![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Sfat: videoproiector led + android
Last Updated: Dec 06 2018 01:27, Started by
menthorul
, Dec 03 2018 23:12
·
0

Posted 03 December 2018 - 23:12

Salut,
Am un videoproiector cu LED 1080p care nu are un procesor hardware prea bun, pot vizualizare .avi și .mkv dar nu are suport wifi. Așa că mă tot gândesc ce să îi pot insera în carcasă și să conectez la unul din cele 2 porturi hdmi, un mic android care să ducă un clip din youtube la 1080p. Mă gândesc la un pcb de un android box cu 2gb ram, sau la pcb-ul de la o tabletă spartă... Ce sfaturi pot primi? Salut |
Posted 03 December 2018 - 23:27

Un Chromecast ar fi cea mai ieftina varianta, raportat la ce primesti.
Edited by luci_flash, 03 December 2018 - 23:28. |
Posted 04 December 2018 - 09:39

Pui in interior doar daca ai loc si daca nu se incinge.
Pentru asta trebuie sa demontezi carcasa ambelor dispozitive Mufa HDMI este in exterior, cum conectezi cablul in interior ? Asa ca pune-l direct afara, te incurca cu ceva ?! PCB tableta - cu iesire HDMI / MHL sau adaptor ? Daca pui tableta, trebuie sa "inventezi" cumva si o telecomanda. Eu am (la TV) un Beelink GT1, cu telecomanda Measy Air Mouse RC11, inainte am avut un MK809 II (inca functional) - ambele se comporta OK. |
Posted 06 December 2018 - 01:27

Am găsit un H96 ver 2 care are ceva performanțe bune.
Cred că voi dezlipi o mufă de hdmi din proiector, sau o voi întoarce în interior măcar, ca să por pune stick-ul tv... Da, proiectorul se cam încălzește după un film, 2 ore de rulaj continuu.. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users