![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Fisiere MOV si mp4 defecte - se deschid cu VLC dar nu pot fi reparate
Last Updated: Dec 20 2018 19:44, Started by
skyspot1
, Dec 19 2018 13:01
·
0

Posted 19 December 2018 - 13:01

Salut! am avut o gramada de fisiere mp4 si MOV care se deschid in VLC si ruleaza ok. Dar absolut toate sunt defecte si nu pot fi deschise cu niciun alt program. Am incercat repararea lor cu VLC, Yodot, Stellar, Remo, Handbrake, ...etc. Va rog, care stiti, dati-mi unj sfat. Multumesc!
|
Posted 19 December 2018 - 13:16

VLC are functia Record - meniul View > Advanced Controls
Sau functia Convert > meniul File > Convert/Save Sau incearca AviDemux sau ffmpeg (mai greut, este doar command line) > direct strem copy, fara recompresie. Sau MKVToolnix |
Posted 19 December 2018 - 14:49

Vezi ca file record trebuie sa rulezi fisierul la lungimea totala in timp real.
Adica are 10 minute, rulezi 10 mnute. S-ar putea sa oricare din celelalte metode sa lucreze de 2-3-5-10 ori mai rapid. Plus ca se pot face batch - adica prelucrezi mai multe la rind, automat, la aproape toate celelalte programe. |
Posted 19 December 2018 - 14:54

Am rezolvat cu Vlc - recording. Multumesc mult! |
Posted 19 December 2018 - 15:01

MOV si MP4 cu codecuri ciudate ?!
Handbrake nu prea are nevoie de codeuri, in special pentru MP4. Nu stiu celelalte programe. |
Posted 19 December 2018 - 15:06

MOV si MP4 cu codecuri ciudate ?! Handbrake nu prea are nevoie de codeuri, in special pentru MP4. Nu stiu celelalte programe. Intr-adevar exista codecuri MP4 video/audio dar el se refera la fisierul in sine (nu la codecurile audio/video). Nu stiu ce sa mai zic...daca nu ne pune si noua un sample (un fragment) video aici sa-l descarcam si sa-l testam, nu cred ca avem cum sa ne dam seama care este cauza. Oricum cu o convertire poate sa le vada, de exemplu in MP4 (audio ACC/video x264) -in caz ca problema e din cauza codecurilor)- VLC face rebuild insa daca erau corupte (defecte cum zice el) nu le rula nici el cum trebuie! Edited by stlk, 19 December 2018 - 15:30. |
Posted 20 December 2018 - 03:43

Fisierele video au fost înregistrate cu telefonul mobil, uploadate în Google foto, apoi downloadate si șterse din cloud. Nu merg nici cu telefonul cu care au fost înregistrate... Atașez un MOV
Attached Files |
Posted 20 December 2018 - 11:06

Ai tu o problema, undeva, generalizata.
La mine a mers din prima, are 3 secunde, prezinta niste rimel bla bla bla. Dar, intr-adevar, e ceva nasol la clipul asta, cu ce telefon l-ai facut ? PotPlayer zice ca e format ZIP. Si chiar este, poti sa-l deschizi ca si arhiva si extragi un ALT fisier IMG_0449.MOV, care are 3,429,725 bytes Iar daca dai vizualizare fisier (adica ce are in interior.... gen notepad sau viewer din Total Commander) primele caractere sint PK, exact asa cum este la ZIP Cu PotPlayer perfect ambele fisiere. Cu VLC nu merge bine, se "rupe" imaginea - la ambele fisiere. Cu MPC-HC nu merge deloc fisierul original - Cannot render file. Dar merge perfect cel extras. Cu Windows media Player nu merge deloc fisierul original. Dar merge perfect cel extras. Cu AviDemux nu merge deloc fisierul original. Dar merge perfect cel extras. Cu QuickTime player nu merge nici un fisier ![]() ![]() ![]() |
Posted 20 December 2018 - 13:32

Multumesc pt feedback. Deci, ce solutii am? In afara de record cu VLC....
|
|
Posted 20 December 2018 - 16:12

Deci, fisierele video sunt de fapt arhive zip care contin fisierele video corecte. Dacă denumesc extensia fișierului în .zip, dezarhivez fisierul MOV si merge. Toată porcărie asta mi-a facut.o Google foto cand am downloadat tot ce aveam salvat acolo. Bun, am vreo 2000 de fișiere video în starea asta. Exista o solutie mai rapida sa le redenumesx extensiile si apoi sa le dezarhivez, sau doar unul cate unul?
|
Posted 20 December 2018 - 17:00

Total commander, merge si ala trial
Selectezi toate fisierele (cu + sau * din dreapta) Apesi CTRL+M > extension > scrii acolo ZIP > ..... Din nou selectezi toate fisierele Apesi ALT+F9 > dezarhivezi tot. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users