Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 

Europa - sinucidere asistata

* - - - - 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
48 replies to this topic

#1
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012
De ceva vreme am observat ca uneori este mai important despre ce nu se vorbeste decat despre ce se vorbeste ...


Zilili astea a fost semnat acordu de la Marakes - ala cu emigratia -   Antonio Guterres,  al 9-lea secretar general al Națiunilor Unite zicea ca cam asa :
''În multe locuri unde fertilitatea este în scădere şi speranţa de viaţă creşte, economia va stagna şi oamenii vor avea de suferit în absenţa migraţiei. Este evident că ţările cele mai dezvoltate au nevoie de migranţi pentru un spectru larg de roluri vitale, de la îngrijirea persoanelor în vârstă la prevenirea colapsului serviciilor medicale.''
si ca documentul   ''favorizează cooperarea internaţională în materie de migraţie între toţi actorii competenţi, conştienţi fiind că niciun stat nu poate gestiona singur problema migraţiilor', simultan cu respectarea suveranităţii statelor şi a obligaţiilor ce le revin din dreptul internaţional''

Stuti ce nu a zis ala si nujzice nimeni?
Ca docomentu' este o recunoastere oficiala a faptului ca politica din ultimii 35-40 de ani a dus la esec societatea  vestica, europeana, alba , civilizata, cretina samd !
EŞEC!

Nu, nu am capiat nici nu sunt sub influenta bahice.
Sa mergem la baza. Ce este aia o "societate" ? Iute "sfanta" wiki :

Quote

O societate (umană) reprezintă un grup de persoane între care se manifestă relații permanente sau o grupare socială ce ocupă un anumit areal geografic și care se supune unei anumite autorități politice și ai cărei membri au în comun anumite aspirații culturale.

Quote

Le terme société, en sciences sociales, désigne un ensemble d'individus qui partagent des normes, des comportements et une culture, et qui interagissent en coopération pour former un groupe ou une communauté.

Quote

A society is a group of individuals involved in persistent social interaction, or a large social group sharing the same geographical or social territory, typically subject to the same political authority and dominant cultural expectations.

Clar? CRISTAL? Ca votca? Ca ginu? Ca mastica?! Sau mai bine ca apa chioara de izvor dat find ca este 10:10 AM (si eu respct vechile regului socialiste : nu inainte de 11:00 !! la 11:01 .. e ăaia era opra la care scrroam .. Inca nu .. dar mai incolo da! )

Insa daca largesc hora .. pot obserrva ca omul nu este singurul animal social - mai sunt o groaza - si canidele formeaza grupuri, si primatele si ...
De ce? Fiindca un grup asigura sanse mai mari de supravietuire!  Si asa avem bancuri de pesti, stoluri de grauri , familii de lei si haite de canide .

Deci primul scop al unei societati   este asigurarea supravietuirii fizice a membrilor sai al doilea fiind  progagarea genetica a acestora. Adica cresteti si va inmultiti !
Insa omul .. omul are si o cultura prin care se autoidentifica adica pe sleau se autosegrega! Ori asta inseamna ca societate umana are si scopul de a prezerva sau chiar a propaga cultura ei.
SI acum s avddem cum stam "pe teren".

Societatea bestica, cretin catolica si cum mai vreti voi , scoietatea aia cea  mai evoluata tehnic si tehnologic, aia in care  productivitea muncii este cea mai mare .. aia are nevoie de oameni in plus. Ca nu a vrut, stiut sa isi asigure "schimbul de maine"  adica nu si-a propagat genele!
Mai rau - nu stie si nu vrea sa isi pastreze cultura. In tot mai multe tari dezvoltate apar asa zisele No go zones in care emigranti de data recenta traiesc dupa propriile regului in dispet fata de regulile tarii accipiente. Mai rau .... de buna voie tarile vestice acepta sa isi modifice legislatia - preluarea shariei in unele zone din Londonistan (sau si mai bine - este mai usor sa fii poligam la Londra decat la Riad!) . In numele a unei absurde multiculturalitati azi, in unele orase mari nu se mai pronunta cuvantul "Craciun" ....

Adica ca cam asa :succesele materiale ale  Europei de Vest sunt relative, daca nu chiar discutabile.

O! Da in Anglia, Franta , Germania , chiar si Spania se traieste (inca) mai bine decat in Magreb..
Insa .. insa e un INSA . Daca in anii 50-60 se inghesuiau cate 4 europeni (mama , tata si 2 copii) intr-un Ficatel 500 sau 2 CV (la al treilea copil nashpa aveai nevoie de un Dauphine mai scump!) azi sunt cam 2,29 intr-un Fluence sau Golf  care au spatiu cacalau!!! Azi engelzii "de rand" sfruntat se betivanesc pe la Maglauf , in Germnaia "locul und mergem cu totii pana la urma" este .. Azore  sau Corfu .. DAR asta si pentru ca copii costa!!! E ca ala care cheltuie banii sa se duca la mare si apoi risca sa ajunga in strada ptr chirii neplatite ...
ASTA NU SE SPUNE

Se zice doar "crestere" insa .. e un insa Pentru că ce-i va folosi omului dacă va câștiga lumea întreagă, iar sufletul său îl va pierde?
Caci Europa isi va pierde sufletul. Adica cultura.

Si oare totul a fost doar aparenta?
Nu as zice ca aparenta ci aplicare chestiei aleia cu "nimic nu se pierde, nimic nu se castiga totl se transforma"  adica castigurile unuia devin paguba altora.
Despre aceasta este vorba . Ca in ultimii 35-40 de ani am asistat la un transfer urias de la cei care .. ma rog "se descurcau" pana la leafa catre cei care oricum aveau prea mult.
Dovada este in Franta si poarta vesta galbena .

Si totusi mai subzsita o intrebare - si atunci ptr ce pactul de la Marakes?
D'aia ca sa continue bisnitz at uzual.
In plus socieatile islamice sunt mai stabile, nu?
O Europa stabilizata social in sens islamic poate este mai surazatore supraelitelor ultrabogate

Edited by Ghita_Bizonu, 16 December 2018 - 12:57.


#2
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View PostGhita_Bizonu, on 16 decembrie 2018 - 12:53, said:

Se zice doar "crestere" insa .. e un insa Pentru că ce-i va folosi omului dacă va câștiga lumea întreagă, iar sufletul său îl va pierde?
Caci Europa isi va pierde sufletul. Adica cultura.

Si oare totul a fost doar aparenta?
Nu asd zice ca aparenta ci aplicare cehstiei aleia cu "nimic nu se pierde, nimic nu se castiga totl se transforma"  adica castigurile unuia devin paguba altora.
Despre aceasta este vorba . Ca in ultimii 35-40 de ani am asistat la un transfer urias de la cei care .. ma rog "se descurcau" pana la leafa catre cei care oricum aveau prea mult.
Dovada este in Franta si poarta vesta galbena .

Si totusi mai subzsita o intrebare - si atunci ptr ce pactul de la Marakes?
D'aia ca sa continue bisnitz at uzual.
In plus socieatile islamice sunt mai stabile, nu?
O Europa stabilizata social in sens islamic poate este mai surazatore supraelitelor ultrabogate

Vestele galbene ca nu suporta sa spuna poporul francez! Marsavie fatisa! saracii au facut Franta si tot ei o vor face si pe viitor, restul sunt ...

Daca era dupa sufletul Europei emigrau toti in America. Acel suflet a fost otrava Europei milenii intregi.

#3
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,289
  • Înscris: 07.02.2003
Iar titluri dinastea tampite cu sinucideri bla bla... traiesc bine mersi aia si nu mai pot de grija bigotilor din est Posted Image De ani de zile tot auzim de sinicuderi... da-o incolo ca deja e patefon defect. Liderii aia stiu ce fac, decizia lor e aproape la unison, numai unde sunt populisti sau conservatori au iesit aiurea. Rusii baga fitile si fraierii extremisti o iau de buna si incearca sa le aprinda... lumea si liderii lor au zis keep calm Posted Image

View PostGhita_Bizonu, on 16 decembrie 2018 - 12:53, said:

Dovada este in Franta si poarta vesta galbena .
Aia n-au nimic cu decizia comentata de tine, nu sunt o dovada ci expresia populatiei la randul ei suportata de majoritate.

Trebuie sa fie clara o chestie, nu exista viitor egoist, nu te poti izola si nici nu poti renunta la libertati si sa vrei sa traiesti in viitor...

Edited by andreic, 16 December 2018 - 13:11.


#4
vlad1102

vlad1102

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,552
  • Înscris: 03.05.2008
Chiar am crezut ca-i despre sinuciderea asistata, ar fi fost interesant, ma chinuiam sa-mi dau seama unde se vorbeste de asta...Posted Image

#5
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Din pacate , economistii conduc prin interpusi lumea, interpusii fiind politicienii. Nu ar fi asa tragic daca acesti economisti ar intelege ( eu sunt economist ) ca omenirea nu este un joc piramidal asa cum sunt modelele economice contemporane. Se pune semnul egal intre eficienta unui sistem economic si viitorul unei intregi lumi . sistemul acesta functioneaza doar daca il pui in practica intr-un cadru cu resurse nelimitate . Dupa cum stiti , resursele nu numai ca-s limitate dar sunt si pe sfarsite , in conditiile in care consumul creste exponential datorita cresterii numarului populatiei . Economistii se gandesc doar la crestere economica aferenta acestui sistem economic perimat . Asta invata la scoala si asta promoveaza. Ei isi fac treaba . Problema este ca nimeni nu isi asuma responsabiliattea faptului ca sistemul este falimentar daca il alimentezi cu resurse limitate . sistemul financiar se sprijina pe si mai multe credite ...sistemul economic pe si mai multi agenti economici ...toate , seamana cu un joc piramidal , cu un CARITAS la nivel mondial al carui iminent sfarsit il paseaza de la unii la altii , generatia actuala de conducatori il paseaza la generatia urmatoare de conducatori , traind clipa dupa deviza : " dupa noi , potopul "

Edited by JurasikMan, 16 December 2018 - 13:14.


#6
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012

View Postandreic, on 16 decembrie 2018 - 13:05, said:

Iar titluri dinastea tampite cu sinucideri bla bla... traiesc bine mersi aia si nu mai pot de grija bigotilor din est Posted Image De ani de zile tot auzim de sinicuderi... da-o incolo ca deja e patefon defect. Liderii aia stiu ce fac, decizia lor e aproape la unison, numai unde sunt populisti sau conservatori au iesit aiurea. Rusii baga fitile si fraierii extremisti o iau de buna si incearca sa le aprinda... lumea si liderii lor au zis keep calm Posted Image


Aia n-au nimic cu decizia comentata de tine, nu sunt o dovada ci expresia populatiei la randul ei suportata de majoritate.

Trebuie sa fie clara o chestie, nu exista viitor egoist, nu te poti izola si nici nu poti renunta la libertati si sa vrei sa traiesti in viitor...


Si deci Macron cand stia "
1) cand a pus taxele alea?
2)cand a retras taxele si a facut promisiuni mari?
3) in  ambele amandoua cazurile de mai sus

SI chiar crezi ca nu exista o conexiune intre deciziile micronice si pactu de la Makares? AQtuncdi poar de Macroul a lasat pe altu sa semneze? Adica sa inghita broasca raioasa)?

Scuze nu este voirba despre extremism .. ci mai ales despre crieri sdpalati.
Plus ca sunt si extremisti intrnationalisti

A da. veziaici https://www.lejdd.fr...ference-3818690

Edited by Ghita_Bizonu, 16 December 2018 - 13:28.


