Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Gov PSD vs UE - in genunchi cu gura larg deschisa

* * - - - 6 votes
  • This topic is locked This topic is locked
168 replies to this topic

#145
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
LIVEVIDEO Carmen Dan și Tudorel Toader, audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European. Ministrul Justiției: Nu ne vom abate de la statul de drept


iar sunt mucificati nenorocitii!


Quote

Vai ce este in Comisia LIBE, fac livetext.
Sophie in 't Veld (ALDE): Imi exprim ingrijorarea fata de starea statului de drept din Romania. Sistemul european va functiona doar daca toate statelemembre adera la aceleasi principii. Este esential ca politiciile dumneavostra sa fie in standardele europene. Am aflat ca vreti sa anulati 100 de condamnari penale.

Helga Stevens (Grupul ECR): "Ne ingrijoreaza acum cel mai tare situatia din Romania. Tinem cont de independenta sistemului judiciar. Am studiat indeaproape ce s-a intamplat in tara dumneavostra. Va cerem sa nu luati nicio masura care ar legaliza coruptia!

Roberta Metsola (PPE) i se adreseaza lui Toader: "Coruptia este antiteza a ceea ce inseamna Uniunea Europeana. Aveti o problema in tara la voi. Am vazut cum cetatenii romani au fluturat cu pasiune steagul european in frig. Am vazut cum Guvernul dvs a intervenit impotriva unor cetatateni care protestau pasnic. Vreau sa spun foarte clar ca aici nimeni nu-i va lasa de izbeliste.

am vazut si un limbdic pesedist (e. pavel)..un mustata de 20j de ani..se ratoia ca la wc3..cu procuruarea ceausista macovei...un derbedeu nespalat. sunt tare curios cine era javra.

Edited by christig, 23 January 2019 - 11:26.


#146
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
Emilian Pavel - o stea ciumata in devenire. ce e la holera 3...fu si pe buzele acestui nespalat..le-a explicat el colegilor europeni cine e procuroarea ceasusista macovei..care a modificat codurile penale in guvern.


Quote

11:23 - Emilian Pavel (PSD): "Eu nu am intrebari. Am studiat programul dumneavoastra si este foarte bine. Eu am luat cuvantul pentru ca cea care a vorbim inaintea mea (Monica Macovei, n.red.) este un fost procuror comunist. Ea cand era ministru al Justitiei a adoptat Codurile Penale in Guvern fara dezbatere in Parlament.
CCR le-a declarat neconstitutionale. Adica impotriva Costitutiei Romaniei din 2003. Aceasta fost deputat european in curand isi propune sa vina si sa minta in fata Parlamentului European fara rusine. Eu aveam 6 ani la Revolutie, cand ea era procuror comunist. Intai sa ne uitam cine vorbeste. Succes domnului ministru".
11:11 - Monica Macovei (independent): "Poporul roman merita stat de drept. Romanii au facut multe proteste in strada. Pentru o Presedintie de succes trebuie incredere. Statele membre trebuie sa aiba incredere in dvs. Poporul roman merita statul de drept, a spus-o ieri si vicepresedintele CE Jyrki Katainen.
- Vreti sa dati o ordonanta neconstitutionala. Va asumati efectele acestei amnistii mascate?
- Spuneti ca vreti sa extindeti efectele Parchetului European si catre antiterorism. Lupta antifrauda inca nu functioneaza, vrem sa-i deturnam obiectivul de la fraudele europene? Aveti vreun interes?"

Edited by christig, 23 January 2019 - 11:36.


#147
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
ALERTĂ Comisia Europeană, SOMATĂ să ia măsuri pentru apărarea statului de drept în România față de ABUZURILE lui Dragnea!



Quote

Liderul grupului Verzilor din PE, Ska Keller, a declarat:Este o batjocură absolută la adresa justiției să schimbi legea doar pentru a-ți scăpa prietenii corupți de condamnări. Guvernul României încearcă să legalizeze corupția, astfel încât politicieni membri ai PSD să scape cu furtul de la poporul român. Este o rușine, mai ales pentru o țară care în prezent deține Președinția Uniunii Europene. Această încercare de a submina statul de drept nu își are locul în Europa“.

Președintele Verzilor, Philippe Lamberts, a adăugat: „Dacă se merge înainte cu această ordonanță de urgență, Comisia Europeană trebuie să acționeze imediat pentru a proteja  statul de drept în România. Grupurile S&D și ALDE trebuie să aibă discuții serioase cu colegii lor români și să decidă dacă vor cu adevărat să își mențină sprijinul pentru un comportament corupt atât de cinic“.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți seara, la Antena 3, că trebuie dată ordonanța de urgență anunțată de Tudorel Toader pentru contestarea în anulare a sentințelor definitive ale Completurilor de 5 judecători (C5) ai Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) în perioada 2014 – 2018 și declarate nelegal constituite de CCR


#148
Slick0r

Slick0r

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,014
  • Înscris: 17.12.2005
Jegosi infecti care nu merita sa respire, si ei, si toti decerebratii care ii sustin.

#149
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
EXCLUSIV Timmermans, scrisoare trimisă lui Dăncilă pe tema OUG privind recursul în anulare. Prim-vicepreședintele Comisiei Europene a exprimat îngrijorări și a cerut clarificări de la premier


Quote

”Prim-vicepreședintele Timmermans a exprimat îngrijorări și a cerut clarificări referitor la câteva aspecte” în această scrisoare, a declarat pentru G4Media.ro Christian Wigand, purtător de cuvânt al Comisiei Europene.
”Comisia Europeană urmărește îndeaproape discuțiile despre o posibilă OUG în urma celor două decizii ale Curții Constituționale. Comisia a luat notă deja de decizia CCR privind completele de 5 judecători în ultimul raport MCV. Vă reamintesc că președintele Comisiei, Jean-Claude Juncker, s-a exprimat extrem de clar în legătură cu posibilitatea unei amnistii în timpul recentei sale vizite la București. Așa cum Comisia Europeană a spus în repetate rânduri, e esențial ca România să revină pe calea corectă în lupta anticorupție, să asigure independența justiției și să evite alți pași înapoi”, a mai spus Wigand pentru G4Media.ro.


#150
Slick0r

Slick0r

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,014
  • Înscris: 17.12.2005
Stiu ca vaca a primit un set de 18 intrebari acum ceva timp, s-a raspuns vreodata la ele?

#151
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007

 christig, on 25 ianuarie 2019 - 20:18, said:


De la cine? Hahahaha!!

#152
gdans

gdans

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,305
  • Înscris: 20.05.2005

 edy_wheazel, on 26 ianuarie 2019 - 08:47, said:

De la cine? Hahahaha!!

Hehehe.

#153
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
inca o zmetie in muia borfasilor rosii

PSD sustine OUG privind completurile de la ICCJ cu citate din Juncker

[ https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2019/02/postarea-psd.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

peste putin timp...vine raspunsul UE

Quote

Reprezentanța Comisiei Europene la București a ripostat pe Facebook după ce pe contul PSD a fost postat un presupus citat de Jean Claude Juncker, un citat care s-a dovedit trunchiat.

Când e vorba despre drepturile omului, când e vorba despre statul de drept, când e vorba despre respectarea statului de drept, când e vorba de lupta împotriva corupției, nici un compromis nu e posibil


#154
ioana1973

ioana1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,569
  • Înscris: 16.03.2014

 clasique, on 15 ianuarie 2019 - 20:35, said:

Eu vreau sa urmeze Rexit. Pariez însă că UE nu vrea.
Dancila e slaba de înger.
O replică bună ar fi fost un căscat, urmat de " du-te bă acasă "
Sa vezi cand o sa va lungeasca pe spate cate un ciomag, taranii aia de nu-si mai iau subventia pe suprafetele de teren/animale......Nu-i plang de mila la dragnea/jegarel/ciordache..... ei vor fi departe in tari exotice, da voi latraii astia micutzi care le tineatzi spatele, fardatzi imaginea, voi?????

#155
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Ăștia cu roexit ar merita un bocanc rusesc pana ajung în Moldova. Republica. Și sa locuiască acolo alături de ceilalți p0staci de scriu cu chirilic.

Edited by MembruAnonim, 07 February 2019 - 08:56.


#156
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
azi a fost zi de gura plina pentru ciuma rosie...in frunte cu analfabeta.

Frans Timmermans i-a cerut Vioricăi Dăncilă să răspundă scrisorii pe care i-a trimis-o luna trecută și în care își exprima îngrijorarea față de posibila OUG privind recursul în anulare

Cel mai dur critic al României din Parlamentul german: Kovesi este predestinată pentru șefia Parchetului European / Franța și Germania, deși au propriii candidați, ar putea să o susțină


Donald Tusk, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă: Poate sunt eu de modă veche, dar încă cred că judecătorii, nu politicienii, trebuie să decidă cine este vinovat și cine nu


Încă o lovitură pentru legile Justiției PSD-ALDE. Curtea de Apel Pitești întreabă Curtea de Justiție a UE dacă înființarea Secției de anchetare a magistraților respectă legislația europeană

#157
Alecsandru010

Alecsandru010

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,227
  • Înscris: 29.06.2011
Ultima stire-i cea mai importanta. Si daca o alaturam stirii de mai jos ar putea sa ne iasa ceva frumos.

Tribunalul Olt cere Curții Europene de Justiție să explice dacă România e obligată să respecte recomandările din MCV.

Se pare ca partea sanatoasa a sistemului judiciar romanesc a reactionat impotriva ciumei rosii. Sa speram ca deciziile Curtii Europene de Justitie vor fi favorabile. Caci ar insemna ca ce-i in raportul MCV-i litera de lege. Si asta ne-ar scuti de multe belele. Si, desigur, mumu PSD!

Edited by Alecsandru010, 07 February 2019 - 19:51.


#158
riso

riso

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,458
  • Înscris: 19.04.2014
https://www.g4media....tia-romana.html

Mda.....ce sa zic....Carmen, fa-te ca lucrezi !

Imi pace noul look. O spun sincer.  Cumva totusi imi aduce aminte de revistele "infractoarea".

#159
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

 christig, on 07 februarie 2019 - 19:43, said:


Tags: face fuck, rough, humiliation, gang bang, rape, non consensual, bukkake, discipline [+] Suggest

#160
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

 christig, on 15 ianuarie 2019 - 19:46, said:

Uitati-le fetele..teodorovoci, secretara, pruasta cu craci/casti, aia cu masina inmatriculata in Bulgaria...spuma hotilor si prostilor.

"Aceasta critica nu e adresata romaniei sau cetatenilor! "(pue msd!) ...ci impotriva borfasilor ce conduc azi tara.

Trebuie sa recunosc, de mult nu m-a mai incantat ceva asa de mult.

https://www.facebook...zg5NDI2MjYzMDg/


Poti traduce care este subiectul topicului daca tot l-ai deschis??
cine sta in genunchi ai cui sunt cracii dece are gura deschisa....etc....

 Slick0r, on 26 ianuarie 2019 - 08:42, said:

Stiu ca[....]a primit un set de 18 intrebari acum ceva timp, s-a raspuns vreodata la ele?


A raspuns si apoi a preluat presedentia consiliului uniunii europene
Felicitata de tusk, timmenmans si restul greilor


Verzi aia sunt un fel de USR al europei....adica figuratia

Edited by vio69a, 08 February 2019 - 00:29.


#161
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002

 vio69a, on 08 februarie 2019 - 00:32, said:

Poti traduce care este subiectul topicului daca tot l-ai deschis??
cine sta in genunchi ai cui sunt cracii dece are gura deschisa....etc....
las la imaginatia cititorului..aceste amanunte.

#162
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
inca un interviu pentru spalatii trepanatii si lingaii borfasilor. inca o zmetie in botul infractorilor.

Krichbaum, despre un posibil OUG pe tema contestației în anulare: Multe cazuri s-ar prelungi până la termenul de prescriere. Acesta este și scopul, mulți făptași deja condamnați pentru fărădelegile comise ar urma să scape de pedepse
[ https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2019/02/Guther-Krichbaum-640x394.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Quote

Deutsche Welle: Din ce ați povestit în conferința de presă despre întâlnirea cu ministrul român al Justiției mi s-a părut că domnul Tudorel Toader v-a răspuns ușor arogant la întrebările pe care i le-ați pus.
Gunther Krichbaum: Nu aș spune că este arogant. Dar interpretăm de pe poziții diferite chestiuni cât se poate de concrete. Pentru noi este important cum vor fi tratate dosarele închise, în contextul în care se dorește atacul prin recurs în anulare a tuturor cazurilor judecate la Înalta Curte de Casație și Justiție în ultimii patru ani. Într-o astfel de situație se poate ajunge la repetarea tuturor proceselor, fapt ce ar provoca un volum de muncă peste putința magistraților, iar multe cazuri s-ar prelungi până la termenul de prescriere. În opinia mea, acesta este și scopul: mulți făptași deja condamnați pentru fărădelegile comise ar urma să scape de pedepse. Dar o asemenea evoluție nu corespunde normelor unui stat de drept și cetățenii României nu vor avea înțelegere pentru așa ceva.

DW: Guvernul de la București insistă asupra faptului că Vestul și instituțiile europene nu înțeleg corect reforma justiției din România, că sunt transmise semnale false din România către partenerii noștri occidentali și că percepția, acolo, este falsă.
GK: Aș avea un sfat simplu: luați, vă rog, raportul MCV, mecanismul referitor la statul de drept din România, și analizați toate recomandările din aceste documente; luați, vă rog, rezoluția Parlamentului European și prelucrați recomandările incluse acolo; și luați, vă rog, raportul Comisiei de la Veneția și aplicați cerințele enunțate. De exemplu, raportul Comisiei de la Veneția din 19 octombrie 2018 critică aspru multe dintre lucrurile care se petrec în ultima vreme în România. Aceste rapoarte ale instituțiilor internaționale trebuie luate în serios. Sigur, se poate spune că toate sunt false. Dar e ca atunci când ești un șofer-fantomă pe autostradă, când conduci pe contrasens, ți se atrage atenția că ești pe banda greșită iar răspunsul tău e „Nu, nu, nu eu sunt pe banda greșită, ci sutele de mașini care îmi vin din față!”.

În viață, multe lucruri sunt o chestiune de perspectivă. Dar principiile statului de drept pe care le împărtășim în Uniunea Europeană sunt valabile pentru fiecare dintre noi. Nu avem dublu standard. Și mă întorc la acea problemă a sentințelor pronunțate de Curtea de Casație: nu este o defecțiune juridică, de fond, ci una de formă, care nu afectează material rezoluțiile finale din respectivele procese. Până la urmă, nici unuia dintre membrii unui complet de judecată nu i se poate pune la îndoială calificarea de magistrat. Este tot un judecător, nu a fost adus un administrator de bloc. Și e bine să ținem cont de acest detaliu. Înclin să cred că unora dintre cei aflați la guvernare la București le place să lase impresia că nu înțeleg asta. Și, în orice caz, chiar ei practică o dublă măsură, când vine vorba despre exigență.

DW: Vorbind despre dubla măsură – social-democrații și democrat-liberalii de la putere cer încetarea Mecanismului de Cooperare și Verificare. Pe de altă parte, premierul României a sugerat că și Germania și Franța ar trebui să fie astfel monitorizate, pentru că și acolo există corupție.
GK: Trebuie să ai grijă, când faci comparații, să nu fie strâmbe. Fiecare încălcare a legii, în orice țară, este deja în plus. Vorbim însă despre o altă cantitate și altă calitate. Știu, de exemplu, că ministrul dumneavoastră de Interne compară protestele din 10 august anul trecut cu cele ale vestelor galbene din Franța. Complet greșit! Complet strâmb! Franța este o țară în care statul de drept funcționează, în care independența justiției este respectată. În România nu e cazul. Aici apar modificări în legislație cu dedicație pentru protecția unor politicieni corupți, pentru a-i scăpa de pedepse. Aceasta nu mai este o democrație, ci o democrație controlată, care nu corespunde cadrului Uniunii Europene. Astfel de cazuri există și cu atât mai mult trebuie prelungită existența MCV. Ar fi de dorit să poată să dispară de pe o zi pe alta, dar pentru asta ar trebui să dispară și motivul existenței sale.

nu stiu cum sa va zic..dar neinformatul asta tocmai calca cu tancul peste starvurile de hoti si prostii lor!

Edited by christig, 08 February 2019 - 11:58.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate