![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Wallet
Last Updated: Dec 30 2018 19:38, Started by
Talkabout
, Dec 30 2018 16:04
·
0

Posted 30 December 2018 - 16:04

Salutare,
Exista vreo modalitate de a elimina functionalitatea asta tampita de grupare a biletelor de avion din wallet? Sau chiar si a altor documente (am mai auzit ca si la altii le grupeaza, nu stiu dupa ce criterii). Mi-a adaugat tichetul de Fly Dubai de maine, la unele existente din Martie. As vrea sa le am intr-o ordine cronologica, descrescator de sus in jos. Mersi Attached Files |
Posted 30 December 2018 - 16:31

Primele 3 rezultate + unul de mai jos din google, perioada 2014-2018 - au o singura solutie: ordonare manuala
![]() ![]() |
Posted 30 December 2018 - 16:49

nu este posibila sortarea decat cea manuala din pacate
|
Posted 30 December 2018 - 19:38

Ok, de sortat stiu cum le sortez. Dar cum naiba le scot din gruparile respective? Le vreau separate, nu grupate
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users