Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Spalarea hainelor care nu au fost...

Recomandarea vacanta in Romania

Comarnic-bombardament cu pietre
 Cat de lung sa fie biroul meu?

Scutire impozit angajati industri...

Citire schema instant apa calda

Tv vs Consola
 dobandire licenta de taxi

Solutii incarcare telefon ce vine...

Intrebare op anaf

Redirectionare apeluri... de iesi...
 palmier areca

M-am culcat cu instructorul de la...

smartwatch LTE

Recomandare boxa portabila dintre...
 

SAMSUNG J5

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
ASAMOILA

ASAMOILA

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 07.12.2015
BUNA SEARA

Va adresez rugamintea sa ma consiliati in rezolvarea urmatoarei probleme:

Am un telefon Samsung Galaxi J5 model 2016.

A fost pus la incarcat.
La deschidere am primit mesajul:

CUSTOM BINARY BLOCKED BY FRP.

Cum pot rezolv problema?

Multumesc mult
Cu stima,
Aurelian Samoila

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,657
  • Înscris: 17.05.2004
Bună seara.

Se repară la un service GSM. Costă cam 35 de lei. Prin resoftare.

Din ce știu eu face asta dacă îi dai reset la factory settings pentru că nu ai parola de la contul Google.

Edited by waterman, 20 December 2018 - 19:36.


#3
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,083
  • Înscris: 01.01.2010
Ai incercat sa-i faci root? A intrat in protectie.
Reporneste-l fortat. Vezi daca se rezolva.
Nu functioneaza, reseteaza-l din recovery. Vezi pe net sau mergi la cineva priceput, daca nu stii cum.
In final, reinstaleaza softul original cu Odin.
Una dintre solutiile propuse de mine va fi salvatoare. Garantat.
Daca telefonul a fost "gasit", nu-l vei face asa. Procedeaza corect.

#4
on_spot

on_spot

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 18.12.2018
Din indiciile din primul post, sunt sigur ca nu a incercat sa faca root si nici sa intre in recovery nu cred ca sunt sanse...

#5
ovidiufgs

ovidiufgs

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 685
  • Înscris: 17.04.2007
L-ai decodat prin vreun service?
Eroarea apara cand OEM -ul e blocat si se fac modificari prin soft.

#6
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Eu am reusit.... parca asa: https://www.youthsga...g-j5-frp-unlock
Nu mai retin exact ce model de telefon era, acum... 2-3-4 ani... habar am.

#7
ASAMOILA

ASAMOILA

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 07.12.2015

View Postwaterman, on 20 decembrie 2018 - 19:36, said:

Bună seara.

Se repară la un service GSM. Costă cam 35 de lei. Prin resoftare.

Din ce știu eu face asta dacă îi dai reset la factory settings pentru că nu ai parola de la contul Google.

Multumesc mult pentru raspuns

#8
genius

genius

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,493
  • Înscris: 23.11.2004
A avut root pentru a putea fi decodat şi i-ai dat update de soft sau resetare .
Ia ODIN şi un flash de pe net şi go .

#9
ASAMOILA

ASAMOILA

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 07.12.2015

View Postbuyonevideo, on 20 decembrie 2018 - 19:52, said:

Eu am reusit.... parca asa: https://www.youthsga...g-j5-frp-unlock
Nu mai retin exact ce model de telefon era, acum... 2-3-4 ani... habar am.

Multumesc mult pentru raspuns

#10
ovidiufgs

ovidiufgs

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 685
  • Înscris: 17.04.2007
Lui nu-i ii ramane blocat la bootare. Nu ii intra in android. Oricum, daca era actualizat la zi, nu poate folosi tutorialul ala pentru ca e depasit.
In principiu cu Odin scris softul si dupa vede daca ii cere contul de Gmail, iar in caz ca nu il stie se gasesc metode.
Dar daca nu da mai multe indicii....

#11
ASAMOILA

ASAMOILA

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 07.12.2015

View Postgenius, on 20 decembrie 2018 - 19:59, said:

A avut root pentru a putea fi decodat şi i-ai dat update de soft sau resetare .
Ia ODIN şi un flash de pe net şi go .

Multumesc mult
Am gasit ODIN. O sa incerc reinstalare

View Postovidiufgs, on 20 decembrie 2018 - 19:48, said:

L-ai decodat prin vreun service?
Eroarea apara cand OEM -ul e blocat si se fac modificari prin soft.

Eu am facut modificare pentru rootare.. Modificarea am facut o acum 2 ani.

Multumesc mult pentru raspuns

#12
ovidiufgs

ovidiufgs

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 685
  • Înscris: 17.04.2007
Ai grija sa cauti firmware cu acelasi binar pe care il ai acum. Sa nu te muncesti degeaba.

#13
genius

genius

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,493
  • Înscris: 23.11.2004

View Postovidiufgs, on 20 decembrie 2018 - 20:04, said:

Ai grija sa cauti firmware cu acelasi binar pe care il ai acum. Sa nu te muncesti degeaba.
Sau mai mare .

#14
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,696
  • Înscris: 01.12.2001

View Postbuyonevideo, on 20 decembrie 2018 - 19:52, said:

.. habar am.
E off topic
De vreo 5 ori am citit in mesajele tale formularea din quote
Intreb totusi: ce inseamna expresia asta in conceptia ta? Sau nu ai pe tastatura "n-" ?

Edited by dorin_2k, 20 December 2018 - 20:21.


#15
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Am.
Da' mi-e lene sa scriu.
Si nu am stiut ca este chiar regula pentru asa ceva: ;) http://analfabeti.ro...-sau-habar-n-am
O sa evit pe viitor.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate