Plati cu Google Pay si card bancar in Romania
Last Updated: Aug 31 2023 12:57, Started by
Ciubex
, Dec 06 2018 10:04
·
60

Posted 12 February 2019 - 22:50

A reușit cineva să inroleze carduri noi de revolut in gpay?
|
Posted 12 February 2019 - 22:52

Nu se poate. S-a discutat deja de multe ori si motivul.
|
Posted 15 February 2019 - 07:41

Google Pay amana intrarea in Romania ( sa nu zicem ca renunta)
Decizie surpriză: Google Pay amână intrarea în România și alte 3 piețe din regiune, deși băncile pregătiseră dezvoltările pentru integrare După ce oficialii Google Pay negociaseră luni de zile cu cele mai mari bănci din piața locală, Google ia o decizie surprinzătoare și hotărăște să nu mai continue (deocamdată) extinderea Google Pay în Sud-Estul Europei, în speță în patru piețe în care planuise lansarea în primul trimestru: România, Bulgaria, Ungaria și Grecia. sursa si detalii: start-up.ro |
Posted 22 March 2019 - 22:26

Confirm că poți folosi cardurile Revolut in Google Pay!
Attached Files |
Posted 24 March 2019 - 22:29

Posted 24 March 2019 - 23:30

Cel pe care îl folosesc are bin de UK!
Am incercat sa introduc și alte carduri de revolut in google pay dar fără succes! |
Posted 28 March 2019 - 18:42

Nu sunt foarte familiarizat cu Google Pay si de aceea am o intrebare. Google Pay, Apple Pay etc sunt aplicatii native. Poti inrola carduri bancare si astfel faci plati doar cu telefonul. Insa de exemplu la Apple Pay poti inrola doar cardurile bancilor din lista (Ing, Bt). La Google Pay treaba sta altfel? Poti inrola orice card?
|
Posted 28 March 2019 - 19:04

In cazul in care Google Pay ar veni si in Romania, cate banci ar dori sa colaboreze?
|
Posted 28 March 2019 - 22:18

Asta tine de fiecare banca in parte, nu cred ca poti avea aici pe forum o lista. Eventual iei lista tarilor europene in care exista banci afiliate la Google Pay si identifici ce banci apar in mai multe tari si care au sucursale si pe la noi, cel mai probabil acelea vor fi primele care vor colabora cu Google.
|
|
Posted 28 March 2019 - 22:55

Care este motivul pt care Google inca nu a intrat pe piata noastra? Bnacile pun piedici celor ca Google, Apple Pay, Samsung Pay etc? Le ia cumva painea de la gura bancilor?
|
Posted 06 April 2019 - 04:12

Posted 06 April 2019 - 05:40

Care este motivul pt care Google inca nu a intrat pe piata noastra? Bnacile pun piedici celor ca Google, Apple Pay, Samsung Pay etc? Le ia cumva painea de la gura bancilor? E complicat. Dar comisioanele in EU sunt foarte mici. In România erau chiar cele mai mici din EU deci google/ Apple nu prea mai avea de unde lua. Sunt alternative dar nu in RON. Monese. N26. Revolut (cardurile vechi). Bunq |
Posted 10 April 2019 - 13:43

Eu aveam revolut visa și mi-am comandat recent un MasterCard special pt gpay, din păcate e emis pe Franța și nu merge activat in store payments. Am pierdut aiurea 50 de lei.
De nervi mi-am instalat orange money și phyre, ambele suportă plăti contactless cu telefonul și sunt similare revolut. Deja m-am axat pe orange money, am plătit de câteva ori cu telefonul, o să las revolut doar pt excursiile în străinătate pt cursul valutar mai bun. |
Posted 17 May 2019 - 18:59

Salut! Am încercat si eu sa conectez revolut cu gpay și n-a mers. Am bin de uk pe ambele carduri (metal și clasic), ambele Mastercard. Nu merg. Cei de la Revolut au zis ca sunt în beta și ca sunt aleși aleatoriu cei care au acces. Păcat...
|
|
Posted 23 May 2019 - 23:38

Am înrolat cardul virtual Revolut (Visa). Se pare ca am aflat târziu de șmecheria asta 😁 mâine testez la pos.
|
Posted 27 May 2019 - 18:25

Salut! Am încercat si eu sa conectez revolut cu gpay și n-a mers. Am bin de uk pe ambele carduri (metal și clasic), ambele Mastercard. Nu merg. Cei de la Revolut au zis ca sunt în beta și ca sunt aleși aleatoriu cei care au acces. Păcat... Am pus eu revolut pe google pay și merge perfect de vreo 2 sapt. |
Posted 28 May 2019 - 09:56

Am o intrebare: mie nu imi apare G Pay in Google Store. l-am luat din alta sursa, dar cand deschid aplicatia imi cere sa introduc nr de telefon de uk. Voi cum ati trecut de asta ca sa introduceti cardul?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users