...

Australia - un ''nou'' început (2019)

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
324 replies to this topic

diabboliq

diabboliq

Member

• Grup: Members
Cam pe acolo e conversia (9000A$ / 5700€)
Plecând de la idea ca nu sunt fan conversii de acest tip, pentru simplitate, am folosit încă de la început formula 1A$=1RON=1€ (adică 1 unitate).
Astfel, în RO avem venit 6500 unități iar în Australia (primul salariu incasat) 5000 unități. Aceasi abordare la cheltuieli, în RO coșul de cumpărături lunar era 1600 unități, în Australia 900 unități. And so on ..

Despre "salariile de aici", la fel ca peste tot în lume, contează experienta,  vechimea, specializarea, locația. Statistic, $70k cred ca este valoarea mediana a salariilor la nivel de tara, în timp ce salariu media la nivel de tara cred ca se învârte în zona $95k
(valorile sunt înainte de taxe și raportate la toată tara)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate