Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Anastasia - Nu ma lasa sa dorm

Partitii Windows 10

Pretul laikurilor

Recomandare achizite bicicleta
 Nintendo Switch Oled

Problema calculator

unde pot testa tastaturile mecani...

Seventh Wonder-caut membri trupa
 Samsung S23 Plus sau iPhone 15 Pl...

Fallout (2024 _ ...)

Vacanta in Slovenia - calatorie c...

Far aprins pe o singura parte can...
 Euro 24 Germania

Camera auto GPS........

Xiaomi watch S 1

perdele si draperii automate
 

Player video Potplayer rupe imaginea pe TV

- - - - -
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#55
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,100
  • Înscris: 16.10.2008
Ai doua iesiri DVI la placa video?

#56
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
1 DVI, 1 Hdmi si 3 Display port

Edited by coaca, 16 January 2019 - 11:53.


#57
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,100
  • Înscris: 16.10.2008
Display port se numesc.
Schimba cablul ca te chinui asa mult si bine.
In alta ordine de idei era bine sa ceri inainte sfaturi in achizitionarea TV-ului. Ala e un pseudo 4 k.

#58
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Stiu, Deci trebuie sa cumpar neaparat vers 2.0?

#59
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,100
  • Înscris: 16.10.2008
Da ,daca nu vrei sa ai probleme in functionare.
Asta e standardul pt 4k ,nu l-am stabilit eu ci institutii internationale autorizate.
Poti folosi 1.4, cu mari limitari ,dupa cum vezi.

#60
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Dar daca folosesc ce am acum pot strica ceva sau doar ca face figuri in vizionare?

#61
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Are vreo importanta daca cablul e plat sau rotund? Banuiesc ca e cam acelasi lucru...

Edited by coaca, 16 January 2019 - 14:16.


#62
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

 coaca, on 16 ianuarie 2019 - 09:49, said:

Acum folosesc cablul DVI-HDMI "noname" la 60 Hz pe Extend si merge perfect.

Deci s-a rezolvat problema ?

#63
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am luat cablul din poza. Scrie ca e vers 1.4 dar si ca suporta 2.0. E acelasi lucru sau trebuie sa iau neaparat 2.0?
Ce firma de cablu e mai cunoscuta dintre acestea : Gembrid, Libox, Logilink, Lamberg...
Are importanta ca e plat sau rotund?
Multumesc

Attached Files

  • Attached File  99.png   1.05MB   7 downloads

Edited by coaca, 17 January 2019 - 14:17.


#64
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,100
  • Înscris: 16.10.2008
E o pacaleala de marketing! NU exista 1.4 sa suporte 2.0. Invers da.

#65
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Si cum il pot testa sa vad daca suporta 2.0?

#66
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

 buyonevideo, on 16 ianuarie 2019 - 16:44, said:

Deci s-a rezolvat problema ?
Am mai intrebat mai sus.....

 coaca, on 17 ianuarie 2019 - 15:09, said:

Si cum il pot testa sa vad daca suporta 2.0?
Merge bine - perfect, lasa-l asa.
Nu merge - nasol, lasa-l asa.
Deja te complici prea tare, acum te costa si bani.
Nu sint primul care ti-a recomandat sa apelezi la cineva care chiar se pricep.

#67
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Nu e problema. Pot sa-l dau inapoi si sa iau 2.0 dar ala mi-a spus ca si asta merge pe 2.0.
Deci merita sa-l schimb? Merge la fel?
Doar ca nu stiu ce firma din cele enumerate mai sus si daca e mai bine sa fie plat sau rotund.
Chiar vreau sa iau ceva foarte bun sa nu mai am probleme.
Daca desigilez cablul nu il mai pot da inapoi.

#68
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Eu tot n-am inteles daca merge bine sau nu, desi am intrebat de 2 ori.
Asa cu cablul HDMI vechi si/sau cablul HDMI vechi + adaptor DVI - pe modul extended.
Merge bine sau nu ?

Cablul nou l-ai luat de la magazinul din colt ?
Cit a costat ?
Daca l-ai luat online, se poate returna si cu punga desfacuta.
Trebuia sa-l cumperi online, daca aveai ginduri de retur.
Dar asa te costa 20 d elei returul, daca e un cablu de 30-40-50.... nasoala afacere.....
Ti-am zis ca e nasol cind incepe sa te coste bani nestiinta (ca sa ma exprim elegant).

Edited by buyonevideo, 17 January 2019 - 17:39.


#69
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,100
  • Înscris: 16.10.2008
Cablul ala arata absolut ordinar ,parca e facut de gigel din colt.
Eu nu inteleg cum de dai 1000 pe placa video ,vreo 1500-2000 pe acel TV si nu te mai scobesti pt. un cablu ca lumea de 60-100 RON.
Vezi ca "suporta" 2.0 doar daca rulezi un film 4k HDR cu 60fps ,10 bit .  Vezi daca intelegi ceva de aici:
http://community.ced...2/4k-60-444-hdr
Si daca-ti apare corect in NVCP setarile pt TV la rezolutie  ,toate variantele: RGB ,YCbCr 4-2-2,4-4-4 si 4-4-0. La RBG limited si full.

Edited by edigee, 17 January 2019 - 18:10.


#70
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Cu adaptor si cablul vechi merge ok pe Extend doar ca nu am optiunea cu RGB. Banuiesc ca se misca mai fluid filmul daca e un cablu de calitate.

#71
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
L-am montat dar tot nu am optiunea RGB :(

#72
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Optiune RGB ?
Ce e aia si unde apare ?
nVidia Control Panel ?
Macar stii ce face optiunea aia ?
Observi tu cu ochiul liber, la film pe TV, lipsa acelei optiuni ?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate