Transnistria (Tiraspol) doar cu cartea de identitate!
Last Updated: Jul 10 2021 09:37, Started by
rz
, Jan 05 2019 20:03
·
0

Posted 07 January 2020 - 23:00

nu pomeni vreodata ca esti roman adica fascist
![]() zi si tu ca esti moldovean. in 2011 i-auzi ia ce-au patit baietii "dinamovisti" cand se intorceau de la Odesa: "Unul dintre suporterii dinamovisti blocati la vama dintre Ucraina si Transnistria a declarat Agentiei Mediafax ca vamesii transnistreni le-a cerut celor 21 de fani o "taxa speciala pentru romani din cauza guvernului roman care ii considera separatisti si hoti". ![]() |
Posted 09 December 2020 - 22:03

Villefort, on 02 ianuarie 2020 - 05:01, said:
Deci daca stau acolo cazat trebuie sa merg cu viza primita de la vama la o sectie de politie si sa cer un permis de sedere? Inca ceva - daca conduc o masina cu numere de RO pe acolo sa ma astept ca sunt oprit des / sa dau mita? In Moldova nu am avut probleme. Mersi Nu ai absolut nicio problema.. trebuie doar sa respecti regulile de circulatie sau sa nu faci vreun accident. Ei nu au nimic special cu tine (ca roman) adica te trateaza ca pe oricare alt turist strain... eu am cunoscut acolo un polonez care a incercat sa-i fotografieze pe militieni iar aia l-au vazut - au venit spre el si l-au atentionat insa nu au confiscat aparatul (nici macar nu au luat cardul din el). Cu permisul ala de sedere, da... in mod normal trebuie sa te duci la o sectie iar aia il vizeaza (eu am fost la sectia din gara si au fost chiar de treaba oamenii) Apropo... de vizitat si Gara, ca arhitectura/organizare specifica Rusiei Chestia e ca la iesire nu au mai cerut permisul de sedere deci este fix pix! Poate nu au cerut ca am fost cu rutiera lor (microbuz local)... eram doar eu si cred ca inca o persoana straina - restul doar localnici @pelecaci, Nu compara situatia din 2011 (sau cea din anii '90) cu asta de acum... am facut revelionul acolo, pe strada (in zona centrala) iar acolo s-a cantat inclusiv in romaneste!. Taxiurile sunt Logan si din cate am aflat transnistrenii fac afaceri serioase cu Romania dar mai ales cu Italia! Edited by rz, 09 December 2020 - 22:35. |
Posted 28 June 2021 - 10:20

Buna,
In 2021, a fost cineva in Transnistria? Cum am inteles, din mai, au deschis iarasi granita intre Modlova - Transnistria si pentru turisti. |
Posted 10 July 2021 - 09:37

Am vazut ca au deschis, dar ma intereseaza daca pot apoi trece din Transnistria in Ucraina, spre Odessa. Sau invers.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users