![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
TURCIA vazuta .... de sub apa
Last Updated: Jan 04 2019 08:48, Started by
marian.bazavan
, Dec 24 2018 15:43
·
0

Posted 24 December 2018 - 15:43

Cred ca si partea acesta de vacanta face sa avem amintiri placute, dar si sa visam la urmatorea calatorie!
Attached Files |
Posted 24 December 2018 - 16:44

Nu-mi adu aminte . Primele scufundari le-am facut intr-un golf din Alanya si am devenit brusc dependent . Sa stai pe vapor si sa vezi pietrele aflate la 20 de metri pe fundul apei nu se intampla peste tot.
|
Posted 24 December 2018 - 20:16

Eu, prima data, in Grecia in 2005. Aveam doar ochelari si teava. Si vad o stea de mare cam la 4 m adancime, incep sa ma scufund, dar .... trece unul pe langa mine si o ia
![]() ![]() Attached Files |
Posted 25 December 2018 - 01:06

Sper ca nu cu acel aparat foto-video subacvatic ai facut pozele respective.
Sa nu te superi,dar calitatea pozelor lasa mult de dorit.Chiar si acelea care nu sunt in in/din apa. "Viermele" ala este exceptia. |
Posted 25 December 2018 - 14:10

![]() ![]() Edited by marian.bazavan, 25 December 2018 - 14:10. |
Posted 01 January 2019 - 15:48

LA MULTI ANI !!!! Sa aveti vacante cat mai placute si fericite alaturi de cei dragi !!!!
|
Posted 03 January 2019 - 13:15

marian.bazavan, pe 24 decembrie 2018 - 20:16, a scris:
Eu, prima data, in Grecia in 2005. Aveam doar ochelari si teava. Si vad o stea de mare cam la 4 m adancime, incep sa ma scufund, dar .... trece unul pe langa mine si o ia ![]() ![]() Nu mai puneti mana pe vietuitoarele din apa!!! Daca rupi o bucata de coral poti sa omori un ecosistem intreg. Sunt pesti care au un strat protectiv pe care daca il iei mangaindu-l, ii expui la infectii si ii omori. Si sunt exemple mii de ce nu e bine SA PUI MANA. |
Posted 04 January 2019 - 02:31

De a nu pune mana pe corali .... stiam. Si chiar respect acest lucru. Pestii ... nu te lasa .... fug
![]() |
Posted 04 January 2019 - 08:48

marian.bazavan, pe 04 ianuarie 2019 - 02:31, a scris:
De a nu pune mana pe corali .... stiam. Si chiar respect acest lucru. Pestii ... nu te lasa .... fug ![]() Daca toata lumea ar pune mana si/sau ar lua, nu stiu cat ai mai gasi data viitoare. Din pacate vad prea multi care fac asta. E “doar” o stea de mare deci ce mare lucru. Am vazut candva un idiot care a iesit cu o broasca testoasa in brate. Era tare mandru de el. Dar era “doar” o broasca. Si daca nu a fugit... Eu o sa tot repet: NU PUNE MANA. Nu conteaza ca e “doar” o stea de mare. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users