#7
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,299
  • Înscris: 23.02.2017

View PostInfinitty, on 16 decembrie 2018 - 12:59, said:

Vestele galbene ca nu suporta sa spuna poporul francez! Marsavie fatisa! saracii au facut Franta si tot ei o vor face si pe viitor, restul sunt ...

Daca era dupa sufletul Europei emigrau toti in America. Acel suflet a fost otrava Europei milenii intregi.
hai sa fim seriosi, sint cateva sute uneori, ala e poporul francez? Sint vizibili ca au veste si dau foc la masini, in rest?

prin alte parti se fac manifestatii cu milioane de oamenii, noi am avut manifestatii cu sute de mii de oameni in bucuresti si zeci de mii prin toate orasele mari, ba chiar manifestau oamenii si prin alte tari

#8
bogdan_z

bogdan_z

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,333
  • Înscris: 14.01.2012
https://www.facebook...11651587799000/

Asta nu se difuzeaza si nici nu se va mentiona in presa romana mainstream !!! Cand vor da faliment, nu va fi nicio pierdere semnificativa. Sa nu spunem etnia atacatorului de la strasbourg, ma mir ca i-au difuzat si figura la TV.

Penibili.

Sa fie la ei si sa ramana la ei!

Edited by bogdan_z, 16 December 2018 - 17:13.


#9
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,668
  • Înscris: 06.08.2004

View Postbogdan_z, on 16 decembrie 2018 - 17:12, said:

Ia uite domnule cine vorbeste la universitate Posted Image

Edited by Cris007, 16 December 2018 - 17:26.


#10
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,289
  • Înscris: 07.02.2003

View PostGhita_Bizonu, on 16 decembrie 2018 - 13:26, said:

Si deci Macron cand stia "
1) cand a pus taxele alea?
2)cand a retras taxele si a facut promisiuni mari?
3) in  ambele amandoua cazurile de mai sus
Macron a scos impozitul pe bogatie dorit de marea majoritate a francezilor... si in loc a pus o taxa pentru toata lumea... normal ca nemultumeste. Si eu am crezut in el ca centrist usor dreapta dar uite ca nu e in regula camd strica ce au facut bine predecesorii. Asta cu taxele mai noi e doar picatura care umple paharul.

Edited by andreic, 16 December 2018 - 17:28.


#11
pro-civilizatie

pro-civilizatie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,012
  • Înscris: 19.02.2011
europa este suprapopulata
are 700 milioane de locuitori si ar trebui sa aiba 70....maxim.
ar trebui sa fie accelerata scaderea populatiei
singura problema e ca pensionarii vor niste tineri pe post de sclavi care sa le plateasca pensia.si daia unii incita la cresterea natalitatii .

#12
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Wtf?!?!?

#13
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,289
  • Înscris: 07.02.2003
Iar glume... pe ce criterii se defineste suprapopularea ? Cand au deficit de munca nu poti sa spui suprapopulare fara sa se rada de tine.

#14
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,668
  • Înscris: 06.08.2004
Din film: Problema Romaniei: legea avortului (printre altele)

#15
Laberta

Laberta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,491
  • Înscris: 04.09.2006
Eu nu inteleg de ce sunt atatea proteste in ultimul timp. In Franta, Ungaria, Serbia, Polonia, Austria. De ce?

#16
Alecsandru010

Alecsandru010

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,227
  • Înscris: 29.06.2011
Romania: numărul tinerilor a scăzut cu 2,4 milioane în ultimii 15 ani, peste 630 de mii au dispărut doar în utimii 5 ani.

Problema-i mult mai grava la nivel continental. Scurt pe doi - Europa devine un azil, in vreme ce alte continente prospera dpdv demografic.

#17
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,668
  • Înscris: 06.08.2004
E firesc, in tarile dezvoltate. Uita-te la Japonia.

Alte continente au natalitate dar au si mortalitate pe masura.

#18
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,022
  • Înscris: 09.01.2007
Deci finalul unei societăți dezvoltate după model vestic e sa roage hoardele musulmane sa o invadeze. Bine de știut.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate