Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...
 Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...
 Felicitari Republica Moldova pent...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...
 Probleme baterie monde 3

Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror
 

Tuner USB Astrometa DVB-T/T2/C/FM

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
Bersherker

Bersherker

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 10.10.2014
Am cumparat de la 'chinezi' un tuner USB DVB-T/T2/C+FM+DAB, dar dupa instalarea driverelor de pe site-ul astrometa, acesta este vazut in Device Manager cu triunghiul galben si codul de eroare "The device cannot start (Error code 10)". Am incercat sa le dezinstalez si sa instalez altele descarcate de pe alte site-uri, dar am aceeasi eroare. In kitul de instalare sunt 4 foldere: W8 32, W8 64, 32 si 64. Le-am luat la rand fara succes.
Driverele au fost instalate si prin metoda 'clasica', accesand executabilul, dar si prin metoda cu Scan for hardware changes, Install drivers from a specific location --> Have Disk, apoi selectand driverele dorite. Asa am reusit sa scap de eroare, dar il recunoaste ca fiind Realtek DVB-T Tuner in Device Manager. Insa in programele DVB Viewer sau TVR DVB-C stick-ul nu este vazut.
Sistem de operare: Windows 8.1 64 bit cu update-uri la zi. Am incercat sa rulez driverele si pe masina virtuala cu Win XP, se instaleaza fara probleme, insa stick-ul este vazut cu aceeasi eroare: "The device cannot start".
Am luat legatura cu chinezul si mi-a spus ca o sa-mi trimita luni un pachet nou de drivere.
Probabil va intrebati de ce am ales sa instalez driverele de pe site-ul astrometa. Asa scriu cei care au lasat review la acest stick ca le apare in Dev Manager.

V-ati mai confruntat cu o astfel de problema? Ma cam indoiesc ca ar putea fi de la W8.1, pentru ca altora le functioneaza si pe W10.

#2
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,991
  • Înscris: 28.08.2008
Ce driver ai instalat? Care e numele fisierului?

#3
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,411
  • Înscris: 13.03.2017
Error code 10 se lasa cam cu bataie de cap
Mai bine citeste materialul asta
https://www.lifewire...-errors-2623181

#4
sorin61

sorin61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,278
  • Înscris: 05.01.2004
Poate e scarpinat pe dupa ceafa, dar pe Win 7 merge perfect. Asa ca ai putea sa faci un dual boot. Zic si eu, nu dau cu pietre...

#5
Bersherker

Bersherker

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 10.10.2014

View Postcristyz, on 15 decembrie 2018 - 11:07, said:

Ce driver ai instalat? Care e numele fisierului?
AMDVBC_Setup_160614
AMDVBC_Setup_170427
TVR_DVBC_Setup_v4.8.0 (aplicatia)
LAVFilters-0.69-Installer (codec)
FSC DVBT2_Setup_160614 - dupa ce l-am dezarhivat, am instalat de aici cu Have Disk driverele si recunoaste stickul ca Realtek DVB-T Tuner (fara codul de eroare), dar nu il vad aplicatiile
AMDVBT2Hybrid_160721

View PostNaijax, on 15 decembrie 2018 - 11:16, said:

Error code 10 se lasa cam cu bataie de cap
Mai bine citeste materialul asta
https://www.lifewire...-errors-2623181
Da, am luat si eu tot gugalu' la puricat, am incercat toti pasii, fara succes insa.

View Postsorin61, on 15 decembrie 2018 - 11:18, said:

Poate e scarpinat pe dupa ceafa, dar pe Win 7 merge perfect. Asa ca ai putea sa faci un dual boot. Zic si eu, nu dau cu pietre...

W7 32bit sau 64bit? Asta ar fi urmatorul pas, sa incerc un dual boot

#6
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,991
  • Înscris: 28.08.2008
Cu primele 2 drivere din lista ta trebuia sa mearga cu DVBWiever. Cred ca are tunerul tau ceva.

#7
Bersherker

Bersherker

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 10.10.2014
Cu driverul AMDVBC_Setup_160614 instalat.

Attached Files

  • Attached File  err.jpg   197.81K   83 downloads

Edited by Bersherker, 15 December 2018 - 11:35.


#8
sorin61

sorin61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,278
  • Înscris: 05.01.2004

View PostBersherker, on 15 decembrie 2018 - 11:21, said:

W7 32bit sau 64bit? Asta ar fi urmatorul pas, sa incerc un dual boot
64bit.

#9
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,991
  • Înscris: 28.08.2008
Eu l-am folosit pe windows 10 fara probleme.

#10
Bersherker

Bersherker

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 10.10.2014
Mi-a trimis chinezul alt pachet de drivere. Bineinteles ca nu mergea nici cu astea. Le-am dezinstalat, am dat un restart dar nu inainte de a deconecta mouse si receiver tastatura, am reinstalat driverul si... surpriza Posted Image merge blana.

#11
maimutzica

maimutzica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 02.10.2006
Salutare! Am luat si eu o dracie din asta si nu reusesc sa o fac sa mearga cum trebuie. La fel ca initiatorul, imi aparea semnul exclamarii. Am cautat pe google si problema se pare ca era de la driver care nu avea semnatura. Am dezactivat cu comanda bcdedit /set testsigning on si bcdedit /set testsigning off. Au mers instalate driverele de aici bax.ro/tuner-dvbc (adresa gasita in pachetul tv tunerului) insa din pacate nu merge cum trebuie. In aplicatia de la ei prinde doar 33 programe (vezi poza) dar se vad aiurea cu artefacte (unele se vad bine dar putine). Pe dvb viewer prinde 45 canale (pe qam 64 si qam 256) insa tot asa unele merg bine, altele cu artefacte. Si pe una si pe alta nici urma insa de canale HD. Stie cineva vreo solutie sau il pun la cos?

ps: Am incercat si driverele de pe siteul Astrometa, la fel. Am RDS ab cel mai ieftin. Windows 10 x64.

Attached Files

  • Attached File  1.PNG   26.35K   63 downloads
  • Attached File  3.PNG   16.3K   57 downloads
  • Attached File  as.PNG   20.35K   59 downloads
  • Attached File  12.PNG   277.8K   68 downloads
  • Attached File  zxzxz.PNG   1.11MB   73 downloads

Edited by maimutzica, 26 February 2019 - 10:54.


#12
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,264
  • Înscris: 22.02.2017
Eu am de la UPC. Merge totul cum trebuie. Foloseste DVB Viewer si pune-ti frecventele cum trebuie intr-un anumit fisier. Trebuie sa le stii.

Am gasit toate cele 234 posturi.

[SATTYPE]
1=4000
2=UPC_Bucuresti
[DVB]
0=588
1=154000,5,6900
2=162000,5,6900
3=170000,5,6900
4=178000,5,6900
5=186000,5,6900
6=194000,5,6900
7=202000,5,6900
8=210000,5,6900
9=218000,5,6900
10=226000,5,6900
11=234000,5,6900
12=242000,5,6900
13=250000,5,6900
14=258000,5,6900
15=266000,5,6900
16=274000,5,6900
17=282000,5,6900
18=290000,5,6900
19=298000,5,6900
20=306000,5,6900
21=314000,5,6900
22=322000,5,6900
23=330000,5,6900
24=338000,5,6900
25=346000,5,6900
26=354000,5,6900
27=362000,5,6900
28=370000,5,6900
29=378000,5,6900
30=386000,5,6900
31=402000,5,6900



Asta e pentru UPC Bucuresti.

Edited by ronuquet, 26 February 2019 - 19:54.


#13
maimutzica

maimutzica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 02.10.2006
Am pus si manual la scanare si degeaba. Tot pe aceleasi le gaseste. Nu stiu ce sa-i mai fac...

#14
maimutzica

maimutzica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 02.10.2006
Ce versiune de driver ati folosit? Eu am instalat-o pe ultima. Pe site-ul Astrometa scrie ca daca ai probleme cu driverul sa instalezi penultima versiune insa aceea nu merge deloc. Ramane cu semnul exclamarii.

#15
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,264
  • Înscris: 22.02.2017
Eu am primit una pe CD. Cu device manager am instalat.o.

#16
maimutzica

maimutzica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 02.10.2006
Da, pe cd este ultima versiune, cel putin la mine. Nu vrea sa mearga din pacate, probabil are ceva al meu. Primesc maine un Elgato, chiar sunt curios daca acela prinde mai multe.

#17
maimutzica

maimutzica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 02.10.2006
I-am dat de cap pana la urma! Era de vina cablul, desi nou cred ca era interupt pe undeva pe la mufa. Am pus un cablu de la un video vechi si cu acela merge impecabil. Am prins 164 canale sd si hd.

Edited by maimutzica, 01 March 2019 - 11:22.


#18
Dragossssssss

Dragossssssss

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 27.10.2013
Visul mult dorit, sa am si eu TV Tuner digital. Am cumparat de la fratii nostri chinezi un tuner din asta, am scanat pe Suedia, gaseste canale, le si vede dar...dupa un timp se opreste din redare iar jos in status bar la DVB Viewer zice "No playback". Dupa ce selectez un nou canal, redarea se reia dar se intrerupe iar, dupa un timp nedefinit (uneori cateva secunde, alte ori chiar si dupa cateva minute). Am Win XP Pro 32 bit, fara probleme cu tunerul in Device Manager. Ati mai intalnit problema asta ? Si pe Win 7 Enterprise 64 bit la fel face, se intrerupe din redare.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate