![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Dallas 1978-1991
Last Updated: Jan 28 2023 11:14, Started by
I2O
, Jan 03 2019 22:17
·
1

Posted 09 January 2019 - 01:29

Ioi, asta-i topic pt nostalgici. Io tin minte cand i-a venit tarancuta blonda lu' JR acasa la ma-sa cu certificat de casatorie, de n-o mai putut sa scape de ea si o invatat-o SueEllen cum sa-i puna latul dupa gat
![]() Apropo de reclama la Kent, tin minte ca, la un moment dat o fost mare jale si revolta ca ne sisteaza serialu' din cauza ca s-a interzis difuzarea reclamelor la tigari si nu se putea Dallas fara Kent. Da' au rezolvat problema cand si-au dat seama ca pot face reclama la ciocolata ![]() Aaa, si Philip Capice(pronuntat Capice) Si secretarele. Si inca un lucru pe care nu l-am inteles: cam toti beau, dupa cum ati obs si voi, bine- mersi, cat e ziua de mare si apoi se suie la volan fara probleme. Numa' Sue'Ellen era sfadita bine de fiecare data..... |
Posted 23 December 2021 - 15:13

Eu am pofta sa revad serialul asta, dar vad ca toate incercarile mele au dat gres. Stie cineva unde se poate viziona, cumpara etc serialul asta subtitrat?
|
Posted 28 January 2023 - 11:14

De cand se poate gasi pe net/streaming instant aproape orice, eu personal mi-am donat sau sters toate arhivele.M-ai facut curios si am verificat.Exista (kodiaddonmrsp).Problema e cu subtitrarea (cel putin la S01E01 din 1978 pe care l-am cautat)- trebuie descarcata separat (subtitrari-noi.ro).Mi-a scapat o lacrima la muzica de la generic
![]() Edited by calincosma, 28 January 2023 - 11:16. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users