Australia - un ''nou'' început (2019)
Last Updated: Mar 03 2023 02:11, Started by
diabboliq
, Jan 24 2019 05:17
·
6

Posted 31 August 2019 - 01:46

"turismul in România" are rolul de a păstra legătura cu familia și prietenii apropiați.
Cu timpul sunt sigur că se vor rari drumurile spre Europa și se vor intensifica cele zonale (nu e nici ieftin și nici comfortabil sa zbori 24h). Sunt sigur că timpul o să le așeze pe toate insa in acest moment planul nostru acoperă maxim 4-5 ani in avans. In funcție de evoluția unui cumul de factori (personali) stabilim daca rămânem pe loc sau ne continuam peripețiile in alte zone ale lumii. Never say never .. |
Posted 31 August 2019 - 01:54

Eu am un esantion limitat, ca nu cunosc decit 2 autralieni mari si lati si unul e numai pe jumatate
![]() |
Posted 31 August 2019 - 02:36

Amindoi au trait pe 3-4 continente, unul a stat in Europa 5 ani (Belgia, pe care a urit-o), are vreo 10 ani de HK, 7-8 ani de SUA. Si acum se intoarce in Australia.
Sint curios insa daca nu o doar un vis al tineretii.... |
Posted 31 August 2019 - 03:20

O sa vedem.
Noi suntem tineri și am vrea sa vedem lumea acum, cat mai este "normala". In 30 ani îmi este frica de schimbari |
Posted 25 October 2019 - 22:28

Revin cu info, rudele mele au inceput demersurile sa se intoarca in tara, dupa aproape 30 ani, concluziile le trage fiecare.
|
Posted 25 October 2019 - 22:52

pai si-au facut banii si au senzatia ca Romania e ieftina... vise, isi vor risipi rapid agoniseala pe o casa in mijlocul unui camp si fara acces.
|
Posted 25 October 2019 - 23:00

Am aflat ca au pastrat cea mai cea casa, in centrul orasului, deci au unde sa stea, iar povestea lor nu a fost una de succes
|
Posted 26 October 2019 - 00:10

pai si-au facut banii si au senzatia ca Romania e ieftina... vise, isi vor risipi rapid agoniseala pe o casa in mijlocul unui camp si fara acces. Agoniseala dupa 30 de ani ma astept sa fie in domeniul a 7 cifre, chiar pentru oameni fara cine stie ce slujbe. Atit costa o casa in cimp in Romania? |
Posted 29 October 2019 - 23:35

Nu stiu ca sunt tare secretosi, am aflat ca au devenit si sectanti, cand se intorc definitiv poate aflu
![]() |
Posted 31 October 2019 - 15:43

Mi-ar placea sa le aflu povestea.
Idea cu "trage fiecare concluziile" ar fi buna, dacă s-ar bazează pe ceva concret. Scuze că am lipsit în ultima vreme de pe topic. M-am "imbolnavit" @vrajitoruldinoz cu investițiile și FIRE lifestyle așa că bag că mogul zilnic ceea ce am ratat cu desăvârșire in scoala: finanțe, bursa, planificare buget, investiții, etc Idea de a reveni în Romania, deși foarte controversata, nu este este tocmai atât de rea. Fiecare își are planul pus pe hârtie (sper sa fie mai mult de un "hai sa vedem cum e in România") și dacă există un buget care să acopere cheltuielile normale de viață pentru întreaga familie, pe următorii X ani (depinde de vârstă, dar că regula generala, anii rămași până la vârsta de 85) sincer nu vad de ce nu. O sa îmi săriți in cap cu politica, viața grea, medicina ... așa cum am spus, fiecare ar trebui să aibă o serie de argumente
pai si-au facut banii si au senzatia ca Romania e ieftina... vise, isi vor risipi rapid agoniseala pe o casa in mijlocul unui camp si fara acces. "Assuming makes an ASS out of U and ME" - e o vorba de am invatat-o pe aici. Te grăbești sa tragi concluzii fara sa te bazezi pe nimic concret. Poate doar pe o serie de experiențe (poate frustrări) intalnite până Ă®n acest moment. Posibil sa Ă®ncerci o generalizare care, de cele mai multe ori, face mai mult rău decât bine. Edited by diabboliq, 31 October 2019 - 15:44. |
|
Posted 26 November 2019 - 21:20

Votezi duminica? Cu siguranță. (vezi Neamț, în Melbourne) ![]() |
Posted 11 December 2019 - 03:42

...
Interesante postările, mulțumim ☺️ nici pe departe insa fata de cum imi imaginam .. insa e un inceput (ma refer la interes pentru Australia, la intrebarile specifice adresate, disponibilitatea mea, etc) O sa am acum de sarbatori mai mult timp (sper, fiind in RO cu cozonacu`n mana stanga si colebilul in dreapta) sa mai retusez pe ici pe colo, atat info de aici cat si cea de pe blog (din semnatura) |
Posted 14 December 2019 - 08:01

Iti lipseste sarmaua romaneasca?
Viata e frumoasa pe acolo, totul bine? |
|
Posted 31 December 2019 - 11:22

Cu intarziere răspund, dar sunt sigur că mă vei scuza.
Sarmaua, porcul, răcitura, murăturile, toate sunt produse ce pot fi făcute în casă, oriunde te vei afla. Faptul că am ales sa fim in România acum, petru Craciun-Revelion 2019 nu are nici o legătură cu bucătăria (considerată autentic) românească. Despre cum este în Melbourne VS cum este în România (București / Piatra Neamț), diferențele sunt prea mari pentru a face o comparație. Dar, asta nu înseamnă că e rău "aici" sau e bine "acolo". Fiecare loc are plusuri și minusuri. Distanta fata de cei cu care am crescut este mare și cred că asta e singurul lucru ce nu poate fi înlocuit cu nimic. Se simte chiar daca schimbi orașul, tara sau continentul. Nivelul de trai este mai bun, curățenia este ceva mai bine păstrată, perspectiva de viitor este una (încă) pozitivă. Sunt inca in Romania (București) până pe 4 Ianuarie. Dacă e cineva interesat de o discuție la o cafea, cu mare plăcere (în limita timpului disponibil). Sa avem cu toții un an mai liniștit, e tot ce îmi doresc. La multi ani! |
Posted 05 January 2020 - 17:05

Ai ajuns in parjolul australian? La astia serviciile de urgenta sunt praf fata de Romania (vorbesc de forecasting, nu de calitatea echipamentelor).
|
Posted 05 January 2020 - 18:34

Acum sunt in Doha, aștept avionul.
Sunt curios daca poți detalia afirmația. Locuiești în Australia? Poți veni cu ceva detalii comparative între RO și AUS care să susțină punctul tau de vedere? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users