![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Importanta UX designului in Romania
Last Updated: Jan 05 2019 20:37, Started by
astf123
, Dec 09 2018 12:03
·
0

Posted 09 December 2018 - 12:03

Salutare,cati dintre voi considerati user experience designul,o necesitate in industria software si un lucru de viitor in Romania? As vrea sa stiu,care este parerea voastra?daca este important sau daca este necesar ux designul in procesul de dezvoltare al unui produs software?
Ce avantaje,ce dezavantaje are? Astept parereri!Multumesc! |
Posted 09 December 2018 - 12:11

Intrebari mai normale n-ai? Tu ai utilza un soft proiectat pe de-a-n-doaselelea?!
|
Posted 09 December 2018 - 12:14

Quote industria software si un lucru de viitor in Romania? Edited by Andreysc7, 09 December 2018 - 12:15. |
Posted 09 December 2018 - 12:54

Orice soft are nevoie de UX. E plin Google Play de aplicatii care fac acelasi lucru, unele au milioane de descarcari in timp ce altele doar cateva mii. Diferenta o face user experience.
|
Posted 09 December 2018 - 12:56

Intrebari mai normale n-ai? Tu ai utilza un soft proiectat pe de-a-n-doaselelea?! intrebarea e gresit pusa in Ro, creatorii de soft, din pacate, nu prea au auzit de ergonomie/ design usor de utilizat etc am vazut (si folosit) soft scump i.e. CIEL si altele...vaai! ma opresc, pt ca e de rau |
Posted 09 December 2018 - 13:04

Daca se ocupa si de energiile ieftine, supraunitare, e ok. Avem si-n Romania reprezentanti demni.
|
Posted 05 January 2019 - 20:37

Nu stiu cat de cautat este cineva care stie 100% UX, pentru ca la noi sunt mai cautati oamenii buni la toate (print, web, branding, etc.), dar daca stii UX, ceva UI si sa lucrezi bine in Illustrator, Photoshop sigur te descurci pe viitor. In ultimul timp am vazut tot mai multe anunturi pentru UX/UI designeri, si tot mai multe anunturi pentru graphic designeri specifica cunostintele de UX/UI ca plusuri, in special in agentiile specializate pe web-design, aplicatii, etc.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users