Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

TVH devine o televiziune dedicată copiilor și adolescenților / Postul TVH se închide după aproape 20 de ani.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#37
gabrielfane

gabrielfane

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,490
  • Înscris: 21.02.2009
Pentru nișă copii adolescenți trebuie și conținut, care implica parteneriate cu Disney și alti producătorii de programe

#38
sorinqk

sorinqk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 08.02.2006
Mai emite? Vad ca la RDS a ieșit. Nu era must carry?
Au scos link-ul către TVH cei de la Spiru Haret. 😁

#39
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Da, inca emite la restul operatorilor.

Este in must carry pe locul 12.
Spoiler


#40
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Am prins ceva curs de engleza de la Spiru acum cateva zile. Pai nu ziceau ca devin canal pentru copii?

(In caz ca intreaba cineva, cursul NU era pentru copii, era foarte arid, gen universitate, cu ceva PPT-uri cu mult text pe ecran, desi discutau chestii de incepatori).

#41
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017

View Postpufonel, on 06 aprilie 2019 - 22:09, said:

Am prins ceva curs de engleza de la Spiru acum cateva zile. Pai nu ziceau ca devin canal pentru copii?

(In caz ca intreaba cineva, cursul NU era pentru copii, era foarte arid, gen universitate, cu ceva PPT-uri cu mult text pe ecran, desi discutau chestii de incepatori).
Eeee, lasa! Astazi era o emisiune intre doi tipi care vorbeau despre calcularea pensiei in functie de salariu...
Copiii si Pensia....

Sunt pe ducă, asta-i clar...
Dar nu m-as mira sa mai inceapa un nou proiect care implica o televiziune, de la zero.

#42
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Ciudatul caz al Attached File  Logo-site-10-150x150 (1).png   8.83K   2 downloads. Se (mai) închide sau nu postul TV?

Se închide sau nu se închide? Aceasta-i întrebarea! Membrii Consiliul Național al Audiovizualului au rămas cu întrebări (destule) după o discuție de aproape jumătate de oră cu un reprezentant al televiziunii TV H, venit să-i lămurească dacă va înceta emisia sau nu (așa cum hotărâseră la jumătatea lunii februarie).

Reprezentantul postului le-a explicat reprezentanților CNA că acum au o altă variantă de ieșire din impas: nu se mai dorește închiderea abruptă (ceea ce înseamnă, automat, pierderea licenței și a locului în grilele cabliștilor), ci se dorește vânzarea televiziunii, iar acum sunt în căutarea unui cumpărător (caz în care "s-ar mai alege" cu ceva).

Cum s-a ajuns aici.

Consiliul Național al Audiovizualului i-a invitat pe reprezentanții TVH pentru o discuție despre soarta postului.

Mass Media România de Mâine a decis, în februarie, în adunarea creditorilor, încetarea emisiei și concedierea personalului postului TV H începând din 25 martie, invocând motive economice (fapt despre care Paginademedia.ro a relatat încă din februarie AICI).

TV H i-a și informat pe cabliștii Telekom, Akta și RCS despre acest fapt, iar Akta (Digital Cable Systems) a scos, în consecință, televiziunea din grilă, începând cu 1 aprilie.


Reprezentanții CNA i-au invitat pe cei ai TV H la discuții pentru a detalia situația întrucât postul încă emite. Este și în lista must carry.

Ce s-a discutat la CNA?

Maria Andronie, director economic al SC Mass Media România de Mâine:

„Este adevărat, adunarea generală a asociaților a decis în 15 februarie încetarea activității postului TV H, din motive economice. Asta presupune trei aspecte,: încetare emisiei, au început negocieri pentru cesionarea licențele și vânzarea echipamentelor în sistem la cheie.

Nu s-au finalizat aceste negocieri. Acesta este motivul pentru care eu am pe birou adresa pe care să o înaintez CNA în momentul în care apare o operațiune care vizează licența respectivă.

Nu s-a precizat în acea hotărâre un termen-limită la care să se încheie emisia. Termenul de 25 martie e o confuzie, nu m-am gândit la această formă de interpretare. Se referă numai la procesul a concediere colectivă.

Pot justifica acest lucru cu un calendar pe care îl pot pune la dispoziția dumneavoastră”

„Totodată, în februarie, s-a transmis către toți furnizorii de servicii activi în acel moment acea notificare cu aceeași formulare în preambul, inclusiv la ceilalți doi mari distribuitori. Din punct de vedere al costurilor, costurilor aferente transmisiei prin cablu și dificultățile pe care le-am avut privind retransmisia au condus la decizia finală de închidere a acestui post”, a mai adăugat reprezentanta televiziunii care a mai spus că s-au plătit zeci de mii de euro lunar celor trei mari furnizori de servicii de retransmisie prin cablu.

De ce s-a luat această decizie de a închide televiziunea?

„Pe fondul reducerii drastice a numărului de studenți și a costurilor semnificative de susținere a unui post de televiziune s-a luat această decizie.”

Întrebată dacă societatea Mass Media România de Mâine este în insolvență, reprezentanta postului a negat:

„Nu avem nici un fel de problemă. Singurul nostru finanțator a fost Universitatea Spiru Haret, în proporție, aș putea să spun, de 99,99%. Universitatea a decis să-și eficientizeze activitatea și să renunțe la activitățile mari consumatoare de resurse, iar TV H era în top.”

Ce se întâmplă cu Radio Seven:

Radioul va rămâne. Costurile de funcționare ale radioului sunt nesemnificative în raport cu costurile de funcționare ale unui post de televiziune. Și mă refer în principal la condițiile tehnice. Trebuie să recunoaștem, Universitatea a asigurat în proporție foarte mare componenta redacțională a postului, de la origini până în prezent.”

Întrebată dacă închid sau nu televiziunea, reprezentanta a răspuns:

„Sincer, nu știu la acest moment. Dacă nu se găsește o soluție de valorificare a aparaturii pe care o avem, nu demult ne-am retehnologizat, suntem HD, dacă nu se găsește o soluție, sper să găsim o formulă să continuăm, dar fără a mai avea contracte de furnizare de genul celor la care am renunțat pentru că nu le putem suporta ca și costuri.”

Despre o posibilă vânzare:

„Sunt șanse foarte mici să se finalizeze în perioada următoare, pentru că președintele Consiliului de Administrație, care a primit mandatul să negocieze pe această zonă, și-a rupt piciorul și este indisponibil, cred, cel puțin șase săptămâni.”

Reprezentanta postului a mai explicat că notificarea legată de închiderea postului a fost transmisă doar către cei trei mari cabliști – RCS, Telekom și Akta - „cu care avea costuri foarte mari”. „Ceilalți ne transmit gratis.”

Întrebată de membrii CNA ce costuri au către acești cabliști dat fiind că televiziunea este în must carry, reprezentanta televiziunii n-a reușit să explice, menționând că televiziunea are costuri de 30.000 de euro pe lună cu cei trei, Akta, Telekom și RCS.

Un reprezentant al RCS aflat în sală la momentul discuției, a intervenit și a explicat că operatorul RCS nu a luat nici un ban pentru retransmisia prin cablu.

„Pentru ca ceilalți cabliști să poată să retransmită TV H gratis, RCS trebuie să preia semnalul și să-l salte la satelit. Costul pentru segmentul de satelit se plătește. De la 1 aprilie, noi am încetat uplinkul.”

Membrii au aflat totodată că și Akta și Telekom ofereau exact același serviciu pentru TV H. Reprezentanta televiziunii nu a știut să explice de ce a fost nevoie de trei contracte diferite pentru același serviciu.

Prin urmare, reprezentanții CNA au decis să ceară contractele încheiate de TV H cu cele trei companii de cablu, RCS, Digital Cable Systems și Telekom, pentru a vedea care este obiectul.

Postul emite în continuare doar reluări și este redifuzat de UPC și micii cabliști.

Sursa: https://www.paginade...tul-caz-al-tv-h

#43
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Sa vanda aparatura la TVR, poate reusesc si aia sa devina HD :naughty:

#44
amic

amic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 30.10.2002
Reprezentantul TVH parcă e căzut din Lună... ei plătesc pentru ”transmisia prin cablu”, deși sunt în lista must-carry, iar astfel operatorii prin cablu sunt obligați să îi retransmită gratuit.
Și delirează în continuare: ”Pentru ca ceilalți cabliști să poată să retransmită TV H gratis, RCS trebuie să preia semnalul și să-l salte la satelit”. Habar nu are că semnalul lor original e ”săltat” la satelitul Amos, de unde transmit bine mersi FTA și pot fi preluați și retransmiși de cei interesați. Iar pentru asta plătesc la proprietarii israelieni ai satelitului, nu la RCS. Că au ținut ei neapărat să fie incluși și în grila de satelit a Digi sau Telekom pentru care poate li s-au cerut bani, asta e altă poveste. Nu trebuie să emiți codat în pachetul Digi pe Thor ca să poți fi preluat de cabliști, când tu ai deja o emisie necodată printr-un satelit la doar 2 grade diferență.
Iar la Akta de ce plătesc pentru același serviciu, că ăștia nu au nici o treabă cu sateliții și nu le ”preiau semnalul și îl saltă la satelit”?
Apoi dacă habar nu au pe ce lume sunt, normal că sunt luați de fraieri și poate își merită soarta.

#45
sorinqk

sorinqk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 08.02.2006
Super management au avut.
Nu se închide ca are nenea șeful piciorul rupt

#46
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,736
  • Înscris: 08.08.2018
Attached File  IMG_20190410_165345.jpg   40.25K   88 downloads

Ce ziceți, se mai metamorfozează odată? xD

#47
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017

View PostAidenIrish, on 10 aprilie 2019 - 15:55, said:

Attachment IMG_20190410_165345.jpg

Ce ziceți, se mai metamorfozează odată? xD
Ce e Saralfia?

#48
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,736
  • Înscris: 08.08.2018
Întreabă-i pe ei, nu pe mine.

#49
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Mai bine ii ziceau Alifia :naughty:

#50
sorinqk

sorinqk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 08.02.2006
Poate ar fi cazul ca CNA sa retraga licenta.
Nu mai respecta ultima modificare (nu mai sunt emisiuni pentru cei mici, am vazut interviuri si emisiuni vechi)
Reluari si doar reluari

Cand Dan Diaconescu a cumparat TOP 1 TV, imediat a retras CNA licenta ca nu respectau grila aprobata :)
Acum astia care nu stiu pe ce lume traiesc, cu ~sefu~ in medical, de ce sunt asteptati Posted Image sa isi gaseasca cumparator?

#51
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017

View Postsorinqk, on 11 aprilie 2019 - 22:05, said:

Poate ar fi cazul ca CNA sa retraga licenta.
Nu mai respecta ultima modificare (nu mai sunt emisiuni pentru cei mici, am vazut interviuri si emisiuni vechi)
Reluari si doar reluari

Cand Dan Diaconescu a cumparat TOP 1 TV, imediat a retras CNA licenta ca nu respectau grila aprobata Posted Image
Acum astia care nu stiu pe ce lume traiesc, cu ~sefu~ in medical, de ce sunt asteptati Posted Image sa isi gaseasca cumparator?
Nu incalca in totalitate. Mai intercaleaza si cate o emisiune de copii...

#52
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,736
  • Înscris: 08.08.2018
Sincer chiar sper ca postul asta sa se inchida intr-un fel sau altul... ca le retrage CNA licenta, ca intra in faliment, ca inchid de buna voie sandramaua, numai sa se inchida. Oamenii astia au demonstrat cat sunt de incapabili de-a lungul anilor. Ori de cate ori s-au rebranduit si au nimerit o nisa cu potential, tot de atatea ori au apelat la un nou rebranding si au schimbat directia.

#53
sorinqk

sorinqk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 08.02.2006
S a văzut ce management au avut. Nu ma așteptăm să fie cineva atât de paralel cu realitatea din domeniu. Sa plătești la 3 firme? Sa nu știi ce înseamnă must carry dar sa fii în listă.
Sa anunți ca închizi și după sa îți dai seama ca poți vinde?
Dar poate toată aceasta "prostie" este intenționată pentru ca cineva sa cumpere la preț de nimic.
Eu sper sa o cumpere cineva.

#54
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,736
  • Înscris: 08.08.2018
Si daca cumpara cineva, cu ce se alege? Cu un nume de nimic si cu aparatura SD?

Aa, da, si cu postul scos din grilele operatorilor.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate