![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Tuner USB Astrometa DVB-T/T2/C/FM
Last Updated: Nov 15 2021 18:06, Started by
Bersherker
, Dec 15 2018 10:57
·
0

Posted 05 November 2021 - 20:11

Buna,
Am un Astrometa DBT2 pe care l-am folosit pana acum 1 an si ceva fara probleme cu DBViewer, inclusiv codatele. De atunci nu l-am mai folosit. Astazi am incercat din nou si nici in 6 ore de incercari nu l-am mai putut face sa scaneze posturile. RCS&RDS list transponders are cineva ? |
Posted 06 November 2021 - 19:05

Spoiler
Edited by andreyyshore, 06 November 2021 - 19:06. |
Posted 07 November 2021 - 14:09

Spoiler
2. Il recunoaste si este si selectatpe Cable. 3. verificat si registry e OK. 4. Culmea, cu softul lui merge dar cu lag mare.... Multumiri pentru ajutor. |
Posted 08 November 2021 - 13:56

leonardusius, on 07 noiembrie 2021 - 14:09, said:
1. Driverul e instalat; apropo, eu am instalat driverul T2 pentru ca asa se numeste tunnerul, DBT2, dar este si un driver cu litera C. Oricum, inainte tot driverul T2 aveam si era OK. 2. Il recunoaste si este si selectatpe Cable. 3. verificat si registry e OK. 4. Culmea, cu softul lui merge dar cu lag mare.... Multumiri pentru ajutor. Multumiri. |
Posted 15 November 2021 - 18:06

Stie cineva cum sa scot lag-ul ala tip caroiaj ? Am incercat cu update de drivere ATI, update de CODEC-uri video si audio, etc....nimic. O sugestie ar prinde bine.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users