![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Magic FM.
Last Updated: Aug 19 2023 19:47, Started by
Syncron
, Mar 04 2006 15:04
·
24

Posted 04 March 2006 - 15:04

Tocmai prind si eu un post nou de radio... se numeste Magic FM.
Care e faza? De cine e sustinut? E un radio care e si in afara? Astept informatii ![]() Edited by Zvartoshu, 03 February 2009 - 12:33. |
Posted 04 March 2006 - 16:14

Tocmai prind si eu un post nou de radio... se numeste Magic FM. Care e faza? De cine e sustinut? E un radio care e si in afara? Astept informatii ![]() Cred ca tu receptionezi fostul Radio Star, care de la 1 Februarie se numeste Magic FM. Pentru detalii, citeste aici> http://forum.softped...howtopic=105940 |
Posted 07 March 2006 - 23:39

Are si streaming? stie careva adresa? |
Posted 08 March 2006 - 02:10

..... Dar probabil nu e una dintre prioritatile lor, asa ca ii scuzam si avem incredere in managementul lor. Care ?!!! de unde ...? Ce alte prioritati...?Astia pana peste 2 ani isi vor mai schimba de vreo nshpe mii ori numele shi brandul (poate) Tot degeaba ! Eu stiu ca orice lansare se face k la carte sau nu o mai faci deloc ! Ori tocmai o chestie elementara si aici remarcai si tu ca un streaming face si un pusti de cartier ....sa nu fie in stare sa faca ?! Dupa cum isi dau interesul , asa or sa conteze si in clasamentele de audienta ! ![]() |
Posted 06 July 2006 - 21:23

pentru cine nu are MagicFM in FM, adica pe radio, incepand de astazi, se aude pe www.magicfm.ro (siteul este in constructie, dar de astazi avem stream) ! enjoy !
Care ?!!! de unde ...? Ce alte prioritati...?Astia pana peste 2 ani isi vor mai schimba de vreo nshpe mii ori numele shi brandul (poate) Tot degeaba ! Eu stiu ca orice lansare se face k la carte sau nu o mai faci deloc ! Ori tocmai o chestie elementara si aici remarcai si tu ca un streaming face si un pusti de cartier ....sa nu fie in stare sa faca ?! Dupa cum isi dau interesul , asa or sa conteze si in clasamentele de audienta ! ![]() alex tata, streamul de la MagicFM a avut in prima zi 17 ascultatori, fara absolut nicio promovare, in schimb streamul vostru de la deva, care probabil vi-l promovatzi la greu, abia are 5-10 ascultatori .. deci .. termina cu rautacismele pls si uite-te in propria ograda mai intai ![]() |
Posted 06 July 2006 - 22:26

pentru cine nu are MagicFM in FM, adica pe radio, incepand de astazi, se aude pe www.magicfm.ro (siteul este in constructie, dar de astazi avem stream) ! enjoy ! alex tata, streamul de la MagicFM a avut in prima zi 17 ascultatori, fara absolut nicio promovare, in schimb streamul vostru de la deva, care probabil vi-l promovatzi la greu, abia are 5-10 ascultatori .. deci .. termina cu rautacismele pls si uite-te in propria ograda mai intai ![]() :PP acuma de exemplu are 3 ..... oricum muzica pe care o difuzeaza e ca la europa fm gen oldies.....o sa prinda mai mult tot la publicul cu medie de varsta peste 30 de ani, mai nostalgici la vremurie si la muzica de odinioara.... bla bla bla |
|
Posted 07 July 2006 - 09:56

pentru cine nu are MagicFM in FM, adica pe radio, incepand de astazi, se aude pe www.magicfm.ro (siteul este in constructie, dar de astazi avem stream) ! enjoy ! alex tata, streamul de la MagicFM a avut in prima zi 17 ascultatori, fara absolut nicio promovare, in schimb streamul vostru de la deva, care probabil vi-l promovatzi la greu, abia are 5-10 ascultatori .. deci .. termina cu rautacismele pls si uite-te in propria ograda mai intai ![]() ![]() Ma bucur ca v-am ambitionat ... concurenta e benefica ........ Scuza-ma chiar asa rau ati ajuns ... sa va comparati cu un post local ..... din provincie ?! ![]() |
Posted 09 July 2006 - 10:57

In ce orase mai emite MAGIC FM. Am inteles ca au dat parte din frecvente
FRATELUI SAU KISS FM. ![]() |
Posted 10 July 2006 - 05:57

Posted 14 July 2006 - 19:38

Stațiile Magic FM: București 90,8 Bistrița 99,3 Călărași 101,8 Cluj-Napoca 89,4 Constanța 89,4 Pitești 91,2 Sibiu 93,8 Suceava 99 Târgu Mureș 101,2 Edited by chatnoir401, 14 July 2006 - 19:39. |
Posted 24 July 2006 - 12:32

Nu-s ,,rautacisme,, .... deloc ... ![]() Ma bucur ca v-am ambitionat ... concurenta e benefica ........ Scuza-ma chiar asa rau ati ajuns ... sa va comparati cu un post local ..... din provincie ?! ![]() streamul e stream. nu conteaza ca e post local sau ca e national. noi nu am promovat deloc siteul sau streamul si uite ca sunt si ascultatori si vizitatori.. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users