Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Manusi pentru cuptor - aderenta in functie de materialul din care sunt confectionate
Last Updated: Dec 09 2018 21:55, Started by
addumi
, Dec 05 2018 13:14
·
0
#19
Posted 06 December 2018 - 21:06
am luat din pepco, azi, o manusa care e din material textil, peste care e aplicata (nu lipita) o alta manusa din ceva silicon.
Nu am poza, ca am lasat punga in masina. e foarte ieftina, sub 20 lei, voi vedea de ce e capabila. Dar e draguta, cu rosu |
#20
Posted 08 December 2018 - 07:16
Eu folosesc in loc de manusi acele materiale patrate tot pentru a prinde vase fierbinti dar nu in cuptor. Sint mai multe feluri si ma descurc mai bine decat cu manusi, care nu-mi plac nicicum ca mereu sint prea mari si arata idiot si daca nu-s facute pe masura, par a fi capatate de pomana ca manusile lungi albe a lui Amal Clooney la Golden Globe Awards.
https://www.nytimes....ite-gloves.html |
#21
Posted 08 December 2018 - 08:29
eu folosesc asa ceva:
https://altex.ro/man...pd/USTK1298214/ le-am prins acum vre-o 2 ani la promotie 20 lei parca si desi a reusit maica-mea sa le arda nitel partea textila inca fac fata onorabil. imi plac pt ca sunt lungi si pot baga mainile fara frica in cuptor cand vreau sa scot un vas mai mare sau mai greu de apucat gen vasele de ceramica/formele de copt. |
#22
Posted 08 December 2018 - 09:22
Eu am unele de silicon, le voi face o poza, pentru ca nu se găsesc prin comerțul socialist . Le-am cumpărat acum vreo 14 ani din Toronto. Este un set format dintr-o mănușa lunga pana aproape de cot și groasa de vreo 4 mm și un fel se “clește”, care protejează doar degetele.
Cu mănușa respectiva se pot scoate inclusiv chestii care fierb intr-o oala, rezista fără probleme. Suprafața de contact este striată și făcută special sa asigure aderentă in aproape orice condiții. |
#23
Posted 08 December 2018 - 21:35
Se găsesc de silicon la Jumbo. Am luat și sunt foarte bune.
|
#25
Posted 09 December 2018 - 03:46
Cele care sunt dublate de prindere pe bază de silicon au cea mai bună aderență și cea mai bună protecție. Nu prea stă nimeni să pună mânuși profi din alte domenii pentru că alea au caracter permanent și durează prea mult, așa cum în restaurante nu stă nimeni să piardă timpul nici măcar cu astea mai rapide.
|
#26
Posted 09 December 2018 - 21:55
Am și eu niște mănuși prinse într-un cui în bucătărie de ceva ani, Dar când scot ceva din cuptor tot un prosop iau. Da-o naibii de treaba e o tava cu carne sau peste în ea, nu prelucrarea otelului:)
P.s de fiecare data când ma ard degetele în alea 3 secunde în care scot tava ma gândesc "oare de ce nu am luat mănușile" da' probabil nu o voi face niciodată Edited by ionutzitaly, 09 December 2018 - 21:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users