Dallas 1978-1991
Last Updated: Mar 16 2023 12:07, Started by
I2O
, Jan 03 2019 22:17
·
3

Posted 09 January 2019 - 01:29

Ioi, asta-i topic pt nostalgici. Io tin minte cand i-a venit tarancuta blonda lu' JR acasa la ma-sa cu certificat de casatorie, de n-o mai putut sa scape de ea si o invatat-o SueEllen cum sa-i puna latul dupa gat
![]() Apropo de reclama la Kent, tin minte ca, la un moment dat o fost mare jale si revolta ca ne sisteaza serialu' din cauza ca s-a interzis difuzarea reclamelor la tigari si nu se putea Dallas fara Kent. Da' au rezolvat problema cand si-au dat seama ca pot face reclama la ciocolata ![]() Aaa, si Philip Capice(pronuntat Capice) Si secretarele. Si inca un lucru pe care nu l-am inteles: cam toti beau, dupa cum ati obs si voi, bine- mersi, cat e ziua de mare si apoi se suie la volan fara probleme. Numa' Sue'Ellen era sfadita bine de fiecare data..... |
Posted 23 December 2021 - 15:13

Eu am pofta sa revad serialul asta, dar vad ca toate incercarile mele au dat gres. Stie cineva unde se poate viziona, cumpara etc serialul asta subtitrat?
|
Posted 28 January 2023 - 11:14

De cand se poate gasi pe net/streaming instant aproape orice, eu personal mi-am donat sau sters toate arhivele.M-ai facut curios si am verificat.Exista (kodiaddonmrsp).Problema e cu subtitrarea (cel putin la S01E01 din 1978 pe care l-am cautat)- trebuie descarcata separat (subtitrari-noi.ro).Mi-a scapat o lacrima la muzica de la generic
![]() Edited by calincosma, 28 January 2023 - 11:16. |
Posted 16 March 2023 - 11:00

la vremea lui nu mi-a plăcut... pe urmă m-am răzgândit... legendară melodia cu care începea serialul,JR . . .
|
Posted 16 March 2023 - 12:07

Își mai aduce cineva aminte de el? Pamela vrea copii Bobby nu o lasa, Ca e prea frumoasa. Ultimul vers l-am uitat, dar am gasit pe net.. La sarbi bagau Dallas, iar concurentul lui direct era Dynasty. Serialul avea un intro misto, dar nu am fost interesat de el. La moartea lui Bobby multe fete au plans. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users