![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Last minute Munchen
Last Updated: Dec 17 2018 11:05, Started by
mirel3003
, Dec 06 2018 15:40
·
0

Posted 06 December 2018 - 15:40

Mi-a zis un coleg ca in Munchen sunt cateva agentii de turism care ofera vancante last minute la preturi extrem de bune. Este adevarat?
El asa a fost in concediu, a mers pana im Munchen si a mers 2-3 zile la rand pana a aparut pentru bugetul lui |
Posted 06 December 2018 - 15:52

Last minute offer tine mai mult de noroc
Daca prietenul tau a avut noroc, nu inseamna ca vei avea si tu Nu numai in Munchen dar pe toata planeta, vacantele last minute sunt doar aprox. 5% din oferta oricarei agentii. Totusi - de ce Munchen neaparat ? Poti gasi foarte lesne oferte last minute on line https://www.google.r...i10.eXX0XGJXL4I |
Posted 06 December 2018 - 15:55

Partikip și eu.
De ce neapărat Munchen ? Dacă vrei la fel, întreabă și tu colegul la care agenție din Munchen a găsit așa de bune prețurile. |
Posted 06 December 2018 - 16:06

Mi-a zis ca in aeroport erau cateva agentii (vreo 20) si era imposibil daca mergeai 3 zile la rand sa nu gasesti o oferta buna cu plecarea a 2-a zi
Asa ma intereseaza si pe mine... la sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie vreau sa merg intr-un concediu intr-o destinatie exotica la un pret decent |
Posted 06 December 2018 - 16:07

Posted 06 December 2018 - 16:09

@Cristian-p, din Munchen e plecarea si agentia de turism, nu vacanta in Munchen
@Bursu, da el asa mi-a zis @Waterman, eu stau in Timisoara Edited by mirel3003, 06 December 2018 - 16:10. |
Posted 06 December 2018 - 16:15

Posted 06 December 2018 - 16:16

Vacanta exotica pentru sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie
Pai daca rezervi de acum bilete de avion si camera prin booking.com iesi mai ieftin decat ofertele last minute din Munchen Si, cu ceva talent, poti pleca direct din Timisoara Prietenul ala al tau s-a scarpinat la urechea stanga cu mana dreapta Spune-i ca intre timp s-a inventat GOOGLE si nu trebuie sa stai zile in sir in fata unei agentii de voiaj din ... Gizăs ... Munchen |
|
Posted 06 December 2018 - 16:17

Și-n Timișoara nu merge Google mirele3003 ? Daca a doua zi e plecare din München spre Mallorca, s-ar putea sa te coste mai mult drumul Romania - Munchen. |
Posted 06 December 2018 - 16:19

Mi-a zis un coleg ca in Munchen sunt cateva agentii de turism care ofera vancante last minute la preturi extrem de bune. Este adevarat? El asa a fost in concediu, a mers pana im Munchen si a mers 2-3 zile la rand pana a aparut pentru bugetul lui |
Posted 06 December 2018 - 16:24

Ideea e ca omul fiind deja in Munchen era deja cu bagajul facut pregatit pentru concediu. Insa sunt destule oferte si pe net. Problema e cum ajungi la locul de plecare? Daca a doua zi e plecare din München spre Mallorca, s-ar putea sa te coste mai mult drumul Romania - Munchen. Dacă tu găsești în Oftersheim sau Furstenwalde agenție de turism cu ofertă de Mallorca la 10 euro nu neapărat oferta aia e utilă și pentru mine care stau la Focșani. Nu e mai logic să caut la mine-n oraș ? Sau pe gugălu ăla minune ? |
Posted 06 December 2018 - 16:27

Daca stiti site-uri serioase cu oferte last minute punteti-le va rog aici. Ma avantajaza plecarile din orice oras din Romania/Ungaria sau chair Austria.
|
Posted 06 December 2018 - 16:29

Posted 06 December 2018 - 16:30

Bursule tu care ești acum Ă®n țara berii și-a cartofilor fierți. Dacă tu găsești Ă®n Oftersheim sau Furstenwalde agenție de turism cu ofertă de Mallorca la 10 euro nu neapărat oferta aia e utilă și pentru mine care stau la Focșani. Nu e mai logic să caut la mine-n oraș ? Sau pe gugălu ăla minune ? |
Posted 06 December 2018 - 16:46

Foarte frumos in Munchen....nu stiu exact ce vrea initiatorul, da iti trebuie timp sa vizitezi..
|
Posted 06 December 2018 - 16:53

waterman am cerut sfaturi poate ati avut de-a face cu vreo agentie si a decurs totul ok.... v-am cerut ca si recomandare
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users