![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Telekom Sport - argumente de a face abonament TV la Telekom
Last Updated: May 06 2019 11:14, Started by
Otineu
, Jan 16 2019 11:53
·
0

Posted 16 January 2019 - 23:37

si? tragind linie?
tot cu gigi e mai bine? ...daca ar da si nba ... |
Posted 17 January 2019 - 07:11

Ca alternativa la NBA e Euroliga de baschet si campionatul intern . Eu renuntat sa urmaresc in mod constant NBA de cand am digi. Mai vad cateva meciuri in reluare la ore mai decente dar cam atat . Eeeh, zic eu dar vine play off-ul si parca vad ca iar ma prinde dimineata cu ochii in televizor !
|
Posted 18 January 2019 - 23:25

ati mai vazut nhl pe telekom? ei spun ca transmit cele mai tari sporturi de peste ocean, referindu-se la nba, raw si smack down. oare acestea sa fie cele mai tari? au renuntat la fotbal american (noroc cu pro 7 si pro 7 maxx, pe satelit), nu transmit baseball, nu transmit nascar sau indycar.
|
Posted 19 January 2019 - 09:33

Mulțumesc tuturor. Lucrurile sunt clare. Și au fost și mai clare după vizita la un centru Telekom. Nici nu vreau să mai aud de ei.
|
Posted 26 January 2019 - 15:42

ati mai vazut nhl pe telekom? ei spun ca transmit cele mai tari sporturi de peste ocean, referindu-se la nba, raw si smack down. oare acestea sa fie cele mai tari? au renuntat la fotbal american (noroc cu pro 7 si pro 7 maxx, pe satelit), nu transmit baseball, nu transmit nascar sau indycar. |
Posted 06 May 2019 - 11:14

Ca alternativa la NBA e Euroliga de baschet si campionatul intern . Eu renuntat sa urmaresc in mod constant NBA de cand am digi. Mai vad cateva meciuri in reluare la ore mai decente dar cam atat . Eeeh, zic eu dar vine play off-ul si parca vad ca iar ma prinde dimineata cu ochii in televizor ! Euroliga si internul sunt si la Gigi. Iar cu NBA-ul am rezolvat cu NBA App (scump, dar face) asa ca ma culc tirziu si ma trezesc devreme ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users