![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Decodare Xperia X hardlocked
Last Updated: Jan 04 2019 14:36, Started by
naruto14324
, Jan 03 2019 14:57
·
0

Posted 03 January 2019 - 14:57

Buna ziua,
Am un telefon Sony Xperia X care este blocat intr-o retea din UK (EE) dar care a ramas fara incercari la codurile de deblocare. Am citit ca termenul pentru asa ceva ar fi hardlocked. Am urmat instructiunile de aici https://www.imei-unl...ria-lock-status si am vazult ca am [X] Network 0 Rugamintea mea este daca stie cineva o solutie pentru decodare "directa" (direct unlock) mai sigura (testata) pentru acest telefon in aceste circumstante. Va multumesc pentru orice indicatii utile. |
Posted 03 January 2019 - 16:25

Posted 03 January 2019 - 17:38

Posted 04 January 2019 - 13:39

Multumesc pentru ghidari. Am sa incerc la niste service-uri dintr-un oras mai mare (Sibiu, Cluj-Napoca) in viitor cand am drum acolo. Aici doar cu cod am gasit.
multumesc pentru indicatie, am lansat acolo intrebarea sa vad daca obtin niste surse sigure
EE e 3E? Unbreakable. Fatalitate. Intre timp am gasit asta doar ca am retineri fiindca e online si nu stiu daca dupa ce voi plati va si merge. Edited by naruto14324, 04 January 2019 - 13:57. |
Posted 04 January 2019 - 14:36

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users