Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vin licoros in genul Lacrima lui Ovidiu?
Last Updated: Dec 25 2018 21:13, Started by
Argent
, Dec 16 2018 15:22
·
0
#19
Posted 16 December 2018 - 17:11
Asta nu era pe ani cumva? 3,5,7...? A trebuit sa iau odata si parca asa era de m-a pus in incurcatura ca nu stiam ce varianta vrea duduia.
Am baut o singura data, nu imi place nimic asa dulce. Sau confund cu Havana Club? Ala de era reclama la el, Sange de Bou, nu e la fel? Edited by IpsilanteCucuruz, 16 December 2018 - 17:12. |
#20
Posted 16 December 2018 - 17:13
un vin bun trebuie sa fie aromat dar nu dulce ! ...
dulceata vinului este artificiala ! ... si cum stim cu totii, ce este artificial aduce doar boli si moarte ! ... asadar respectati vinurile "de casa" ! ...veti fi mai sanatosi si cu mai multi bani in buzunar ! ... La multi ani tuturor ! Edited by realduc, 16 December 2018 - 17:14. |
#21
Posted 16 December 2018 - 17:17
Un vin dulce ramane dulce doar daca este oprit din fermentare. bacteriile din drojdia de fermentare adora sa pape zahar si sa-l transforme in etanol, pentru aia traiesc in scurta lor viata.
|
#23
Posted 16 December 2018 - 17:23
#24
Posted 16 December 2018 - 17:26
#25
Posted 16 December 2018 - 17:31
Fiindca am primit like de la admin va spun si cum se face vinul licoros:
Se cupajeaza un soi de must dulce( cu mult zahar invertit ) cu altul cu aroma, se pun niste ierburi aromatice ( asta e secret) ce vor ascunde taria alcoolica si se tine damingeana la temperaturi ridicate pt a starta fermentatia. Se adauga alcool ideal rhum pt a ajunge la un alcool final de 18-20 grad alcoolice ( dosa de alcool adauga ta se calculeaza in functie de taria mustului la momentul adaugarii romului) si se trage de pe drojdie.( mai exact tragi mustul de pe drojdie intai.) Daca esti meticulos si lucrezi fara sa contaminezi mustul iese un bun vin licoros. |
#26
Posted 16 December 2018 - 17:34
NUUUUU!!!!!!
Ala nu e vin , e deja amalgam de alcool fals indus...ierburi aromatice in vin , despre ce dracu vorbim aici... supa, ciorba sau ce ? Se ascunde X , se ascunde Y.... e fals deja cand se ascund multe Edited by keta, 16 December 2018 - 17:39. |
#27
Posted 16 December 2018 - 17:37
Aproape toate vinurile care acum 20 de ani erau brand si erau excelente acum sunt posirci vandute scump. Nu au nici o treaba cu vinul de calitate. Se foloseste brand-ul pentru care s-au platit bani de producatori pentru a prostii pe cei nostalgici sau care nu cunosc vinurile. Cam la fel ca si cu Salamul de Sibiu din comert: aproape toate firmele care vand asa ceva vand porcarii care nu are nici o treaba cu reteta originala care se vindea acum 20 de ani: nici gust, nici miros, nici nivelul de uscare nu il mai are. De cand s-a dat liber la folosit brand-ul si modificat reteta dupa bunul plac s-a dus naibii calitatea.
|
#28
Posted 16 December 2018 - 17:42
Keta, tu doar scoti inima vinului prin congelare nu are nimic de a face cu licoarea, nu te supara ca iti spun.
Sa nici visezi ca tine cineva 5 ani in butoaie sa iti vanda tie un porto veritabil la supermarket. Edited by aaddyy2005, 16 December 2018 - 17:46. |
|
#29
Posted 16 December 2018 - 17:46
Incearca Icewine de la Purcari : https://purcari.wine/ro/5501675/
Sau Cahor vechi, din 1987, 1988 de la Cricova, asta nu se gaseste pe aici: http://shop.cricova....cahor-colectie/ |
#30
Posted 16 December 2018 - 17:50
Ia incercati ceva simplu:
Intr-un pahar puneti juma-juma un vin dulce si un rom de agrume sa vedeti résultatul. |
#31
Posted 16 December 2018 - 17:53
Nici in cele mai bune vise erotice nu m-am gandit ca un vin de la supermarket este adevarat....
Daca prin metoda prezentata de mine scot inima vinului.... cum facem atunci sa-i scoatem toate organele ca sa ne bucuram de el in liniste...si sa fie si de calitate. Edited by keta, 16 December 2018 - 17:55. |
#32
Posted 16 December 2018 - 19:28
Profit de topicul ăsta să întreb și eu: vinul „de” Porto, de la Lidl la vreo 45-49,99, nu mai știu a fost încercat de cineva?
|
#33
Posted 16 December 2018 - 19:39
|
#34
Posted 16 December 2018 - 19:48
Va fac eu un vin fortifiat, de o sa va lingeti pe buze: il fac dintr-un anumit tip de vin, la care pun zahar, alcool alimentar, plus un ingredient special descoperit de mine - Pepsi, n-ati baut in viata voastra asa ceva!
|
#35
Posted 16 December 2018 - 19:52
[ https://cdn.firstwefeast.com/assets/2015/08/pepsi.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Cabernet+pepsi.....este veche reteta! |
#36
Posted 16 December 2018 - 20:11
Ala-i carcalete nu e vin fortifiat....
E bun pentru betivii de vor sa doarma in sant. Nu-i intereseaza unde au capul dimineata urmatoare.... PopaXXX, on 16 decembrie 2018 - 19:48, said:
Va fac eu un vin fortifiat, de o sa va lingeti pe buze: il fac dintr-un anumit tip de vin, la care pun zahar, alcool alimentar, plus un ingredient special descoperit de mine - Pepsi, n-ati baut in viata voastra asa ceva! Edited by keta, 16 December 2018 - 20:10. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users