Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi

Bara de cautare sa o mut jos?
 Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.

Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...
 izolație balcon exterior

Izolatie balcon inchis

Device atasat instalatie PV

Greseala mp - 1/2 - in actul de v...
 [CUM] SPV ANAF - Gestionare cont ...

Presiune gaz scazuta

motocultor progarden 853/854

Am SRL in Romania dar vreau sa ma...
 

Player video Potplayer rupe imaginea pe TV

- - - - -
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#19
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Stii ca se poate mari textul si iconitele si la windows si la orice program.
Direct din DPI, setarile de rezolutie windows.
Incearca asa - advanced scaling settings: https://www.addictiv...ing-windows-10/
Schimba valori mici, cite 5%, scrie clar acolo: s-ar putea sa nu se vada bine si e dificil sa revii la setarile initiale.
Deci, schimba pas cu pas mici mici

#20
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am inteles dar asta trebuie sa fac de fiecare data cand activez tv-ul si e destul de stresant Posted Image
Faza cu TruMotion nu are nici un efect :(

Edited by coaca, 13 January 2019 - 19:03.


#21
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Pai, lasa doar TV conectat, fara monitor :)
Filmare cu problema, se poate ?
Vezi sa filmezi cu telefon culcat, nu vertical.
Si sa nu misti telefonul sa ne ia ameteala.....
Ai incercat treaba cu vsync, recomandata deja mai inainte ?

#22
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Nu are nici un efect Vsync.
Filmul pe monitor se vede ok. Problema e la TV.

#23
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Am inteles ca pe monitor e ok, nasol pe TV, ai mai spus.
Eu zic de filmare pe tv, logic, nu ?!
Si vsync nu are efect si pentru tv ?!
Ai modificat si frecventa, pe 50 hz (sau nu am zis asta mai inapoi) ?? Vezi pe la utilitarul placii video. Am zis, am zis sa pui poze..... cam degeaba, nu ?!

#24
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Frecventa e la 60 Hz si nu o pot modifica :(

#25
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am atasat un filmulet scurt.

Attached Files

  • Attached File  1.mp4   18.7MB   7 downloads


#26
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
OK, e bun filmul.

 coaca, on 13 ianuarie 2019 - 20:03, said:

Frecventa e la 60 Hz si nu o pot modifica Posted Image
Cum ai incercat si de ce nu a mers ?

Incearca sa dezactivezi toate brizbrizurile de la TV: dynamic contrast, noise reduction, Edge Enhancer..... si alte chestii care s-ar putea sa fie pe acolo.
La mine la Samsung trebuie sa intru pe la vreo 2-3 meniuri sa gasesc toate minunile (la Picture, apoi la Advanced....)

Edited by buyonevideo, 14 January 2019 - 12:27.


#27
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Din setarile tv-ului nu merge. E exact acelasi lucru.
La monitor am numai 60 hz iar la tv de la 30 hz in jos.

#28
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Setarile TV: le-ai gasit pe toate ?
Cum se numesc la acest model de TV ?

La monitor am numai 60 hz iar la tv de la 30 hz in jos.
Unde apar aceste valori ?
In driverul placii video ?
La TV e ceva nasol, 30 e foarte putin.
TV are nativ 50 si TruMotion (sau cum se cheama) 100.... deci de aici porisbil sa apara problema.
Poti sa modifici prin Custom Resolution: https://www.google.c...iw=1920&bih=858
De aia am zis poze cu setarile driverului, sa vedem cum arata ce ai tu acolo....

#29
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am incercat toate setarile de la video si nu schimba chestia cu ruperea de imagine.
Setarile cu Hz sunt in setarile placii video. Am setat 60Hz si la placa video si la TV.
E exact acelasi lucru :(

Edited by coaca, 14 January 2019 - 15:26.


#30
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
N-ai inteles intrebarea: CARE setari de la video, cum se numesc EXACT ?
Toate.... poate pentru tine inseamna 2, poate in realitate sint 14.

Si inca una: poti sa faci custom resolution, ca sa incerci alta frecventa.

Edited by buyonevideo, 14 January 2019 - 15:31.


#31
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,660
  • Înscris: 16.10.2008
Sunt zeci de tutoriale pe net: PotPlayer,MPC-HC sau MPC-BE plus madVR si LAV filers. Ultimile doua obligatoriu pentru o redare de calitate 4kHDR.
Daca SO e Windows 7 comutarea HDR o face doar renderul madVR. La Windows 10 comutarea se poate face si din windows dar se pare ca HDR-ul ala nu prea e in parameti corecti.
Eu folosesc un antic 775 cu Q6600 si GTX 960 ,merge brici cu un monitor full HD plus TV 4KHDR. Cu Windows 10 ar merge si mai bine.
Ca exemplu ,un "plapand" i3 gen 4 plus GT 1030 merge multumitor cu Windows 10 ,cu setari mai minimale la madVR. Am facut pt. un amic un HTPC cu aceasta configuratie.

#32
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Mai am o intrebare: filmul ala este CAM, HD sau 4K ?
Exact acel film, in exact aceeasi portiune, merge OK pe monitor ?
Alte filme ai incercat pe TV ?

#33
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Asta apare la denumirea filmului : 720p.BluRay.DD5.1.x264
Acelasi film merge bine pe monitor. Nu observ ruperi de imagine.
Si alte filme tot asa merg.

#34
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,660
  • Înscris: 16.10.2008
Ce cablu HDMI folosesti de la pc la Tv?

#35
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Dvi in placa video si hdmi in tv.

#36
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,660
  • Înscris: 16.10.2008
Pai de aia ai probleme! TV-ul il legi neaparat prim HDMI-HDMI. Iar cablu sa fie HDMI 2.0 , adica sa permita transfer cu 18Gbps.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate